anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[İzmir - MT]

Bu konuya 7487 cevap yazıldı 125514 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1221)
karmacoma

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
05-09-2007, 19:19 PM

chopperrider, tahminim gs500 ve er5 arasında kalmışsındır sen, alp_tunayın dediği gibi ikiye inen seçenekler arasında yardımcı olmak daha olumlu tabiki ,şimdi kafanı karıştırmış gibi olmayayım ama , ben tam o bahsettiğin sabırla pusuda bekleyen cinstenim de , http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4719058 manisada hemen arka mahallemiz,

Konu karmacoma tarafından (05-09-2007 Saat 19:31 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: tavsiye değişti...
Eski
  (#1222)
chopperrider

chopperrider - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki GS 500....Keeway SuperLight 150
05-09-2007, 19:22 PM

yok Tuncer öyle bi tavrım yok bilakis her fırsatta tecrübeli arkadaşların fikrini alıyorum ama şöyle bi sorun var hiç vaktim yok. hafta içi mesai dışı izin almam çok zor ancak akşamları motor bakabiliyorum ve aradığım fiyat diliminde çok fazla alternatif yok.

bak aklımdakiler şunlar:
önce bütçe max 5000 ytl. ötesi yok. biraz kredi al falan demeyin zaten kredili miktarım bu.
seçenekler suzuki gs500 kawa er-5
2000-2001 model.
biliyorum yaşlı biraz ama ne yapalım 2005 fiyatları bunların 7000 civarı ona giremiyorum.
sıkıntım o yani. bu rakamlarda 500cc 2000 modelden düşük olmayacak çok motor yok ya da en azından ben bulamıyorum.
bu arana tarz olarak naked touring bi şey lazım. cruiser race cross kategori dışı.
fikir verirseniz iyi olur vallahi...

Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
chopperrider, tahminim gs500 ve er5 arasında kalmışsındır sen, alp_tunayın dediği gibi yardımcı olmak ikiye inen seçenekler arasında daha olumlu ama , 6750 ye uzun süredir satmaya uğraşan ve bir çok ilan sitesinde rastladığım ninja yeşiline boyanmış, amerikan versiyon (mil hesabı yapıyomuş) falan diye yazdığı 2004 model bir er5 var, burda da bit pazarıne vermiş, ben tam o bahsettiğin sabırla pusuda bekleyen cinstenim de , o ilanda uzun süredir güncellenip değişik sitelere veriliyo, ama ne yalan sööliyim antipatik geldi, huylandım ilandan
dostum dediğin ilanı görmedim ama eğer er-5 düşünüyosan ben bi motora baktım ve aşık oldum 2004 mavi pırıl pırıl ustada gördü kusur bulamadık lastik zincir falan da sıfır bakımda istemez. 6750 istiyo sahibi. benim çok gönlüm kaldı ama bu aralar motora fazla para bağlayamam düşünürsen seni irtibata geçireyim o arkadaşla...

bu arada bi soru daha arkadaşlar.

2001 500cc bi japon mu yoksa 2006 hyo 250 comet mi. bunların fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı. hangisi daha mantıklı olur sizce ne dersiniz? hyo konusu zaten bi muamma kullanan memnun kullanmayan herkes aman ha diyo moralim bozuluyo vallahi. tasarımını çok beğeniyorum cometin ama hem 250cc hem de marka olayı kararsız bırakıyo.
ama şu denebilir mi 6 yaşında japonla uğraşılacağına 1 yaşında koreli daha mı iyidir ?

Konu chopperrider tarafından (05-09-2007 Saat 19:30 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

capon capon dediniz ahada geçtik capona. bakın mazallah motor tık desin hepinizi çine kadar kovalarım haaa
Eski
  (#1223)
karmacoma

Çevrimdışı (offline)
05-09-2007, 19:36 PM

tüh be emircim ya sen limitlerinden bahsedince bende yukardaki tavsiyemi değiştirdim, 6750 lik bi tavsiye yerine 5750 lik bi tavsiye buldum onunla değiştim msjımı,

ben yüksek modele oy veriyorum
Eski
  (#1224)
anilkan

anilkan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Beat :)
05-09-2007, 20:24 PM

Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anilkan benim mi hiç mesajımı göremedin. bak bu 864. mesajım. sana avatarımdaki resimdeki gibi bir kırmızı kart
ben daha yeniyim, ondan. Bu topic altında goremeyince dedim benmi bişeyi kaçırdım yoksa adminler yine iş başındamı die işkillendim Tanışma kısmeti 864. mesajaymış

Honda Hayat Onda ...
Eski
  (#1225)
PIERzig

PIERzig - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
05-09-2007, 21:19 PM

karmacoma Bu verdigin güzelmiş ya 250 de inerdi 55oo iyi olurdu be

Çile kızıl başlı akbabam çile
Motosiklet sanattır.Herkes sanatçı olamaz
Eski
  (#1226)
alp_tunay

alp_tunay - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Er-5
Kan Grubu: O Rh+
05-09-2007, 21:25 PM

Bu motor sanki yatmış...Ve boyanmış..... Motor yan kapağındaki çizikler ve depodaki yazı bunu gösteriyor....

Sahi aynaları nerde bunun?...........

Konu alp_tunay tarafından (05-09-2007 Saat 21:28 PM ) de değiştirilmiştir..

NOKTA kadar menfaat için VİRGÜL kadar eğilme....

Ne Kadar BÜYÜK bir söz....
Eski
  (#1227)
karmacoma

Çevrimdışı (offline)
05-09-2007, 21:30 PM

Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu motor sanki yatmış...Ve boyanmış..... Motor yan kapağındaki çizikler ve depodaki yazı bunu gösteriyor....

.
Eski
  (#1228)
cagriko

cagriko - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: silverwing600
05-09-2007, 22:35 PM

ya millet 1 önceki sayfada herkes gidelim biyerlere demiş ama kimsede bir icraat yok 1 kişi çıksada şurada toplanıp buraya gidelim dese yaaaaaaaaa son haftalar sonra okul açılıyo biraz keyif yapalım
Eski
  (#1229)
forrap
O Şimdi Asker

forrap - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
05-09-2007, 22:51 PM

cagriko,arkadaşım forum kullanımını bilmiyomusun ?
Duyurular bölümünde bununla ilgili başlık açıldı ya,buluşma var bu cuma.Her şey bu topicte konuşulup sonlandırılmaz,yeni başlık açılıp duyuru yapılır.Duyurular bölümünden bunu takip edebilirsin.

Öldürmezse daha güçlü yapar..

..O Şimdi Askerimsi..
Eski
  (#1230)
kaptanpoyraz

kaptanpoyraz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2005 SİYAH KAWASAKI ER-5
05-09-2007, 23:01 PM

Alıntı:

Aynen katılıyorum. Kırmızı Kawasaki yazılı hiç ER-5 görmedim. Bu motor adamın ocağını söndürebilir. Aman dikkat...

Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
Eski
  (#1231)
alp_tunay

alp_tunay - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kawasaki Er-5
05-09-2007, 23:07 PM

Alıntı:
kaptanpoyraz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynen katılıyorum. Kırmızı Kawasaki yazılı hiç ER-5 görmedim. Bu motor adamın ocağını söndürebilir. Aman dikkat...

Motor manisadaymış zaten..... Bilmeniz lazım.....

NOKTA kadar menfaat için VİRGÜL kadar eğilme....

Ne Kadar BÜYÜK bir söz....
Eski
  (#1232)
BHTYR_VFR

BHTYR_VFR - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: VFR-800
05-09-2007, 23:08 PM

Alıntı:
x9x9x9x9x9x9´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
beni 1 seylere üye yapın.. haylaz sayılırım..
eski VFR cılardansın demi kardeşşş, sen emrahı tanıyon mu??
Eski
  (#1233)
kaptanpoyraz

Çevrimdışı (offline)
05-09-2007, 23:18 PM

Alıntı:
Motor manisadaymış zaten..... Bilmeniz lazım.....
Dur yaw bu benim motor olmasın sakın. O zaman yorumumu editliyorum. Harika bir motor bu. Çiziksiz, dört dörtlük, tek kuruş masrafı yok, hatta benzin falan koymasan gidiyo meret, yağmur görmedi, garaj motoru. (Başka neydi yaw)
süper bi alet işte. hatta kadranında 220 yazdığına bakmayın. Denedim 1.000 yapıyo namıssız.

Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
Eski
  (#1234)
APV41

APV41 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: DAYUN 125 GS
05-09-2007, 23:54 PM

yaktın ortalığı kaptan ben deniz yanıyor sandım
sonunda ERRRR 5 değilmi işte ybr nin kemiklisi ( alp beni yakalarsa fena yapacak ) arka tekerleğinde bile disk yok masraf olmasın diye

MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
Eski
  (#1235)
kaptanpoyraz

Çevrimdışı (offline)
06-09-2007, 00:08 AM

Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaktın ortalığı kaptan ben deniz yanıyor sandım
sonunda ERRRR 5 değilmi işte ybr nin kemiklisi ( alp beni yakalarsa fena yapacak ) arka tekerleğinde bile disk yok masraf olmasın diye
alp_tunay, Kardeşim APV41 sana havale. Ben şimdi zahmet edip 80 km. yol gelmeyeyim. Ne olur ne olmaz arka frenim tutmaz falan sonra uf olurum. Sen ER-5 ciler adına bi zahmet ilgileniver artık

Eski
  (#1236)
sokemon

sokemon - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ...
Kan Grubu: B Rh+
06-09-2007, 09:12 AM

Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ERRRR 5 değilmi işte ybr nin kemiklisi

biri 50 beygir biri 10

bence baya bi kemiklisi...

*************cAgAtAy*************
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Eski
  (#1237)
rots

rots - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: şehir efsanesi
Kan Grubu: B Rh+
06-09-2007, 10:31 AM

I-ben nerdesin sen yaaa????

Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK www.limitustu.com (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Eski
  (#1238)
duyulmaz

duyulmaz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YBR 125(siyah)
06-09-2007, 15:59 PM

Arkadaşlar herkese selamlar...
uzun bi zamandır (1 hafta) siteye bırak yazmayı bakamıyorum bile.Geçen toplantıya da gelemedik.31 ağustostakine.Ankaraya polatlı sevgili memleketime dönmem lazımdı malum emir büyük yerden.Gel ve bize şöförlük yap diye Babam(paşa misali) çağırdı hahahahaaa Polatlı İstanbul Ankara derken 1300 km yol yaptık tabi bunu motosiklet tepesinde yapmayı tercih ederdim ama olmadı.

İstanbula gidilir de KIZILTOPRAK A gitmeden olur mu??? Şükrü Saraçoğlu sıtadının dibi alabildiğine motosikletçiymiş tabi bizim gibi İstanbul cahilleri bunu yeni öğreniyor heheheee

Korlas(Doğan Tanrıkuluyla görüştüm),Z-moto,Samura MOTOR,Mototal falan filan alayını gezdim.Görüşlerimi yazayım

*-İzmirdeki ikinci elleri toplasan sadece Mototal'ın ikinci el bölümündeki motorlerın sayısı eder neredeyse(abarttım ha ben de)

*-1200 Km de CBF 600,yan çantalı,top caseli,motor koruma demirli kazasız,zaten adam binememiş adam akıllı satıyor.12000 YTL.Ek sperlikde taktırmış böyle motorlar da var ...

çok uygun fiyata da var ama çok yıpranık aletlerde var.Şöyle diyim,2003 F650 vardı.Oturdum selesine ve bi SAMİMİYETSİZLİK vardı.Bariz önden yemiş bişiyler...bi de 17540 KM de GS 500 e oturdum.Sağlam kazalı,şase yamukluğu bariz belli ama öyle bi elden geçirmişler ki inanamazsınız yeni gibi.Yutturabildiğine satar acıma yok...

Paranı koy cebine,2. el için.Git İstanbul Kızıltoprak'a.Seçenek çooooook fazla.

*-çok param olursa Triumph Speed Triple alacam.AŞIK oldum makineye.Yok böyle bi karizma...

*-Kawasaki Er-6f(giydirmeli olandı sanırsam) giydirmenin içi boş,o giydirme içinden asvaltı aynen görüyorsun.6n daha iyiymiş.Yakından görmemiştim.Haaaa bi de Kawasaki Versy (nasıl yazıldığını unuttum) o motorunda iki teker mesafesi pek kısa ve ufak tefek geldi bana.Çok hoş bi makine.Hani param olsa Triumph da olur o da olur yani hayır demeyiz hehehehee

Şu an evin inşaat pisliklerini temizlemekden kaçtım ve ameledewn beter oldum.karın tokluğuna annem çalıştırtıyor.Amelemiyim kadrolu şöför mü belli değil.İzbe bi internet cafeden(windows 98) sizlere ulaşıyorum canım cigerlerim.

Hepinize saygı sevgi esenlik diliyorum.Öptüm gözünüzden

Eski delidumur.Msnde sorun oluyor diye böyle bi araksiyon yaptım.delidumur bundan sonra "duyulmaz"Ahmet Tataroğlu (beyaz montlu çocuk değil mi bu,bak bak elinde baltayla geliyor...)Teşekkürler,Saygılar sevgiler...
Eski
  (#1239)
x9x9x9x9x9x9

x9x9x9x9x9x9 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-09-2007, 18:17 PM

heyyyy gezi yok mu yaaaaaa.kas kas....cıkalım gezeliiiiiim..yok mu gezi...şşşşşt

bırılerı varmıııııııııııııııııı

Konu x9x9x9x9x9x9 tarafından (06-09-2007 Saat 18:18 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#1240)
forrap
O Şimdi Asker

forrap - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-09-2007, 18:22 PM

x9x9x9x9x9x9,forum kurallarını ok