Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Tuncsall arkadaşım bu motorları sen biliyosun ben biliyorum bunun dışındakilerde 50 yıllık motora 3-4 bin lira vereceğime gider sıfır Çin malı alırım diyor.
Ben de diyorum ki o sıfır çin malı motor 5 sene sonra kaç lira edecek. Burda bakıyorum ama hep toplanmış buldum. Toplanmış içinde 4-5 bin lira normal fiyat biliyosun. Toplanmamış için bu fiyatı istiyolarsa yanlış yapıyolar.
Birde plaka sorunu olanlar var tabi onların durumuda malum zaten ancak yedek parça oluyolar.
evet haklısın zaten adam motoru toplamak için o parayı harcıyor. Ama toplanmamış motora 4000 Ytl vermek pek akıl karı değil. Ben çin malı muhabbetine hiiç girmeyeceğim. form da birşey söyledim söylediğime söyleyeceğime bin pişman oldum. Ben motoru kötülemek veya bineni aşağılamak için söylemedim halbuki verilen paraya yazık, alan adamın başına bela olacak değil beş sene üç seneye kalmaz onların bir çoğu piyasada kalmayacak ve alan ardaşlarımızın hem hevesi yarım kalacak, hemde motordan istedikleri zevki alamayacaklar. ama herkesin kendi bileceği birşey. Ben en çok satışında proplem çıkıp yedek parçaya ayrılan bmw lere üzülüyorum. Millet ihmalkar davranıp zamanında satış almıyor. Ruhsat sahibi ölüyor veya kayboluyor satışlar böylelikle yok oluyor. Halbuki bu motorlardan ne kadar kaldıkı. Daha öncedende söylediğim gibi bu motorların bir çoğu yurt dışına satıldı. hiç değilse elimizdekilerin kıymetini bilelim isterim.