Alıntı:
gürkay´isimli üyeden Alıntı
kardeşim bu tur bizi bozar sana hayırlı yolculuk 
|
niye? yengeden hani korkmuyodun, her yola giderdin
Alıntı:
forrap´isimli üyeden Alıntı
Wallace o da olabilir aslında çağrışım yapar gibi oldu.
Uglyim childım 2 dakika dur Allahını seversen 
Sana iyi yolculuklar Sercan  Giderken motoru bana bırakcaktın unutma 
|
forrap internetten yayma, gittardando da isteyip duruyor, daha cok gaza gelmesin
Alıntı:
hedowich´isimli üyeden Alıntı
sercan kardeş selçuğa gitmeden haber ver ben ve arkadaşım eşlik ederiz sana  selçuktan sonra biz geri ama paşa paşa 
|
valla super olur, bak toplantilari ve gezileri bi sene boyunca yok vizem var yok ev tasiyom deyip ektin bu sefer kurtulusun yok ona gore... haberleselim...
Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı
Sercan gelirdim ama baba beni okuldan atarlar be o zaman kim gidecek mesaiye. Yerime bir dublör bul geleyim bende.
|
kivirma, kivirma, Turkiye de olmaz diye bisey yok, rapor aliriz sana... zaten senin ogrenciler yoklugunu hissetmezler
Alıntı:
duslemek´isimli üyeden Alıntı
---
Nerede kalacağız ?
Ne zaman yola çıkıyoruz ?
Ne kadar kalacağız ?
Bordumda İçkiler Senden mi?
Senin arka ayaklık kırık mı artcı olana yazık
Benim motorun rodajı biterse gelirim
Bugun akşam motorumu teslim alıyorum inşallah kazasız belasız 
|
Ummet Perkitan style takiliriz, nerde yer bulursak orda kaliriz...
Ben hafta ici gibi dusunuyodum ama gelecekseniz bi dahaki haftasonuna kadar beklemeyi dusunebilirim...
Bodrum da bi sise sarap benden(kopek öldüren)
ayakligi yaptim...
senin gelmen lazim zaten, senin gibi kredi karti olan arkadaslara ihtiyacim var herzaman...
Alıntı:
lodos´isimli üyeden Alıntı
oooooooooo kardeşim o zaman senide bekleriz yarın sohbete  baksana motosuzluktan saçmalamaya başlamışsın  biraz senin tok karnına yol yapman lazım 
|
bu laf bana mi, Özgure mi anlamadim, yasliliktan kime soyledigin belli olmuyor artik....
haa ben bu arada iki gundur paso denizdeyim, acilanlar sacilanlar, plaj voleybolu, jet skiler, yatlar katlar, surf,yelken, gun batimi, gitar, sivrisinek, gunes kremi, kizlar, sezlong, long island ice tea, martilar, baliklar, kano, deniz bisikleti,yosun kokusu....