Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Merhaba Arkadaşlar.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Temmuz 2017
    Merhabalar

    İsmim Eser. Yaş 34 İstanbul Avrupa yakasında oturmaktayım. Siteyi bir süredir üye olmadan takip ediyorum ve çok keyif almamla birlikte yaşadığım sorunlarla alakalı da fikrinizi almak üzere kayıt olmak istedim.

    Motorum Cbf 150 2011 model ve 84000 km de ben aşağı yukarı 15.000 km 'dir kullanıyorum. Motorumla ilgili iki sorunum var. Yardımcı olmanızı rica edeceğim.

    Birinci sorun seyir halinde iken özellikle 3. viteste gor gor şeklinde bir ses geliyor. Bu ses 2. ve 4. viteste de az da olsa var. Bu konuda debriyaj balatasının değişmesi gerektiğini düşündüğümden biraz araştırma yaparak acaba kendim yapabilir miyim dedim. Bir kaç video izledim. Hatta bu sitede Cbf 150 nin debriyaj balatası değişimi ile ilgili bir konusuna da göz attım ancak fotoğraflar silindiğinden bir şey anlaşılmıyordu.

    Diğer sorunum ise benzin depo kapağından benzin kokusunun gelmesi. Motor apartmanın önünde kilitli duruyor. Bir kaç kez depo kapağını zorlayarak benzin çalmaya çalıştılar sanırım. Bu sebeple deponun kapağın kenarlarına gelen kısımlarında bazı hasarlar oluşmuş durumda. Bu konuda sunabileceğiniz çözüm yolları var mıdır?

    Şu an hatırladım bir sorun daha var. Belki en başında yoktu ben yeni fark ettim. Km göstergesinin ışığı yanmıyor. Vites göstergesinde yanıyor ancak sol tarafta bir ışık yok. Bu motorlarda böyle mi yok sa ampul mu kesti.

    Yardımlarınız için şimdi den teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    17 Mayıs 2011


    Soru/sorunlar için cbf150 kullanıcıları başlığına bu mesajınızı kopya edip yapıştırın , burada sönük kalır.

  3. #3

    Üyelik
    12 Temmuz 2017
    Teşekkürler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)