Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
700 ile 900 arasında dağlar kadar fark var. Aradaki güç farkı da, süspansiyon konfor farkıda çok fazla. Sadece daha çok şehir içi kullanılacaksa 700 daha pratik olabilir bunun dışında 900 her yönü ile 700 den çok daha iyidir...
Birçok motosiklet kazasına bakarsanız aynı şeyi söylersiniz gözüne perde mi indi? Hayır perde inmedi aslında bir çok motosiklet sürücüsü reaksiyon süresi nedir ve bu süre içinde motor kaç metre yol kateder bilmeden motosiklet kullanıyor. Sonuç frene bile basamadan kaza gerçekleşiyor....
KTM kaç model ve hangi km de yazmamışsın. Bu iki modelden bana göre Ducati sana kendini daha iyi hissettirir gibi geliyor. Ama burada yürütme maliyetlerinin senin üzerinde ne gibi bir etki bırakacağını belirtmemişsin. Yaşın kullanım amacın vs de önemli. Ama Killingroad un son cümlesi bence...
Aslında bu videoda bahsettiği şey jiroskobik etkinin motoru denge de tutmaya yetmediğini hissettiğinde ayağını refleks olarak açmak yerine hafif gaz verirsen motoru dengelersin demek istiyor. Dediğin gibi yere bakarsan zaten dengeyi kaybedersin...
O dediğin ağır motorlarda her zaman işlemiyor ayağını koyduğun yerdeki hafif bir kot farkı, biraz mıcır bile düşmene sebep olabiliyor. Birde henüz tam olarak durmamış motorda ayağı açmak dengeyi dahada bozabilir...
Tek kişi 4012 km müthiş burada Motordan çok kullananı tebrik etmek lazım insanüstü bir olay....... Açıkçası ben farklı sürücüler ile motorun 24 saat süre ile bu yolu durmadan kat ettiğini düşünmüştüm.