5 milyara alabileceğim en iyi chopper hangisi yardım lütfen

5 milyarlık bütçem var tam anlamadıım için 2.el istemiorum ama yarıdmcı olacak olan varsada 2.el de olabilir..bütçe 5 in altıda olabilr ama üstüne çıkmaz..çin malımı alabilrim anca nedir en iyisi?

Mersin İl Temsilcisi
kymco venox, hyosung gv 250

bir araştırıver istersen...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadar bütçe ayırabiliyorsan Çin malı düşünmen hata. Gv 250 tavsiye ederim. Bir de güç olarak aynı (bildiğim kadarıyla kalite olarak da) olan Kymco Venox.

gv250 ye baktım venoxdan daha hoş ve ağır (kalsik) tarzda duruo daha çok hosuma gitti gv250..bunlar ddısında önerdiğiniz bişi yok sanırım??? ve bu gv250 nin 0 ımı 5 milyar yoksa 2.elleri fln mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
GV250 sıfırı 8200 TL. İkinci el 4000-5000 gibi bir rakama bulabilirsin. Sahibinden.com'a bak.

tamam saol,,bide bu zealsun lar nasıl? 2.el zelsunlar 2 ye falan var sanırım..bu çinlilerin içnde en ii si hangisidir?

sa

tamam saol,,bide bu zealsun lar nasıl? 2.el zelsunlar 2 ye falan var sanırım..bu çinlilerin içnde en ii si hangisidir?

gv 250 korelidir iyidir çinlilerin içinde en iyisi ve gösterişlisi regal raptordur burda ayrı sahifeleri var ayrıcda web sahifesi var aratır oku tavsiye ederim

ilk motorum gv 250 idi, başlangıç motoru olarak gayet güzel ve keyifli bir motor. aslını söylemek gerekirse başlangıç motoru olarka hitap etmek güzel olmaz, çünkü çok keyifli bir motordur ve ömürlüktür, güçlüdür.. bakımlarını aksatmadığın sürece seni üzmez, dikkat burası önemli...
fakat ben o paraya sahip olsam en500 veya virago 535 zorlardım.

Mersin İl Temsilcisi
ilk motorum gv 250 idi, başlangıç motoru olarak gayet güzel ve keyifli bir motor. aslını söylemek gerekirse başlangıç motoru olarka hitap etmek güzel olmaz, çünkü çok keyifli bir motordur ve ömürlüktür, güçlüdür.. bakımlarını aksatmadığın sürece seni üzmez, dikkat burası önemli...
fakat ben o paraya sahip olsam en500 veya virago 535 zorlardım.

virago konusunda haklısın. ancak arda 1000-1500 tl fark var.

bilmiyorum daha önce motor kullandın mı ekipmanın var mı ama bütçen 5000 ise maximum 4000'i motora ayır çünkü ekipman konusunda sıkıntı çekersin tamamını motora yatırırsan... ekipman bütçen ayrıysa yada sıkıntı olmaz bana diyosan bilemem, şimdiden hayırlı olsun

Çinlilerin arasında en iyisi sanırım Regal Raptor, kullanıyorum görüntüsü olsun diğer aksamları olsun gayet iyi su soğutmalı olması ayrıca iyi.

bıde jawanın 650 lık rotax motorlu bı modelıde war onada bı bak klasık arıyosan degısık bısey rotax cok kalıtelı bır makınadır bmw f650 gs.aprılıa pegaso bu makınayı kullandı bı aralar wardı sahıbındende temız 5 bın tlye.model yuksek olur en azından ama wırago en 500 5 bın lıraya alacagın motor moldelı dusuk olması gerekır.bunların parcaları bıraz pahalı olur yenı model bıseyler bakmanı tavsıye ederım tabı bu bemın fıkrım

SATILIK MOTOR..!! GIPGICIR..

Motoru Babamın kullanması için almıştık. Fakat alışamadı ve yazlıkta jandarma trafik rahat vermiyordu. Buyüzdem motor kullanılmadı desem yeridir. Motor şuan kapalı garajda üzeri kapalı olarak muhafaza edilmektedir.

Deposu fullendi, haftada 1 2 sefer bir tur atıyorum motor kendini toparlasın diye. Her seferinde tek marşta çalışıyor. Daha bir kez vidasına anahtar değmemiştir.

Fiyatta yardımcı olurum, yeterki forumdan birine gitsin. İsteyen motoru görebilir yada dilediği ustaya gösterebilir. Deneme sürüşü yapabilir. Benim için sorun değil motoruma güveniyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...me-mukemmel-motor-uygun-fiyata-31563166/detay

Çinlilerin arasında en iyilerin başında gelir. Ramzey başlığından görebilirsin, kullanıcılarına sorabilirsin.

sana tavsiye edeceğim tek motosiklet en500 :cat:
uzun yolda yormaz , yakıtı idareli kullanır ,performanslı , kullanımı rahat , sağlam , yakışıklı e daha ne olsun :)

virago 250 hatta bulabilirsen virago 535 in V silindir harika duruyor, en 500 de güzel ama silindir kısmı çok tipsiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------

motor kısmına dikkat
279_251522.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
virago 250 hatta bulabilirsen virago 535 in V silindir harika duruyor, en 500 de güzel ama silindir kısmı çok tipsiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------

motor kısmına dikkat
279_251522.jpg

yazık olmuş gül gibi motora tel jant iğrenç :( tek kusuru bu bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar