En çok beni tebrik edin CBF 250 aldım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör (BBRR)
Dün biladerin 2 haftadır başımın etini yemesine dayanamayıp honda marmaris bayine gittik ve cbf 250 için kapora bıraktık bu gün kredi işlemleri başlıyacak krediyi OYAKBANK tan aldık..7100 anahtar teslim oyak 5850 kredi verdi 150 ytl masrafı var bide motoru 580 ytl ye kasko yapmak zorunda olduklarını sölediler ..

Neyse sora tekrar hondaya gittik el sıkıştık ..Ha bu arada baktım fransız kalıyolar ...Motorun yanında bişi yokmu dedim
yok dediler çin motorları bile kask veriyo deyince ok kask verelim dediler...Bende yoooo yemez kask scooteri kurtarır deyip ordaki kalite bi belliğe yazıldım ..çok pahalı onu veremeyiz deyince aldığım motorunda pahalı bir motor olduğunu hatırlattım , sağolsun ikna oldular ve bide bellik verdiler...
Bu arada 100 ytl kapora verip el sıkıştık satış sözleşmesi yapıldı sözleşmeye ..satış bitmiştir ..gelecek hiç bir fiat artışı motoa yansıtılmayacaktır diye imzalı kaşeli bide ek madde eklettim ...Bilader çok heyecanlı bi şekilde motoru teslim almayı bekliyo..

Niye bu motoru tercih ettik
1- vitesli
2-servisi uzun yıllardır var.
3-2. elde çabuk satılan bir motor.
4-Marmaris şartlarında beni her istediğim yere götürür
5-biladerle baya uzun uzun hyosung gt 250 yide düşündük ama burda servisi olmadığından eledik

Motora plaka takılmadan teslim almayı düşünmediğimizden koruma demiri sipariş ettim teslim alırken üstünde motor koruma demiride olacak

Ahada karayılan

10px5vs.jpg

10px648.jpg

10px65l.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun, Güzel günlerde binmek nasip olsun !

Ama tam anlamadım, bu motor sana mı, kardeşine mi ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler sen bi test et abi motoru :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Orj. Resim yok mu? (Mesajınıza Nasıl Resim Eklersiniz) ::xs06::
Kazasız belasız sürüşler. :cat:

copy/paste

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR.Foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!! Tekrarı halinde resminiz silinecektir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlııı olsuunn.
ahh ahhh
darısı başımıza...

Süper Moderatör (BBRR)
adminim senin mesaja temsili olmayan gerçek resmi ekledim :p

ledo abi ben garibanım hyo RX 125 neyime yetmiyo bu biladere benim ahtım var ya sıfır transalp alacam yada bu 125 e devam edecem

İbrahim cim vall haklısın hyosung bu motora beş basar arka fren kampana bunda ama işte servis yok

Son düzenleme:
Super Moderator
Güle güle kullanın...:rendeer:

Biraderin motoru Marmaris şartlarında seni nasıl her istediğin yere götürüyor ben onu anlamadım...:silent: :queen:

Merhaba

Barış hocam hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Görüşmek üzere.

hayırlı ve uğurlu olsun. kazasız belasız inşallah.

BBRR' Alıntı:
5-biladerle baya uzun uzun hyosung gt 250 yide düşündük ama burda servisi olmadığından eledik

barış abi, bir ay önce falan yeni bir anlaşma yapılmış galiba satış/servis vs. için.
yanılmıyorsam suzuki bayisi ile anlaşılmış galiba

hocam hayırlı olsun çok güzel bir motor izlenimleri beklioruz:)kazasız belasız işallah

Süper Moderatör (BBRR)
olcan138' Alıntı:
Güle güle kullanın...:rendeer:

Biraderin motoru Marmaris şartlarında seni nasıl her istediğin yere götürüyor ben onu anlamadım...:silent: :queen:

İşte asıl olay burda ...:cherry:
şimdi rodajı ona bırakmam ben yaparım ee rodajı ben yaparsam gerisinede ben bakarım :cherry:

Super Moderator
Bayiden fotoğraflar geldi, Barış abinin rodaj yapıp sonra bırakmayacağı motor gelmiş:
031001cbf25025gw.jpg

Bana da ne olduysa dünden beri elime geçen tüm motosiklet fotoğraflarını pembeye boyayıp duruyorum...:silent:

Süper Moderatör (BBRR)
crato' Alıntı:
hayırlı ve uğurlu olsun. kazasız belasız inşallah.

barış abi, bir ay önce falan yeni bir anlaşma yapılmış galiba satış/servis vs. için.
yanılmıyorsam suzuki bayisi ile anlaşılmış galiba
Ahada bu yalan ne bi motor var nede hyosungla ilgili bir yazı var daha dün önünden geçtim özellikle durdum baktım...

Edit : Crato yanlış anlamış yalan atan o değil yalan atan burda hyosung servisi var diye bilgi veren ..bahsi geçen bayide ne bir hyosung motor nede bir yazı var hyosungla ilgili zaten o bayi daha önceden mimli bende ....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar