Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

burgman honda kymco

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    31 Mart 2007
    Şehir
    İstanbul
    İlk motosikletimi alıcam. Babamı ikna edebilirsem silver400 yada burg400 istiyorum. Ama diğer yandan da daha ilk tecrübemde bunları kullanabilirmiyim diye çekiniyorum. Acaba kymco xciting250 mi alsam, fiyatı da diğerlerine göre uygun: 8.300ytl Acaba 250'likten çabuk mu sıkılırım,yoksa bana uzun bi süre (3-4 sene)yeter mi xciting? Yorumlarınızı bekliyorum, lütfen bana yardım edin


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2006
    Şehir
    Balıkesir / Ayvalık
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    oncelıkle foruma hosgeldın..

    bahsetmıs oldugun maxı scooter lar arasında mutlaka bır kıyaslama yapmıssındır kendınce..oncelıkle yenı baslayacagını goz onune alarak 250cc lık bır scooter sana az olmayacaktır,bu kesın..yanı kolay kolay sıkılmazsın emın ol..

    marka olarak burgman yada sılverwıng en azından bır sure dusunme derım ben.en azından 1-2 sene 250 cc ıle tecrube ve deneyım yaşa,daha sonra burgman 400 tarzı bır maxı ye gecebılırsın.kymco nun 250 cc olan scooter ı gercekten cok kalıtelı ve kullanıslı bır motor,ve dıgerlerınden de gorunum olarak bır eksı yanı bulunmuyor.benım sana tavsıyem kesınlıkle baslangıc ıcın kymco alman yonunde..yenı baslayan bırı ıcın malıyet,bakım masrafları,ve tecrube acısından en avantajlı ve mantıklı olanı kymco..saygılar..

  3. #3

    Üyelik
    31 Mart 2007
    Şehir
    İstanbul
    öncelikle teşekkür ederim yorumun için.. benim kendi düşüncem ve çevremdekilerin yorumları da kymco yönünde ama honda ve suzuki diyince akan sular duruyo tabi 2.el yada 2006 model elde kalmış bi xcitinge rastlarsan inanki çok çok çok mutlu olurum.. yorumun için tekrar teşekkürler

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Temmuz 2005
    Şehir
    Ist-Kadıkoy
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Öncelikle bahsettiğin motosikletler ile ilgili forum içindeki başlıklara bir bak istersen...250 cc kategorisi bir hayli seceneklidir cünkü..Servis, yedek parca ve 2.el satısında problem yasamayacagın daha mantıklı bir seçim olabilir diye düşünüyorum..Örnegin SYM Türkiye de Suzuki garantisi altındadır.ve fiyatı oldukca makuldur.
    S&S


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler