Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

mondial vulture için yardım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    02 Ekim 2016
    iyi günler arkadaşlar çok yakın zamanda mondial vulture alacağım kendime özgü birşeyler yapmak istiyorum uygun malzemeleri nerden bulabilirim internetten hangi siteleri önerirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Ben bizzat kullandım, motor bloğu ile ilgili çalışma yapmak pahalıya malolur. Üstten egzantrikli motor. Ancak görsel üzerinde oynayacaksan bütün aksesuarcılarda bulursun. İlk olarak seleden başlamanı öneririm zira çok sert. Ben ön amortisörlere jawa körüğü takmıştım. Far aydınlatmasını beğenmeyeceksin muhtemelen, bu yüzden xenon takılabilir. Boyun 165 üstü ise sürücü peglerini de bir miktar öne alman 30 dk fazlası sürüşlerde seni baya rahat ettirir. Egzozuyla oynama, çıkan ses iğrenç oluyor. Spor hava filtresi takar isen dünyayı yakıyor haberin olsun.

  3. #3

    Üyelik
    02 Ekim 2016
    Çok sağolun hocam bende dış görünüşüyle oynayacağım zaten

  4. #4

    Üyelik
    04 Kasım 2016
    Şehir
    adana-kayseri
    Motosikleti
    cbr 125 2005
    merhaba.kendine uygun şeyler kısmını biraz daha açarsan insanların daha cok yararı olabilir.
    yurtdışından parça getiren sitelerde istediğin parçalar bulunabilir burda free shipping (ücretsiz kargo) olayına ve kullanıcı yorumlarına dıkkat et,sitelere gelince ebay,aliexpress,n11.
    2. seçenek örneğin cafe racer tarzı yapmak istiyorsan gidon içi ayna,stop lambası,km saati gibi parçaları direk ismini yazarak aratman
    3.seçenekte gezerek bulmaya çalışacaksın.çoğu parçayı bayilerde bulabilirsin.iyi geceler umarım yardımımız dokunur

  5. #5

    Üyelik
    25 Nisan 2013
    Şehir
    Balıkesir Ayvalık
    Motosikleti
    HONDA XL 200 - HONDA ACTİVA
    Merhaba yaklaşık 60.000km'dir ilk motorum olan vultureyi kullanıyorum ve benden kaynaklı hatalar dışında hiç bir büyük sorunu olmadı güzel seçim yapmışsınız hayırlı olsun. Motoru komple mat siyah folyo ile kaplatabilirsin arkadaki bagaj demirini çıkartabilirsin jantada fosforlu şeritler yakışıyor öne zenon veya beyaz far takabilirsin bitane koruma demiri takıp üstüne sis farı takabilirsin ben 2 takım sis farı taktım toplam 4 tane yanıyor çok güzel görüntü sağlıyor, elciklere deri püskül takabilirsin bunlar çok büyük masraflar olmadan motoru sade ama bambaşka bir motora dönüştürüyor motoru tanımayanlar ilk başta mondial olduğuna inanmıyor ben mat renk ile uyum sağlasın diye sağ ve sol krank kapağını sadece dış taraflarını yanmaz boya ile boyadım oradaki mondial yazısı gri üstüne siyah onuda kamufle etmiş oldum. tavsiye edebileceğim şeyler bunlar. Sissy bar takmak aklına gelirse motorun dingil mesafesi kısa olduğu için kelebek konmuş gibi oluyor sırıtıyor boşuna vakit kaybetme . benim şimdiye kadar yaptıklarım bunlar bunlardan hoşuna gideni veya esenlenerek bişeyler üretebilirsin. ayrıca lastikleride değiştirmeni tavsiye ediyorum frenleme ve virajlar çok farkediyor..[IMG][/IMG]
    Funkyman bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)