Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tür: Mesajlar; Üyelerimiz: Rathje; Aranan Kelime:

  1. Şu an kayıt olmak isteyen varsa ayın sonuna kadar...

    Şu an kayıt olmak isteyen varsa ayın sonuna kadar müsait üstelik pazar günlerine de açmışlar hafta içi gidemeyenler için süper bir kolaylık olmuş. Sadece sorduğum sorunun cevabını alamadım son...
  2. Kimsenin hakkı yenmiyor ki tc numarası olan...

    Kimsenin hakkı yenmiyor ki tc numarası olan herkesin hakkı var sadece kayıt olması yeterli. Her giden eğitim için mi gidiyor ? Ayrıca ilk amaç kask ve yelek olmuyorsa da eğitim almış oluruz..
  3. Bilen Yok mu acaba ??

    Bilen Yok mu acaba ??
  4. Bende onu sordum hediye kask ve yelek devam...

    Bende onu sordum hediye kask ve yelek devam ediyor mu bir yerde gördüm artık verilmiyor die emin olmak için sordum bilen varsa yardımcı olsun 😂 asıl amaç kask ve yelek aslında yalan Yok 😉
  5. Ayın başında denk geldin geldin yoksa bir ay...

    Ayın başında denk geldin geldin yoksa bir ay boyunca bulunmuyor ancak birisi kaydını silecekte denk geleceksin. Biraz şans işi ama kovalarsan temmuz 1 de kayıt yaptırabilirsin geceden falan..
  6. Arkadaşlar bende ayın 21 i ne gün aldım gelcek...

    Arkadaşlar bende ayın 21 i ne gün aldım gelcek olan varsa beraber gidebiliriz. Birde bişey sorucam hediye ettikleri kask ve yelek devam ediyor mu bilen var mı umutlanmayalım :)
  7. 24 mayıstaki seminere kayıt oldum şu an aynı gün...

    24 mayıstaki seminere kayıt oldum şu an aynı gün gelcek arkadaş varsa beraber gidebiliriz. Sürekli dolu olan kayıta baktım tesadüfen boş bulunca hemen tarihe bakmadan kayıt oldum :)