Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni Başlayanlardanım Ceket Konusunda Yardıma İhtiyacım Var.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    22 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Arkadaşlar öncelikle iyi geceler,
    Herkes gibi benimde bir motosiklet hayalim var. Devamlı araç kullandım fakat içimdeki motosiklet heycanını bitirmedi. Hayatımda hiç motor kullanmadım "100mt felan gitmem dışında" o yüzden başlangıç motoru olarak Hyosung 250R düşünüyorum. Sizde yorumlarsanız sevinirim (Boyum 1.80 Kilom:73 Yaşım:21). Fakat motoru almadan önce kendim için şart olan malzemeleri almak istiyorum ki bunun başında da Mont ve Kask geliyor. İntenetten bir kaç gündür arıyorum ve Bu Linkteki Deri Ceketi beğenim. Bunun tarzında sizinde önerileriniz varsa gösterebilirsiniz. Eğer sizinde görüşleriniz olumlu olursa ceketi alacağım ve sonradan da kaskı alacağım. (Kask içinde önerileriniz varsa çok sevinirim). Birde ben ne kadar istediğim motoru alıp kendi çabamla kullanacağımdan emin olsamda İstanbul' da motosiklet eğitimi verecek bir yer varmı?(Honda Eğitim Merkezi Dışında). Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    22 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    2 Gündür kimse yorum yapmadı :/.

  3. #3
    CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2008
    mont ve kask konusunda marka ve model verebilcek kadar bilgim yok ama başlangıç motoru olarak fikir verebilirim,hyo250 yerine cbf150 yada ybr125 düşünebilirsin,hem acemiliğini atlatana kadar kontrolü daha iyi sağlarsın hemde öğrenme esnasında ufak tefek yatırmalarından kaynaklanan hasarlar için daha ucuz ve bol parça bulabilirsin,ayrıca hyo250 ye oranla maliyetleride düşüktür,artan paranla daha iyi mont kask hatta eldivenlerine kadar alabilirsin,hem motoru kontrol etme hemde maddi açıdan kendimi topladım dediğindede hyo250 senin için çok daha uygun olur

  4. #4
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2010
    Şehir
    Eskisehir (şimdilik)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Hajı mont olarak... çok güzel bir mont. Arkadaşın üzerinde görüp incelemiştim. Giymedim hiç.. Ama birazcık havalar ılınınca, adama işkence olacağından eminim..
    İlk motor montum gavur ölüsü ağırlığında bir deri monttu. Neler çektim bi ben bilirim. Deri mont yi güzel de... hava mava almaz.. hikaye o kanallar.. Kışın güzel, sonbaharda idare eder, ilk baharda katlanılabilir.. (bazen)

    Yazın mı? hiç sorma..

    Kask konusunda da... ne kadar bütçe ayıracağına bağlı... 250TL den az ayırma derim.. hani orta halli (bence) idare eder kasklar o seviyerlerden başlıyor (yine bence.. çemkirmeyin 100TL'ye de kask var diye)

    Başlangıç motoru olarak da... Bence olur.. 250 Hyo.. neden olmasın... ama eğtim şart.. o makina ile başlamadan önce bi eğitim al... mutlaka al...
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

  5. #5

    Üyelik
    22 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Crosser ve excavatus yardımlarınız için çok teşekkür eerim mont ısı kafama oturdu,kask için de 300 tl ayırmıştım oda tamam.şimdi aklıma motor konusu takıldı ben bir haftadır cidd sekilde hyosung 250 nin 2007 modelin araştırıyorum. Ciddi sekilde almaya talibim. Eğer sorun egitim ise garanti o egitimi aldıktan sonra motoru alırım. Yok kendinde kullanabilirsin diyorsaniz oda uyar ban a. Fakat egitm aldiktan sonra bu 250 Lik motor Rahatca kuallanabilrmiym.? Yoksa en iyi snuc icin mi. Sadece 125 yada 150cc motorlarla abasanilmasi isteniyor? Istanbul da iyi egitim yeri varmi bu konuda maddi acid an can yakmicak biter.? Cevaplarniz icin simdiden cok tesekkurler.

  6. #6
    sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2010
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    BENİM İLK MONTUM TEKSTİL AMA DERİ DEĞİL GÜZEL BENCE
    http://www.motorturkiye.com/goster/1...-tex-salem-034
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

  7. #7
    excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ocak 2010
    Şehir
    Eskisehir (şimdilik)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Daha dün hyo 250R kullandım. Başlangıç için uygun diyemem. Kıvrak bir makina, çok agresif değil ama rahat da değil eğer tecrüben yoksa hic, baslama onunla derim. Eğitim almadan kendi kendine zorlanirsin bence. Tarz olarak ne istediğine karar verdin mi?

  8. #8

    Üyelik
    22 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Öncelikle herkese iyi bayramlar arkadaslar. Sercan2667, senin montunda tekstil olmasına rağmen çok hoş dürüyor ama ben hep deri ye heves ettiğimden deri istiyorum. Excavatus, tarz olarak kesinlikle racing motor. Buna eminim. Benim merak ettigim mesela sen kullanmissin hyosung ben o motoru egitim almadan kullanma gibi bir düşüncem yok. Egitim aldıktan sonra zorluk çekmeden kullanabilirmiyim?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler