Arkadaşlar herkese selamlar...
uzun bi zamandır (1 hafta) siteye bırak yazmayı bakamıyorum bile.Geçen toplantıya da gelemedik.31 ağustostakine.Ankaraya polatlı sevgili memleketime dönmem lazımdı malum emir büyük yerden.Gel ve bize şöförlük yap diye Babam(paşa misali) çağırdı hahahahaaa

Polatlı İstanbul Ankara derken 1300 km yol yaptık tabi bunu motosiklet tepesinde yapmayı tercih ederdim ama olmadı.
İstanbula gidilir de KIZILTOPRAK A gitmeden olur mu??? Şükrü Saraçoğlu sıtadının dibi alabildiğine motosikletçiymiş tabi bizim gibi İstanbul cahilleri bunu yeni öğreniyor heheheee
Korlas(Doğan Tanrıkuluyla görüştüm),Z-moto,Samura MOTOR,Mototal falan filan alayını gezdim.
Görüşlerimi yazayım
*-İzmirdeki ikinci elleri toplasan sadece Mototal'ın ikinci el bölümündeki motorlerın sayısı eder neredeyse(abarttım ha ben de)
*-1200 Km de CBF 600,yan çantalı,top caseli,motor koruma demirli kazasız,zaten adam binememiş adam akıllı satıyor.12000 YTL.Ek sperlikde taktırmış böyle motorlar da var ...
çok uygun fiyata da var ama çok yıpranık aletlerde var.Şöyle diyim,2003 F650 vardı.Oturdum selesine ve bi SAMİMİYETSİZLİK vardı.Bariz önden yemiş bişiyler...bi de 17540 KM de GS 500 e oturdum.Sağlam kazalı,şase yamukluğu bariz belli ama öyle bi elden geçirmişler ki inanamazsınız yeni gibi.Yutturabildiğine satar acıma yok...
Paranı koy cebine,2. el için.Git İstanbul Kızıltoprak'a.Seçenek çooooook fazla.
*-çok param olursa Triumph Speed Triple alacam.AŞIK oldum makineye.Yok böyle bi karizma...
*-Kawasaki Er-6f(giydirmeli olandı sanırsam) giydirmenin içi boş,o giydirme içinden asvaltı aynen görüyorsun.6n daha iyiymiş.Yakından görmemiştim.Haaaa bi de Kawasaki Versy (nasıl yazıldığını unuttum) o motorunda iki teker mesafesi pek kısa ve ufak tefek geldi bana.Çok hoş bi makine.Hani param olsa Triumph da olur o da olur yani hayır demeyiz hehehehee

Şu an evin inşaat pisliklerini temizlemekden kaçtım ve ameledewn beter oldum.karın tokluğuna annem çalıştırtıyor.Amelemiyim kadrolu şöför mü belli değil.İzbe bi internet cafeden(windows 98) sizlere ulaşıyorum canım cigerlerim.
Hepinize saygı sevgi esenlik diliyorum.Öptüm gözünüzden