Satılık power led gündüz farları

Arkadaşlar yaptığım projeler sonucunda elime zaman zaman bu tarz ledler gelmekte. Çoğu ya fazla geliyor yada kullanmıyorum. Verdiğim siparişler daha gelmektedir. Ürünler sıfırdır. Çoğu kutuludur. Almak isterseniz bana özelden ulaşabilirsiniz. Bol farkedilmeli sürüşler :)

3 watt beyaz ledler

Kırmızı 1.5 watt

2x5 watt mercekli, sert malzeme

2x3 watt, yumusak bükülebilir malzeme

Şerit led, beyaz ışık 30 cm, elimde 8 tane var.

Birde uzaktan kumandalı 12 modlu strobe kontrolör var.

SELAM İZMİRDEN MURAT STROBER DEDİĞİN ÇKAR GİBİ MODLARDA KULLANILMAKTAMIDIR.VE FİYAT OLARAK NASIL TEK TEK YAZARSAN SEVİNİRİM

SELAM İZMİRDEN MURAT STROBER DEDİĞİN ÇKAR GİBİ MODLARDA KULLANILMAKTAMIDIR.VE FİYAT OLARAK NASIL TEK TEK YAZARSAN SEVİNİRİM

Selamlar. Evet strobe dediğim çakar oluyor.

Uzaktan kumandalı çakar: 35 TL
Beyaz ışık şerit led (30 cm) : Tanesi 8 TL, 2 tanesi 14 TL.
2x5 watt sert malzeme, mercekli : 40 TL
2x3 watt yumuşak malzeme : 20 TL
2x1,5 watt kırmızı, mercekli, vidalı tarz ( kullanırken dikkat edin çok parlaklar): 25 TL
2x3 watt beyaz, mercekli : 25 TL

En alttaki kutuyu merak eden arkadaşlar, ledleri bağlıyorsunuz, uzaktan kumandasınıda gidona takın bir şekilde ( tavsiyem elektriğini kontaktan yada farın soketlerinden alın) kumandada 3 tane mod var, üstteki düğme ışıkları sabit yakıyor, alttaki düğme içinde kayıtlı olan 12 farklı çakar arasında geçiş sağlıyor, en alttaki anahtar gibi olan elektriği kapatmaya ve açmaya yarıyor.

2*3 watt merceklı almak ıcın nasıl ırtıbat kurarız ben ıstanbul umranıyede oturuyorum yakınsanız yanınıza da gelebılrım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar