Selamlar,

Marka: Yamaha
Model: Yzf R25
Km: 7000 (Değişebilir.)
Renk: Mavi
Fiyat: 32.000 Tl
İl: Niğde
Tel: 0545 817 21 01

Motosikletim yeni kasa R25'dir. İlk gelen seri olduğu için ruhsatta 2018 yazıyor. İlk sahibinde olmuş bir kaza sonucu motorda 22.900 Tl ağır hasar kaydı var. Şasede, ön takımlarda vs. motorun gidişini etkileyecek hiçbir sorun yok. 1000 ve 5000 bakımları Yamaha servisinde yapıldı. Grenajlarda 2 adet gözle görülmeyecek çatlak mevcut, ulaşana WhatApp'dan fotoğrafını atarım.

Motorumda en ufak sorun yok, şu an İzmir'deyim ve geleli bir hafta oldu. Motosikletimde sorun olsa Niğde'den buraya gelmezdim ve şimdi tekrar Niğde'ye gideceğim. Alacak kişi de istediği ustaya/servise gösterebilir.

Nakit olarak satmak veya üzerine para alarak takas etmek istiyorum. Kredisi geldi, ödeme yapmam gerekiyor ve üniversitem var. Bu yüzden nakit lazım.

Gelmesi muhtemel saçma sapan mesajlara istinaden birkaç şey söylemek istiyorum. Bu motosikletin ve/veya diğer motosikletlerin ve/veya otomobillerin piyasasını bu hale ben getirmedim. Piyasa neyse ben de ona göre satıyorum. Bu motorun hasarsızlarının piyasası 40 bin Tl'den başlıyor. Zahmet edip sarı sitenin ilanlarına bakarsanız bunu görebilirsiniz. Piyasaya olan sinirinizi bireysel satıcılardan çıkarıp, iğneleyici yorumlar yapmanızın mantığı yok gerçekten. Kimse istemedi piyasanın bu hale gelmesini. Benim param buna yetti, param az hevesim çoktu, o yüzden hasar kayıtlı bir R25 alabildim. Bunda ayıp bir durum yok. Her hasarlı araç satana dolandırıcı muamelesi yapmayın. WhatApp'dan ulaştığınız takdirde her türlü sorunuza detaylı ve evraklı cevap alabilirsiniz. Şeffaf davranıyorum ve dürüst oluyorum. Saklayacak bir şeyim olsa plakayı açık bırakmazdım.

Alacak arkadaşın güzel günlerde kullanması dileğiyle...