MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Enduro ve SS motorlardan sonra da olsa, "geç olsun güç olmasın" düşüncesi ile başlığımızı açıyorum. Hayırlı olsun :cherry:

Tüm motosiklet tipleri içinde en güzelleri olan Cruiserları bir hayat tarzı olarak seçen ve motorlarını "araç" değil "amaç" olarak gören insanların MT içindeki sanal kulübü.

Endurocular, dağa taşa çıkıp, yılanlar ve böceklerle takılmak için kullanırlar motorlarını, SS çiler de hız zevklerini tatmin için... :cherry:

Yani diğer türler hep bir takım amaçlar için araçtır. :cherry:

Ama bizler (Cruiser kullananlar) için motorlarımız amaçtır. Yıkar temizler, parlatır ve onları gezdiririz. :bounce:

Tüm cruiser kullanıcıları artık paylaşımlarını burada yapsın lütfen ! Herkes kendi motorunun fotosunu koysun, varsa yaptığı eklemeleri, aksesuarları vs. vs. anlatsın.

Bunun yanısıra kullanıcılar motor marka model ve üretim yılını da yazarlarsa bir liste yaparız

Mesela şöyle: ledo Hyosung GV650 2006 gibi...

Uyarı : Enduro ve SS kullanıcı arkadaşlar biz bu resimleri koyduktan sonra fazla dolaşmasınlar bu başlıkta, çünkü gözleri kamaşabilir :queen:

Uyarı : Enduro ve SS kullanıcı arkadaşlar biz bu resimleri koyduktan sonra fazla dolaşmasınlar bu başlıkta, çünkü gözleri kamaşabilir :queen:

hahahahaahaha :queen:
Ben endurolara bakarken de kamaşıyor gözlerim :cherry:
Hayırlı olsun..:rendeer:

Cruiser guzel ama tarzım degıl HAYIRLI OLSUN sımdıden kalıcı olmanız dılegıyle

mes

dsci0021xb9.jpg

hayırlı olsun.İlk resim benden:queen:

Super Moderator
Rezerve...:cherry:

resim152rf0.jpg

Yakın zamanda yenileri de gelecek...

arkasında çanta vs. ile olan resimleri de daha sonra ekleyeceğim.

@ mes

eklediğin fotolar güzel de, :cat: künyende motorun kısmında gözükmüyor ! Orda da bi düzenleme yapıver sana zahmet :cherry:

Hayır bişey değil, ajanlar falan gelip, durumu aleyhimizde kullanabilir :cherry:

mes

tamam kardeşim en kısa zamanda oraya RR CLass'ı da ekleyeceğim.Eskiden yazıyordu keşke değiştirmeseydim.Sevgiler:cat:

hayirli olsun...

hadi hayirli olsun iyi oldu bu bole...
bende akşama yerleştirirm buraya motoru...

Ama bizler (Cruiser kullananlar) için motorlarımız amaçtır. Yıkar temizler, parlatır ve onları gezdiririz. :bounce:

Siz motoru parlatmaktan gezmeye zaman buluyor musunuz yau :queen:

Önce şunu bir düzeltelim. Enduro bizim hayatımızdan bağımsız bir şey değildir, hayatımızın bir parçasıdır bu yüzden araç gibi görünüyor olabilir. Bu tamamen hayatımızın içinde bir tümleyen olması sebebiyledir.

Ayrıca ne olursa olsun, cansız-kansız bir makineyi amaç edinmek, kendi görüşümce hatadır. Arkadaşlarım, sevdiklerim, eşim dostum olmadıktan sonra ne yapayım ben teneke yığınını :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Son düzenleme:
Altın kaplama da olsalar; hayatınızda duygu yoksa, aşk yoksa, sevgi yoksa tüm motosikletler teneke yığınıdır. Yaşasın insani duygular :)

Procuğum bu böyle uzar gider. O yüzden devam etmiyorum. Hem bak Skull'un düzelttiği başlıkta ne yazıyor ? Burası farklı bir yer, herkes anlayamaz :wiinkk:

Başka başlıklar altında görüşmek üzere....

Naş naş :queen:

@Skullhunter

Tamam kardeşim, artık istediğimiz başlığı da koyamaz olduk :mrgreen: Sahi bu başlıklara bir de almanca italyanca arapça ve fransızca bir şeyler ekleyelim de tam olsun bari, madem yarı türkçe yarı ingilizce ("Fan ları :silent: ) ...

Hadi neyse başlığı anladık diyelim de, niye bunlar "Tanışma" bölümünde ? Biz zaten bu arkadaşlarla tanışıyoruz, burda bilgi paylaşımı yapmak niyetindeyiz. Bence benim ilk açtığım yer doğruydu.
Tabii Haşaa Adminden daha iyi bilecek halimiz yok, öööle aklıma geldi birden :cherry:

mes

sevgili Ledo bu başlığı açtığında sevindim ama habersiz başlık değişince inan bana bulmakta güçlük yaşadım.Çok güzel başladık resimler kromlar falan ancak kısa sürdü.Hemen bulandırdılar...ne diyeyim...anladın seen?:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar