Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Rks Motor'dan Üç Yeni Model

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Cafe racer olana aşık oldum resmen o tarz motorları çok seviyorum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    9 a alır 700 km de 7 ye satarsınız motoru olmuş.

  3. #23

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    sorun çinlide değil .. çinli ne istersen onu üretiyor onu yolluyor iste sana A++ kalitede japonlarla aynı kalitede motorda üretir.. sıkıntı burdaki üreticilerde ne yazık ki..

    Bir arkadaşın dediğine katılıyorum bazı firmaların gerçekden bir pazar araştırma ekibi yok ve hala çoğu ne yazıkki pazardaki ihtiyaçları bilmeden okumadan araştırmadan bakmadan cup getirip satarız kafasında motor getirtiyor..

    hadi pazar araştırma ekibin yok tamam para vermek istemiyorsunuz anlarım.. yahu bu işi yapıyorsunuz bu işden ekmek yiyorsunuz şu insanların bir isteklerine açlık çektiği şeyleri şu forumlardan bile okusanız az çok bir ilham bir fikir bir vizyon oluşur..

    yıl olmuş 2018 teknolojiler yerlerde sürünüyor hadi onu geçdim ne güzel enduro kasası getirtmişsin türkiyede zaten düşük hacimli görüntüde değil gerçekdede adam gibi bir enduroya ihtiyaç var bu alanda bir açlık var ..
    benzin fiyatları 7 tl ye koşturuyor son gaz.

    koy enjeksiyonlu çift silindir 250c.c lik bir v motorlu makina.. niye v motor benim gördüğüm çinlilerin v motorları hem çok uzun ömürlü hemde aşırı sorunsuz vibranyosuz oluyor.. hiç girme riske balansör ıvır zıvıra tak bir v motor 30 beygirlik 250c.c olsun bitsin kimse fazlasını abs sini falanını filanını aramaz.. yap birazda ekstra aksesuar opsiyonlu misal enduro amortisör takımı opsiyon listesine ekle ,ledi far ekle hatta abs yide opsiyona ekle.. yap bir opsiyon listesi.. bak nasıl satıyorsun peynir ekmek gibi..

  4. #24

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Durup durup aynı konuya yazıyoruz. Bu Winner kaç tane sattı merak ettim ? Bir kere yanında çantalarla gelen motorun hiç şansı yok bana göre. Buna CF Moto MT650 de dahil. Trafikte o koca çantalarla ne yapacaksın ? Hadi MT'ninkiler sökülüyor, o biraz oradan kurtarır. İlla bir şey koyacaksan arka çanta ile bir çift düzgün lastik koy.

  5. #25

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bu ülkede gerçekten çinden motor getirten bir firma sahibi yada üreten bir firma sahibi ne zamanki mercedesi ile bmwsi ile değilde motoruyla hatta kendi ürettiği motoruyla fabrikasına girerse işte o artık kim olursa bilmiyorum onun markası türkiyede yok oğlu yok satıcak öyle satıcak ki diğer firmalar bile ürün satamıycak dükkan kapatıcak..


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)