Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı
hayırlı olsun ama size yetmez o sanırım  kotra falan alsaydınız şöyle içinde mangal yakılacak gece kalınacak balık tutulacak çay demlenecek 
|
Cengizcim , daha önce 13 metre boy 5,20 eninde tek direk bir guletim vardı kazaya uğradı şimdi yeniden emeklemeye çalışıyorum . inşallah denizden uzak kalmadıkça onun başka bir tane yeniden gelicek .
Alıntı:
Arap Kadri´isimli üyeden Alıntı
DEDEEMMM 
hayırlı olsun burnu deniz suyundan eksikli kalmasın 
pervanesi EGE AKDENİZ KARADENİZ dönsün durmasın 
sen kaptan koltuğundan kalkmayasın 
nacizane kulun bende
hemen arkandaki koltukda rakı balıkdan mahrum boynu bükük kalmayayım
eh bu kadar yağdan sonra yerim garanti dimi dedeeemmm  
|
Valla arabım sende bu yağcılık varken , bana yardım edersen cami önüne mendil açar , çok daha büyüklerini alırız arkas koltuk yerine geniş bir havuzumuz olur, bütün İzmir MT yide alır akdeniz karadeniz pervane döndürürüz, o zaman iki eline iki rakı bardağı alırsın birini su niyetine , Balıklar denizden rakı kokusunu alınca kendileri ızgaranın üstüne atlıyo zaten
Alıntı:
Özer´isimli üyeden Alıntı
Rahmi ağabey hayırlı olsun 
Valla karada hızlı Motosiklet denizde hızlı tekne pööhh kim tutar seni  ama şöööyle kıç kısmısı geniş ferah yani ayna kıç tabir edilen birşey alaydındaaa şööyle 2-300 metre açılsaydıkta birde mangalı yakaydıkta mesela yani...ben ne diyorum yauvv...ne ayıp,ne bencillik
ha birde, Arap.sende pek utanmazsın yahuu.  ..bu grubun en zekisi senmisin ne..Rahmi ağabeyin arkasındaki koltuk için kibrit çöpü çekcez oluuum yok öyle beleş yalakalıkla sahiplenmek hemen arkandaki koltukda rakı balıkdan mahrum boynu bükük kalmayayım. gözlerim yaşardı valla 
|
Özercim sana iş çok tekne büyürse seni de çarkcıbaşı yaparım

miçom var, (SEMRA ablanız) vay beee ne hayaller.