arkadaşlar motor almak istiyorum bütçem 3.000 tl . yamaha ybr 125 almak istiyorum ama sizinde öneriliernizi almak isterim hangi motoru önerirsizniz bütçeme göre yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz benim için önemlidir..
arkadaşlar motor almak istiyorum bütçem 3.000 tl . yamaha ybr 125 almak istiyorum ama sizinde öneriliernizi almak isterim hangi motoru önerirsizniz bütçeme göre yardımcı olursanız sevinirim önerileriniz benim için önemlidir..
MONDİAL 600 XRHR alabilirsin.:wiinkk:
senin üyeligin fazla sürmez. her konuda farklı bir dalga. amacın konu hortlatmak ve siteyi sabote etmek.
ilk motorun mu bilmiyorum ama sana diyeceğim şu olur ki ( ehliyetin var farzederek ) 1000tl daha ekleyerek honda cbf 250 veya honda twister alabilirsin o fiyatlara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:11 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-250-aciliyetten-37750480/detay
bak gözüme çarptı buhangi şehirde olduğunu da yazsan ona göre daha kolay yardımcı olabilirdik...
6000 ila 7000 arası degişiyo 2. el piyasası,hangi şehirdesin sen?ona göre yardımcı olsak !