![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||||||||
|
Moderatör
Online Üyelik tarihi: 05-05-05 Bulunduğu yer: İzmir Kan Grubu: A Rh- |
[İzmir - MT] Motosiklet Grubu -
06-01-2007, 10:23
MT İzmir yeni bir sayfadan başlangıç yapmak istediği için eski topic silinmiştir.Bundan sonra MT İzmir li motor tutkunları,motor tutkunu olup MT İzmir de olmasa bile bizimle birlikte olmak isteyenler hep beraber buradayız... Bu topic altında motor tutkumuzdan yola çıkarak dostluk ve paylaşımın temellerini atacağımıza eminim.MT İzmir köklü bir gruptur. Aramıza katılan herkese şimdiden hoşgeldiniz diyoruz... Toplantı ve geziler için duyurular bölümünü takip edebilirsiniz... Duyurular bölümünün linki; http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/ 2008 Ayvalik Gezisi
Grup sürüşlerinde kullanılan el işaretleri.Ve anlamları; Motoru çalıştır. ![]() Sola dön. ![]() Sağa dön ![]() Solda Tehlike ! ![]() Sağda Tehlike ![]() Hızlan! ![]() Yavaşla! ![]() Dur. ![]() Tek Sıra ![]() Fermuar düzeni ![]() Araları Sıkıştırın ![]() 28 Nisan 2007 saat 04:00 da Kamberhan nickli Erhan kardeşimizi kaybettik Seni unutmayacağız kardeşim...
|
||||||||
|
|
|
||||||||
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 13-11-06 Motosikleti: Bandit 650 S Kan Grubu: A Rh+ |
06-01-2007, 11:54
Arkadaşlar işlerimden dolayı hafta içi katılamıyorum toplantılara. Eminimki Mt İzmir için doğru kararları vericeksiniz. İyi veya kötü günlerde hep beraber olmak dileğiyle. |
|
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 20-06-06 Bulunduğu yer: Türkiyenin ılık yerleri neresi olursa Motosikleti: MONDIAL ZAT 150 DEER_152 DEN HEDİYE Kan Grubu: AB Rh+ |
06-01-2007, 12:11
izmir mt için hayırlısı neyse o olsun elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız izmir mt herşeye değer kendi adıma hertürlü uyumlu ve güzelliğe katkıda bulunmak üzere hazırım.saygılar sunarım yeni seçilecek izmir mt yöneticilerine hep destek tam destek.güzel günler bizi bekliyor adece inanalım ve destekleyelim gerisi kendiliğinden gelir çanakkale trakya yoluyla ist doğru yola devam ediyorum dikili kıvançın ordan sevgiler. |
| -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir- www.perkitan.com BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT |
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-10-06 Bulunduğu yer: Izmir&Bodrum Motosikleti: SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53) Kan Grubu: O Rh+ |
06-01-2007, 13:41
hepimize hayirli olsun... umarim yeni sayfamizda da yine guzel dostluklara ve gezilere imza atariz... sevgiyle kalin... videolar: http://www.youtube.com/watch?v=QG4d3g7Avwc mt izmir mix 18 kasim.06:http://www.youtube.com/watch?v=8vz6PMLALhI Ayvalık gezi topiclerimiz, resimlerimiz... 28.01.07 http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ograflari.html 18.11.06 http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-yorumlar.html foca gezimiz http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ograflari.html |
|
|
(#5)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 05-05-06 Bulunduğu yer: izmir Kan Grubu: B Rh+ |
06-01-2007, 15:10
yeni topic hayırlı olsun bu arada yeni gelen arkadaşlarla tanıştığıma çok mem oldum |
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 27-07-06 Bulunduğu yer: MANİSA Motosikleti: KLV-1000 Kan Grubu: O Rh+ |
06-01-2007, 16:38
HAYIRLISI ARKADAŞLAR..umarım beraber nice uzun yıllara,mutlu beraberliklere...artık dostluk adına,,yapıcı olmak adına elimden ne gelirse yapmaya hazırım..
