anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[İzmir - MT]

Bu konuya 7487 cevap yazıldı 125571 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#6421)
ilhamisezen

ilhamisezen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
17-05-2008, 20:24 PM

Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuyla ilgili görüşlerimizi toplantılarda yüzyüze konuşmayı tercih ediyoruz. sonra gerekirse sanal ortama da geçiririz. Biz izmir olarak sanal ortamda böyle tartışmaları çok gördük ama iş etkinliğe gelince milleti bulamadık. O yüzden sanal ortamın bu konuarda pek verimli ve nitelikli çalıştığına inanmıyorum.

hayatını sanal ortamdan kazanan birine söylenirmi bu :D:D:D:D

o şimdi asker
bende eh asker sayılırım cafede
Eski
  (#6422)
drinsu

drinsu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: suzuki/m800
17-05-2008, 20:42 PM

selam arkadaşlar suzuki m800ze givi sisiybar ve deri sosis çanta alabileçegim enuygun fiyatı olan yer bilen arkadaşlardan yardımçı olmaların istiyorum saygılar
Eski
  (#6423)
oguz çatal

oguz çatal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA - Nx4 FALCON
Kan Grubu: O Rh-
17-05-2008, 21:38 PM

Alıntı:
Stain´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
35 AZN 26 chatkut her zaman faso yapmamaya ve size layik olmaya dewam

vasco senin için onu yenilerim be

I LOVE YOU İZMİR MT
ya bu stain çok saygılı çocuk ona kızana, fırça atana bile tebessüm ediyor allah senin yüzünü hep güldürsün BE kardeşim.

(SON OSMANLI)YILDIRIMLAR HEDEFLERİNE GÖK GÜRÜLTÜSÜNDEN ÖNCE VARIRLAR
Eski
  (#6424)
Stain

Stain - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
18-05-2008, 00:10 AM

saol oğuz abi allah razı olsun senin öle düşünmen yeter

Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
stainden bulaştı bana herhalde ya bu cümle kurama ma fazla yaklaşma len bana stain fena olur
sensiz yapamam ben kankiriğim benem

Konu Stain tarafından (18-05-2008 Saat 00:12 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...
Eski
  (#6425)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S , Xingyue XY 150
18-05-2008, 05:10 AM

Pazarınız güzel geçsin, yolunuz, düşünüz, farınız açık olsun...

TANRI CEVİZ CERİR AMA KIRMAZ
Eski
  (#6426)
drinsu

drinsu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 05:52 AM

hayırlı pazarlar.........

Alıntı:
kıyma sen bana daha yeni söküyom türkçeyi
stain pilakala ile leyon ışıklarını (salam) laştırdınmı kardeşim?

Konu drinsu tarafından (18-05-2008 Saat 05:55 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#6427)
gureli

gureli - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 08:51 AM

Alıntı:
drinsu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam arkadaşlar suzuki m800ze givi sisiybar ve deri sosis çanta alabileçegim enuygun fiyatı olan yer bilen arkadaşlardan yardımçı olmaların istiyorum saygılar
Valla bende çok araştırdım, Kahramanlarda bir yer varmış deri çanta yapıyormuş ama yerini tam bilmiyorum. Ama sisibar yapan yeri biliyorum. birde Torbalıda Hayvan koşumları yapan birisi varmış , neticede saraç olduğundan deri işleri ve hayvan koşumları, at eğeri felan yaptığına göre yan çantalarıda yapar diye düşünüyorum. Eğer istersen bir gün hem gezer hemde ararız bulursak yaptırırız bulamazsak gezmiş oluruz ne dersin,kardeş suzuki. sisibar yapan yer VW Gönenin biraz ilerisinde karşı sokağında ben bu yakınlarda oraya tekrar gitmem söz konusu, istersen alo dersin bir yerlerde buluşur gideriz.
0533 213 1829

Alıntı:
hayırlı pazarlar.........

stain pilakala ile leyon ışıklarını (salam) laştırdınmı kardeşim?
pilaka ile leyon ışıkları olsa olsa pastırma olur , Daha sonada salamlaşır belki

Konu gureli tarafından (18-05-2008 Saat 08:55 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#6428)
APV41

APV41 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: DAYUN 125 GS
18-05-2008, 10:45 AM

Valla bende çok araştırdım, Kahramanlarda bir yer varmış deri çanta yapıyormuş ama yerini tam bilmiyorum. Ama sisibar yapan yeri biliyorum. birde Torbalıda Hayvan koşumları yapan birisi varmış , neticede saraç olduğundan deri işleri ve hayvan koşumları, at eğeri felan yaptığına göre yan çantalarıda yapar diye düşünüyorum. Eğer istersen bir gün hem gezer hemde ararız bulursak yaptırırız bulamazsak gezmiş oluruz ne dersin,kardeş suzuki. sisibar yapan yer VW Gönenin biraz ilerisinde karşı sokağında ben bu yakınlarda oraya tekrar gitmem söz konusu, istersen alo dersin bir yerlerde buluşur gideriz.
0533 213 1829

rahmi amca kahramanlardaki çanta yapan arkadaş motorcu levent in karşısında sissy bar yapan arkadaş ise eksozcu tayim usta fakat motorcu hayride hazır çantalar var görmeden yaptırmayın derim hayride bir arkadaşımız var zaten ismi SAMİ ona uğrayıp bir danışın önce

MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
Eski
  (#6429)
drinsu

drinsu - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 10:52 AM

Alıntı:
gureli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
0533 213 1829

pilaka ile leyon ışıkları olsa olsa pastırma olur , Daha sonada salamlaşır belki
teşekürler abi bi soruşturayım olmazsa aloder buluşur gideriz dediginyer

Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
0533 213 1829

rahmi amca kahramanlardaki çanta yapan arkadaş motorcu levent in karşısında sissy bar yapan arkadaş ise eksozcu tayim usta fakat motorcu hayride hazır çantalar var görmeden yaptırmayın derim hayride bir arkadaşımız var zaten ismi SAMİ ona uğrayıp bir danışın önce
sagol cengiz abiçim dedigin yere bi bakayım hayriyede gideyim ben belki gönlüme göre birişey bulurum umarım

Konu drinsu tarafından (18-05-2008 Saat 10:56 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#6430)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GT250R fena olmazdı
18-05-2008, 13:05 PM

Sallamalı rakı çıkmış rahmi dedem ne diyorsun bu işe

İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle.
£.я.h.α.η'ڪ
Eski
  (#6431)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S , Xingyue XY 150
18-05-2008, 14:36 PM

oy oy oyyy öldüm gülmekten.....

TANRI CEVİZ CERİR AMA KIRMAZ
Eski
  (#6432)
uglychild

uglychild - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
18-05-2008, 19:00 PM

Alıntı:
argues´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önümüzdeki haftanın program topiği açıldı mı... Bu arada dün ilk kez toplantıya katıldım. Ben miyonun arkadaşıyım.. Miyo ve Dilaver (motoru) ile her hafata görüşme temennimiz var..

Sorunumuz benim ehliyetim var motorum ve onu kullanacak tecrübem yok. Miyonunda tam tersi... Ama miyo taş gibi motor kullanıyor o da ayrı konu tabi ki..

Neyse dün çok keyifliydi... Önümüzdeki hafta daha uzun vakit geçirmek dileğiyle...
Önümüzdeki haftanın topigi yarın acılacak, toplantiya ilk kez geldin ama biraz geciktiniz... umar5im bi dahakine daha erken gelirsin ve biraz daha tanırız seni

Ehliyetinin olması guzel, cesaretini de topladın mı yavas yavas kendine uygun motoru secer, belli bi zaman sonra da kendi motorunla gezmeye baslarsın insallah...

