Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 250 lik komacan bi macit...:)
29-04-2008, 14:56 PM
sercan ellerine sağlık çok güzel olmuş video...ve tabi yaninda kim varsa onlarında ellerine sağlık büyük alkışlr sizlere...organize edene yapana hazırlayana,katılana,öncüsüne artçısına,çalana,söyleyene,oynayana diğer mt den gelene gidene,herkese tekrar tekrar teşekkürler...iyi ki varsınız ...........
Konu csalgin tarafından (29-04-2008 Saat 15:01 PM ) de değiştirilmiştir..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: keeway superlight
Kan Grubu: B Rh-
29-04-2008, 14:57 PM
Alıntı:
csalgin´isimli üyeden Alıntı
sercan ellerine sağlık çok güzel olmuş video...ve tabi yaninda kim varsa onlarında ellerine sağlık büyük alkışlr sizlere...organize edene yapana hazırlayana,katılana,öncüsüne artçısına,çalana,söyleyene,oynayana artçısına öncüsüne herkese tekrar tekrar teşekkürler...iyi ki varsınız ...........
kardeşim bu işler ekip işi. sizlerle güzel oldu. sorunsuzca gittik geldik. uyumsuz kimsede yoktu. Hepimizin yüreklerine sağlık
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: K@w@s@k¡ €®5
Kan Grubu: A Rh-
29-04-2008, 15:54 PM
Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı
moto guetta yazınca şimdi google da çıkıyorsak bende yazayım
çıkmaz demeyin şansınızı deneyin, ya tutarsa işte
daha önce tutmuştu, msj içinde geçtiği için o msj gogılda çıkıyo, bu duruma moto guetta yetkilileri çok sevinmişti, mutlu olmuştu.. yine sevinsin dedim.
mOd ŞİMDİ ASKER ----------------------------------------- Üşeniyorum, Öyleyse Yarın.........
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: S A T T I M MESLEK:Rus avcisi:P BOY:1.80cm
Kan Grubu: A Rh+
29-04-2008, 16:15 PM
resimdeki kimin ayağı ne marka motor ? motosiklet bari temiz olsaydı yaa pislik içinde kapak resmindeki motosiklet
İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle. £.я.h.α.η'ڪ
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
sercan ellerine sağlık çok güzel olmuş video...ve tabi yaninda kim varsa onlarında ellerine sağlık büyük alkışlr sizlere...organize edene yapana hazırlayana,katılana,öncüsüne artçısına,çalana,söyleyene,oynayana diğer mt den gelene gidene,herkese tekrar tekrar teşekkürler...iyi ki varsınız ...........
SAĞOL KARDEŞİM, birbine uyum sağlayan ve birbirni seven insanlar ne zaman biraray a gelse eğlenirler
Alıntı:
kardeşim bu işler ekip işi. sizlerle güzel oldu. sorunsuzca gittik geldik. uyumsuz kimsede yoktu. Hepimizin yüreklerine sağlık
Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı
way sercan pek bi tarantino gördüm seni, aferin be,
ellerine sağlık güzel olmuş,
emeğe saygı, tenk yu.
filme bi ara verip moto guetta reklamı koymayı nasıl unuttun
bak markayı anmak için yazdım sadece yukardaki cümleyi gogılda çıksın diye
kardeşim araya resmi koyacaktim aslında, ali de videolara koy dedi ama abartmayayım,insanları ürkütmeden yavaş yavaş alıştırayım dedim...
Alıntı:
moto guetta yazınca şimdi google da çıkıyorsak bende yazayım
çıkmaz demeyin şansınızı deneyin, ya tutarsa işte
daha önce tutmuştu, msj içinde geçtiği için o msj gogılda çıkıyo, bu duruma moto guetta yetkilileri çok sevinmişti, mutlu olmuştu.. yine sevinsin dedim.
koskoca firma, mutlaka seni birgün ödüllendirirler
Alıntı:
sevinsin tabiki . benim bildiğim Moto Guetta ortadoğu ve balkanların en iyi ayakkabı koruyucusu
sadece oralar mı? bu yaz avrupaya da açıldı
Alıntı:
chatkut´isimli üyeden Alıntı
moto gueta bir marka bir ekol el emeği göz nuru sadece ayakkabı koruyucusu değil birçok ürünün markası
(sercan satışların yaver giderse bi moto guetta yemeği verirsin dimi bize )
olum masraf çıkarmasana yaw işler zaten yolunda her hafta ortalama 1000 adet mal cıkarıyorum fabrikadan sahilde yine bi votka redbul yaparız, bu sefer sen kola icmessin artık
Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı
resimdeki kimin ayağı ne marka motor ? motosiklet bari temiz olsaydı yaa pislik içinde kapak resmindeki motosiklet
o motor fotoshopla anca o kadar temizlendi yoksa durum daha da vahimdi koyu renkli kullandıgım kelimeyi hızlı cesi2 den başka biri kullanamaz. telif hakları ondadır
Alıntı:
gittardando´isimli üyeden Alıntı
Birleşik yazın, kimisi birleşik yazar da arama yapar
motoguetta
motoguetta
motoguetta ayakkabı koruyucuları... Ayakkabı üzerinde vites değiştirmekten dolayı oluşan aşınmayı önler, kiri lekeyi s.ker atar
Ayvalık yolu üzerinde, giderken sağda, dönerken solda...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA - Nx4 FALCON
Kan Grubu: O Rh-
29-04-2008, 21:29 PM
arkadaşlar bugün motorumu aldım birinci sanayideki metin iş de motorumun bakımı yapıldı gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar anlatıldığı kadar iyi bir ustaymış. motorum şuan saat gibi buradan metin ustaya ve oğluna çok teşekkür ederim umarım sitemizi ziyaret eder ve bizleri daha yakından tanır. ayrıca bana güveninden dolayı çok teşekkür ederim.
bu kardeşim metin ustamın çalışkan oğlu
makinamın son bakımları
(SON OSMANLI)YILDIRIMLAR HEDEFLERİNE GÖK GÜRÜLTÜSÜNDEN ÖNCE VARIRLAR
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
Kan Grubu: A Rh+
29-04-2008, 21:30 PM
yav arkadaşlar mümkünse video yu alabilirmiyim sercan gerçekten süper olmuş video zamanına ve emeğine sağlık ona yardımcı olan arkadaşlara ayrı teşekkürker