motoGP İstanbulda (mı?)

selamlar arkadaşlar,

demin duyduğum bir habere göre Japonyadaki büyük felaketten dolayı 2 Ekim 2011 de Motegi'de düzenlenicek yarış aynı tarihlerde İstanbula kaydırılmış.

umarım bu şekilde bir değişiklik olur hem İstanbul hem ülkemiz kazanır hemde bizler tekrardan MotoGP keyfini çıkartırız ve hatta artık Kenan Sofuoğlunuda Moto2 de destekleriz bu vesile ile...

izmir olsa oda çok güzel elbet, ama uluslar arası bir kaynaktan daha teyit geldi İstanbul için..

Haberin kaynagi nedir ne degildir?

Pekte sevinelecek bi havadis degil zaten.:pale:

Haberin kaynagi nedir ne degildir?

Pekte sevinelecek bi havadis degil zaten.:pale:

turizm sektöründe çalışıyorum uluslar arası bir firmada, bizde fiyatlar günlük olarak değişir, yurtdışında bulunan genel satış ofisinden gelen bilgi bu şekilde..

sevinelecek haber olmamasını anlayamadım ama?

motogp gelsede, vatandaşın o biletleri alacak maddi durumu olmadığı için pistin yarısı boş kalır. Zaten motogp onun için İstanbul dan alındı.

İstanbulda motogp yi izleme şansı yakalamıştım... Ozmanlar motor kullanmayı bile bilmiyordum... Motor alma sebeblerinden biridir... O gün oraya binlerce motorcunun gelmesi cok hosuma gitmisti....

turizm sektöründe çalışıyorum uluslar arası bir firmada, bizde fiyatlar günlük olarak değişir, yurtdışında bulunan genel satış ofisinden gelen bilgi bu şekilde..

sevinelecek haber olmamasını anlayamadım ama?

Japonya daki deprem ve nukleer sizinti.

Durumlar cok vahim, o sizinti gelecek nesillerden catir catir cikicak.

Turkiye de olmasi sevindirici ama cok kisi gitmez zaten motorcular bi azinlik parayi bulamiyan isi olan vakti olmayan hosuna gitmeyen falan derken cok az bi insan kaliyor geriye oraya gidicek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar