Alıntı:
ilhamisezen´isimli üyeden Alıntı
süperrrrrrrrrrrr
200 kişilik tokat koğuşu ve mercimekten sonra tuncer 10 kişilik yatakhane ve orduevi yemeğini görünce Tuncer cennete düştüğünü sanmaya başlamış.Toplam 90-100 asker eh tabi 4000-5000 kişi ye yat başka kalk başka  )))))))))))))hayırlı teskereler koçum biz sen sevindikçe senden çok mutlu oluyoruz..................bu arada hepimizin başı sağolsun 2 tekerleğin de sıkıntısı bu insan 3-4 günlük bebeğini düşününce dahada kötü oluyor.Lütfen sizler dikkatli olun gençler karşınızdan neyin geleceği hiçç belli olmuyor hele bu ülkede sıhhatli günler dilerim
|
Haber ulaştırman gerçekten çok güzel onun için teşekkürler sana İlhami kardeş

Kardeşimizin güzel ve rahat bir yere düşmesi bizleride sevindirdi tabi olarak.....
Askerlik kutsaldır iyi ya da kötü yer diye bir şey yok ama bizler tüm asker kardeşlerimizin sağ salim yuvalarına, sevdiklerine kavuşmasını diliyoruz!
İnşallah Tuncer'imizde aslanlar gibi alır teskeresini ve yine aramız katılır.
Allah kavuştursun demek kalıyor artık bu noktada
Evet hepimizin başı sağolsun

Sinan kardeşimiz acı bir kayıp ama bunun da allah'ın taktiri olduğunu unutmayalım.Her yaşanan ve yaşanacakta bir hayır vardır elbette.
Haklısın 2'teker herzaman daha tehlikeli ama bu tarif edilemez bir tutku onun için maksimum dikkat
Alıntı:
murti06´isimli üyeden Alıntı
Günaydın İzmir!.... Alper ve Cengiz'den haber yok mu gelmediler mi daha 
|
Günaydın murti...
ilk fotoları gördüm ve içim gitti gelemediğim için ve KEŞKE benim sıpaları bırakıpta gelseydim çünkü pazar günü beni ektiler

Güzel bir yolculuk ve kamp olmuş sulu sulu tam benim sevdiğim gibi.
Fotoların gerisini bekliyoruz ama ben Pro nun capo sunu göremedim? benmi kör oldum yuğsam