Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Pulsar RS200 & Mondial rx3i evo

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    09 Ocak 2018
    Şehir
    FETHİYE
    Motosikleti
    CF MOTO MT 650
    Öncelikler herkese merhabalar ben 27 yaşında 15 yıldır aktif araç kullanan biriyim. Aracımı sermaye amaçlı sattım ve artık bir motor sahibi olma hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. 1 Yıl önce kardeşime honda pcx125 aldım ve motor tecrübem var. Herşeyden önce ekipmanlarımı almak şartı ile kararsız kaldığım motorlar arasında tercih yapmak için yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle iç anadoluda yaşıyorum ve 3-4 ay motor kullanma şansım olmayacak. Pulsar rs200 görüntü olarak ve artık kalitesini ispatlamış bir motor olarak beni kendine çeken bir motor. Ayrıca ABS olması ve çok az yakması da ayrı bir faktör. Mondial rx3i evo uzun yol ve taşıma çantalarıyla albenisi olan bir motor. Benim hız yapmak gibi bir amacım yok,ailem Fethiye'de yaşıyor bende Ankara- Fethiye arası uzun yol yapmayı planlıyorum. Genellikle tek kullanacağım ve olumlu yönlerini göz önüne alarak rs200 mü yoksa 2 kişide rahat seyehat edebilirim çanta imkanı gösterişi olduğu için rx3i evo mu? Şimdiden herkese Teşekkür Ediyorum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Bende Ankara da ikamet ediyorum. Öncelikle rx3i evoyu alan herkes fiyatından dolayı alıyor , kalitesinden vs değil. Piyasada 250lik enduro olmadığından olanlarında fiyatının uçuk olduğundan.

    2 ay kadar kullandım rx3i , görüntü ve ses on numara , kullanımı çok kolay , yakıtı 5lt. Çantaları boş ver , kullanışlı değil , trafikte can sıkar. Servisleri boktan beş para etmez , Ankara da uma nın tavsiye ettiği bir servis var ki (Sinan Özdenkoş) dalaverecinin biri.Yedek parça yok (piyasayı boşver fabrikada yok)

    Bana sorarsan 2. El temiz bir japon , veya 0 absli ns200 al .

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

    Ayrıca iç anadoluda yaşıyorum 3-4 ay binmem işinide geç. Bende öyle diyordum dün akşam Keçiörenden gölbaşı yaptım , otobana çıkıp foruma kadar gittim . Forumdan girip keçiörene döndüm. Tamen keyfii , yerler kuru olsun yeter.

  3. #3

    Üyelik
    09 Ocak 2018
    Şehir
    FETHİYE
    Motosikleti
    CF MOTO MT 650
    Gönlüm zaten pulsardan yana rx3'ü canlı görünce bi düşündürmüştü. Kullanan biri olarak tavsiyen çok faydalı oldu teşekkürler

  4. #4
    aokuyumcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2017
    Şehir
    Kandilli/İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA CBF280 mod
    sym wolf 250 bir araştır istersen aklını celeceğinden eminim , tek eksi tarafı bir kaza yaparsan yedek parça fiyatları japonlarla aynı veya daha pahalı.

  5. #5

    Üyelik
    22 Ocak 2018
    Bir arkadaşımda Pulsar'ın 2017 modeli vardı ve gayet memnundu. Bir tek problem vardı elektronik aksamıyla ilgili bazen stop ediyordu o da tüm Pulsar'larda olmayabilir tabi.

  6. #6
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Pulsar ile uzun yol? aksesuar olarak minderleri unutmayın.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)