|
| ==>> SAKALLI <<== | |
|
|
(#7)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 09-07-06 |
06-01-2007, 16:43
izmir mt yeni topic hayırlı olsun... ümmet abi yola cıktıgını buradaki mesajından anlıyorum bu gece geliboluya geliorum ona göre... telefonlar acık olsun... |
|
|
|
|
(#8)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 09-12-05 Bulunduğu yer: izmir karşıyaka |
06-01-2007, 20:46
Ellerine sağlık,teşekkürler forrap.. Tüm MT İZMİR lilerle sevginin ve saygının esirgenmediği nice güzel organizasyonlarda her zaman olduğu gibi yine hepberaber imza atmak dileğiyle
|
|
|
|
|
(#9)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 20-06-06 Bulunduğu yer: Türkiyenin ılık yerleri neresi olursa Motosikleti: MONDIAL ZAT 150 DEER_152 DEN HEDİYE Kan Grubu: AB Rh+ |
i -
06-01-2007, 20:49
|
| -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir- www.perkitan.com BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT |
|
|
|
(#10)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 24-12-05 Bulunduğu yer: Karşıyaka/İZMİR |
06-01-2007, 21:09
yine, yeni, yeniden. hep beraber uzun ve kalıcı dostluklara, sevgi ve sagının esirgenmeyeceği yıllara doğru. herkeze sonsuz sevgi ve saygılarımla,
|
| Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister, Yalan olmak kolaydır vede havali, Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil. |
|
|
|
|
|
(#11)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 02-08-06 Bulunduğu yer: İzmir Motosikleti: Dragstar 650 Classic |
07-01-2007, 12:51
Hayırlı olsun... Buluşma haberlerini takip edeceğim... Herkese çok selam... |
|
|
|
|
(#12)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 20-10-06 Bulunduğu yer: izmir Kan Grubu: O Rh+ |
07-01-2007, 13:20
sevgili tuncer ellerine sağlık yapılabilecek en güzel şeyi yapmışsın. motor keyfi dolu güzel toplantılarda buluşmak dileğiyle saygılarımla |
|
|
|
|
(#13)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 07-04-06 Bulunduğu yer: Smyrna-Physkos Motosikleti: Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S , Xingyue XY 150 Kan Grubu: A Rh+ |
07-01-2007, 19:56
Ayvalık'tan Selamlar Arkadaşlar bu hafta sonu yoğun iş temposundan bunalmış bir durumda kafayı sıyırmamak için bir çözüm ararken Uglychild'ın daveti üzerine Ayvalık'ta felekten iki gün iki gece çalayım dedim. İşi gücü ekip bastım geldim, şu an ikinci geceye akıyoruz Ben işten kaçıyordum, ilk gece uglychild sayesinde Cunda'da bir barda küçük bir dinleti vererek yine işten kaçamayacağımı anlamış bulundum. Şu an yanımda, şımarmasın diye ona teşekkür faslını sonra yapayım ben, Çok eğlendik, çok güzel bir pazar oldu. Bir fotoğrafla taçlandıralım bu güzel günü... GEzinin ayrıntılarını ilgili forum başlağında bulacaksınız, bu da sanırım yarın olacak Üzerinde durduğumuz kayalar dekor değil, geçtiğimiz yolun bir parçası, herif benim caaanımm cruiser'ıma Cross muamelesi yaptı. Neredeyse debriyajı sıyırıyorduk. Neyse kazasız belasız bir dağ gezisi sonunda Şeytan Sofrası'na vardık... Not: Bu bahsettiğim yol daha önce yaptığımız gezide kullandığımız asfalt yol değil, uglychild bu yolu yeni keşfetmiş, kestirme olduğunu iddia ediyor arkadaş. Ama biz neredeyse lastikleri kestiriyorduk... ![]() Bu da Şeytan Sofrası'ndan... Uglychild bu fotoğraftan sonra turizmi bırakıp fotoğrafçılık işine yönelmeye karar verdi... ![]() Bu arada uglychild herkesi tekrar davet ediyor Ayvalık'a, bir değerlendirelim bence... Yeni , temiz bir sayfa geyiklerini bir yana bırakaraktan en kısa zamanda buluşmak dileğiyle hepinizi selamlıyorum... |
| TANRI CEVİZ CERİR AMA KIRMAZ | |
|
|
(#14)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-03-06 Bulunduğu yer: izmir Motosikleti: hyosung - bmw F650 Kan Grubu: O Rh+ |
07-01-2007, 20:45
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum . herkese sevgiler. |
|
|
|
|
(#15)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 23-10-05 Bulunduğu yer: İzmir/KSK |
08-01-2007, 07:51
Çoğunluğun verdiği bu kararı yine aynı çoğunluğun gönüllerinde de aynı bu sayfa gibi bi sayfa açmaları dileğiyle Saygılar ve sevgilerle.... |
|
|
(#16)
|
|
|
Moderatör
Online Üyelik tarihi: 05-05-05 Bulunduğu yer: İzmir Kan Grubu: A Rh- |
08-01-2007, 10:33
Ben teşekkür ediyorum arkadaşlar. Umarım bu yeni sayfa gibi yeni adımlar atarız dostluklara...Güzel geziler ve toplantılarda buluşmak üzere
|
|
|
|
|
(#17)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 07-03-06 Bulunduğu yer: İZMİR Motosikleti: keeway superlight, ybr125, kawasaki er5 Kan Grubu: B Rh- |
08-01-2007, 11:02
hadi hayırlısı inşallah hepimiz için herşey güzel olur. |
![]() |
|
|
|
|
|
(#18)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-10-05 Bulunduğu yer: izmir Motosikleti: Sky Team |
08-01-2007, 12:45
Bu yeni sayfayı tekrar yenilememek umuduyla herkese selam, MT[İzmir]'e yakışan bir toplantının ardından,yepyeni bir başlangıç. Hepimize hayırlı olsun dostlar. Görüşmek üzere .... |
| A blessing with the hands | |
|
|
|
|
(#19)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 10-11-06 Bulunduğu yer: izmir Kan Grubu: A Rh+ |
08-01-2007, 13:02
eh hayırlı olsun arkadaşlarım. MT İzmir için temiz bir başlangıç olsun.
|
| kask.. kask... kask.... kask....................... | |
|
|
|
|
(#20)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 08-01-05 Bulunduğu yer: izmir/tire Motosikleti: emanet 1993 suzuki gn250 :) Kan Grubu: B Rh+ |
08-01-2007, 13:23
Hayırlı uğurlu olsun hepimize,bu arada mt üyeliğim 2.yılını bugün doldurmuş,şimdi farkettim
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| izmir mt |
| Seçenekler | |
|
|