Miyo motor kullaniyor ama.............................(fill in the blanks)

tekrar gorusmek üzere, bu arada önümüzdeki hafta toplanti inciraltinda... detayları yarın okursunuz

GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Eski
  (#6433)
oguz çatal

oguz çatal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 21:01 PM

Alıntı:
teşekürler abi bi soruşturayım olmazsa aloder buluşur gideriz dediginyer

sagol cengiz abiçim dedigin yere bi bakayım hayriyede gideyim ben belki gönlüme göre birişey bulurum umarım
motorcu hayrideki kardeşimiz her konuda yardımcı olur.sami çok kıyak bir delikanlı her yere gözüm kapalı giderim onunla + fiyat konusundada gerçekten çok uygun yapıyor birde bizim siteden arkadaşlar gidip kendini tanıttımı iş tamamdır.içiniz rahat olsun

Konu oguz çatal tarafından (18-05-2008 Saat 21:03 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Eski
  (#6434)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 21:05 PM

Alıntı:
oguz çatal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
motorcu hayrideki kardeşimiz her konuda yardımcı olur.sami çok kıyak bir delikanlı her yere gözüm kapalı giderim onunla + fiyat konusundada gerçekten çok uygun yapıyor birde bizim siteden arkadaşlar gidip kendini tanıttımı iş tamamdır.içiniz rahat olsun
ohooo sen kaçırdın, 10 dakka once tayfun abi, sami ben ve 20 dakkalığınada olsa Sercan benım dukkandaydık

£.я.h.α.η'ڪ
Eski
  (#6435)
oguz çatal

oguz çatal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 21:06 PM

Alıntı:
uglychild´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önümüzdeki haftanın topigi yarın acılacak, toplantiya ilk kez geldin ama biraz geciktiniz... umar5im bi dahakine daha erken gelirsin ve biraz daha tanırız seni

Ehliyetinin olması guzel, cesaretini de topladın mı yavas yavas kendine uygun motoru secer, belli bi zaman sonra da kendi motorunla gezmeye baslarsın insallah...

Miyo motor kullaniyor ama.............................(fill in the blanks)

tekrar gorusmek üzere, bu arada önümüzdeki hafta toplanti inciraltinda... detayları yarın okursunuz
hadi hayırlısı bakalım kardeşim buğün kordonda sizi bekledim saat 8,30 kadar eee evde bekleyen bir köpeğim var daha fazla takılamadım

Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ohooo sen kaçırdın, 10 dakka once tayfun abi, sami ben ve 20 dakkalığınada olsa Sercan benım dukkandaydık
abim insan bir haber verir bizde bir kaçamak yapardık kordondan oraya gelirdim

Konu oguz çatal tarafından (18-05-2008 Saat 21:07 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Eski
  (#6436)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 21:09 PM

samiyi suçla valla bende tel mel yok senın adamın o onun dusunmesi lazımdı oda cıkmıs dolasmaya gecerken ugrayım dedım diyo, Drinsu tayfun abide bi çıktım dedi bostanlıdan bastım gaza kordona gırdım ana bi baktım senın dukkandayım dedi ayaklarına sağlık yolu düşen herkezi beklerim

£.я.h.α.η'ڪ
Eski
  (#6437)
oguz çatal

oguz çatal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2008, 21:11 PM

[quote=VaScO1925;1093851]ah be kardeşim şimdi ğördüm aslan sütünü yapma ya beni yoldan çıkaracaksın

ben alsancak iskelenin orada kilimi serdim çimlerin üzerine hanımla bir termos dolusu çayımızı hem yudumladık hemde mercimek köftelerini götürdük abiciiimmmmmm

Alıntı:
uglychild´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oguz abi, haklısın bundan sonra grup daha sosyal aktivitelerde bulunacak zaten, sadece kıpraşımı ve toplaşmayı bekliyorduk...

bu arada biz hergün üsküdar caycısındayiz, yani en azından birimiz orda, gel ugra yanımıza, ben simdi eve girdim, ama wallace ve bi kac arkadas daha orda kaldı

bu arada govde gosterisine simdilik bi luzum yok, nasıl olsa anlamlı organizasyonlarla adımızı duyuracagiz
okey kardeşim size katılıyorum.herzaman sosyal legal ve illegal faliyetlere katılırım imkanlarım dahilinde. yeterki içimizden birbirimizi yıkıp kırmayalım çünkü biz bir aile degilmiyiz.ben bizler için olumlu olan herşeye VARIM

Alıntı:
selam izmir mt hayırlı cumalar

sercan siz her akşammı oraya gidiyorsunuz ara sıra bende geleyim

(türkçe katili olmamaya çalıştım )
BİR GÜN SERCANA beraber bir baskın yaparız