Arama sonuçlarınız

1. M

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

takipteyim kız arkadaşım cb125f kullanıyor tuzla-kadıköy arası scooter bakıyoruz tavsiye olmamakla birlikte krv160-200 ve django lara gönlümüz kaymakta
  2. M

kask tavsiye 10-15k

merhaba kaza sonucu kask kullanılmaz hale geldi scorpion exo 1400 dü eski kaskım yeni kask arayışına girdim 10-15k arası F/P kasklar nelerdir ne önerirsiniz iyi forumlar https://hizliresim.com/7to2g8s https://hizliresim.com/jscfnud https://hizliresim.com/6rzd0ne https://hizliresim.com/e6l4vby...
  3. M

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2024 model hepsi Rks ltr 125 2.2-2.5 Honda cb125f 1.6-2 Royal enfield hunter 3-3.5
  4. M

125cc motor önerisi

azıcık aşım dertsiz başım motosikleti olarak honda cb 125 f al tepe tepe kullan bütçen düşük az yakar normal gider, yolda bırakmaz. illada racing naked olsun diyorsan qj bloğu olan rks lere bak görünüşü gerçekten güzel makineleri var.
  5. M

RKS alınır mı?

konu eski ama rks alt yapısında qj bloklu jltr 125 almıştım inanılmaz stabil bir blok vardı 125 cc olduğu halde 2 kişi 120km/h çok rahat taşırdı 16k km yaptım ve satıp Royale geçtim satmasam keyifle sürmeye devam ederdim.
  6. M

Motosiklet pantolon onerisi

thebikerjeans alıp geç korumalar harici olarak satılıyor fakat kalitesi. dikimi, duruşu asla tartışılmaz.
  7. M

Aksesuar soketi

Merhaba 2024 Honda cb 125 F te aksesuar soketi var mı göremedim 😞 varsa nerdedir yoksa nasıl takabilirim Kış geliyor elcik ısıtma takmak için kullanacağım
  8. M

RKS (QJ) SRV 700 hakkında düşünceleriniz

qj blok var bu makinede blok olarak çok güzel ve konforlu fakat plastik bölümünü gözden geçirin derim
  9. M

Ailemden gizli motor alma serüveni (mutlu son)

sonu şimdilik mutlu zannediyorsun kendince fakat bildiğin hırsızlık yapmışsın abicim. ailenin parası olması demek onlardan habersiz o parayı alıp kullanabilirsin demek değildir. ilerleyen zamanlarda her hangi bir kayıp, çalınma durumlarında ilk zan altında kalacak kişi sensin ve bunu tek...
  10. M

Honda cb 125 f sele alçatma

konfor yok olur o şekilde ya günlük 100km civarı sürüş yapıyor :( 1744712319 hahahah fenaymış 1744712342 teşekkürler bakayım ona 1744712373 mantıklı geldi değerlendireceğiz teşekkürler
  11. M

Honda cb 125 f sele alçatma

merhaba forum üyeleri honda 2024 cb 125f aldık kız arkadaşıma fakat selesi biraz yüksek geliyor sadece parmak ucları yere temas ediyor, ayağa kalkınca ve çok zorlanıyor normal olarak. biraz araştırma yaptım fakat net sonuç alamadım, biz bu sele alçatma işini çözeceğiz fikri veya tecrübesi olan...
  12. M

Honda CB125F yine başaramadı

kız arkadaşıma aldık sıfır cb125f mis gibi kullanıyor arada alıp kullanıyorum gayet konforlu fıtı fıtı gidiyor alet Her gün Tuzla-Kadıköy git gel yapıyor yakıt az konfor ideal bence tam olarak iş görme aleti.
  13. M

Küçük scooter tavsiye

alıp geçerim eli yüzü düzgün uzun vadede sıkıntı çıkartmıyor üniversitede esnaf bir abimizde vardı fiddle III kaç km de olduğu bile belli değildi fakat sorunsuz kullanıyordu
  14. M

Yeni alınan motorun yanık kokması

en sevdiğim elyaf kokusudur kendisi sıfır motosikletlerde olur300-500 km sonra normale döner not: gaz koluna kibar devranın unutmayın rodaj önemlidir. kazasız belasız sürüşler.
  15. M

Konya'da piyasa değeri 50 bin TL olan motoruna çakar taktıran sürücü, 279 bin TL ceza yedi.

böylelerine üzülmüyorum yazan polisimizin ellerine sağlık al şimdi çakarlı egonu sk bir yerlerine arizona kertenkelesi
  16. M

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

abs nin olmaması, olmasından daha kötüdür. hepimizin başına gelmiştir ruh halin iyi değilken binmiş motosikletine gidiyorsundur ne olduğunu bile anlamadan sürüklenirsin fakat abs varsa sürüklenme ihtimalin azalır. iyi forumlar
  17. M

Cf moto nk 250 fren sorunu yardım

yazan herkese teşekkür ederim lastikler yeni anlaşla değiştirildi, aktif olarak abs li motosiklet kullanıyorum frenlemeyi kombine yapmam gerektiğini biliyorum fakat nk nın frenleme sisteminde bir sıkıntı var 'bence' royal hunter 350 şu an kullandığım motosiklet, çin, japon ve hint kullandım...
  18. M

80.000TL civarı motosiklet tavsiyesi

tvs raider lere bakabilirsiniz rks nin qj motor işbirliği ile getirdiği modellere bakabilirsinz
  19. M

bu durum normalse çok kaza yaptırır ilgilendiğin için teşekkürler
  20. M

herkese merhaba, kuzenim ikinci el bir nk 250 aldı ve sürdüğümde ilk fark ettiğim şey motosiklet gidiyor fakat durmuyor asla hedeflediğiniz yerde istediğiniz hıza düşemiyorsunuz ve abs frene basar basmaz devreye giriyor(arka). Merdiven altı bir tamirciye götürmüş normal abi frenleri diyip...

Yeni mesajlar