YBR ciler

Arkadaşlar sitede kucuk çaplı bir araştırma yapmak istedi canım siteye uye olan kaç tane ybr ci war diye merak ettim(bu arada bendede war) ayrıca yazana arkadaşlarımız hangi şehirlerde oturuolar onu da yazarlarsa ii olur(ben antalya)

Koskoca sitede hiç ybr yok mu yaw pess walla

Moderatör tarafında düzenlendi:
dostum merhaba...benim vardı 45 gün önce sattımm...elvedaaaaaaaa.......... :rendeer:

yapma yaa uzuldum peki pişmanmısın sattığına şimdi galiba innova war gibi hangisinin performansı daha iyi sence sen ikisini de kullandın sonuçta :cherry:

ümidim yakın zamanda bir tane almak. Sende amma sabırsızsın başlığı yeni açtın hemen herkesin gelmesini bekliyorsun.Yarın bak bakalım kaç kişi olacak.Tüm motosiklet.net üyeleri girip bi baksın forumlara sonra kararı ver...

Hastasıyım şu YBRnin....................

hayatım ybr...iyi motor...ama 6 ay sonra gıcık kapıyosun...sıkılıyosun...120yti görmüyo şerefsiz....bizim innova 135 i gördü fırlama....

ben debriyajtan kıl kaptım hacı......zırt pırt değiştir one yav...oh kafam rahat valla...İNNOVA YARIOTOMATİK

DEBRİYAJLI MOTORLARA ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMM....

ben sana satıyım benim motoru twister almayı düşünüyorum bende almak istersen bana ulaşa bilirsin [email protected] msn den bulabilirsin beni weya mail at

mete_han, kardeşim bende tam debriyajlı motor hastasıyım ya tam zıttız yani o zaman ama olsun senin motorda sağlam da rx-king i biliomusun onuda alabilirim

rx king diye bir motor kaldımı dostum................

senin harley davidsınunda herhalde rx king......

hayır kardeş ben 2. el alcam hastasıyım o motorun olmazsa rx-115 alırım çok süper motor bence sen nasıl buluosunn

İşallah bi gün istediğn motoru alırsın barış ben satmayı düşünüyorum şu zamanlar twister alcam onun için

aaaa olmadı romans biz ancak ybr ciler ve ya gs lileri alırız dimi arkadaşlar :p

benimde ybr var bende ybryi başlangıç motoru olarak seçenlerdenim Bawebaran, gibi ilerde bende enduro düşünüyorum. istanbulda oturuyorum ayrıca fenerbahçeliyim :flower: :flower: :thumleft:

bende başlangıç motoru olarak aldım yanlız ben sizin gibi enduro değil racing dişünüyorum ileride

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar