Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh-
06-02-2008, 16:09 PM
Alıntı:
Arap Kadri´isimli üyeden Alıntı
gureli yok dedem o şarap markası deel
o meşhur şarabın panzehiri sadece
dedem bu arada çok geçmiş olsun
alçını bende imzalamak isterdim ama gelemedim pazar günü evde pinekleyince
valla saol ama alçı imzalamak isteyenler geç kaldı ,ayağımdaki ağırlığı dün söktüm atıım. Attım dersem rafa kaldırdım hatıra diye. Tabii imzası olanlar bu yaptığıma inanmazlar . Söktüm çıkardım kardeşim ALLA ALLA yaw prangalı gibi ne o öyle Motora binicem kardeşim Motora yeter yaw 15 gündür yattığım kızımın yüzüne bakamaz oldum be öf .
Aktif (Online)
Motosikleti: GT250R fena olmazdı
Kan Grubu: A Rh+
06-02-2008, 16:30 PM
Alıntı:
gureli´isimli üyeden Alıntı
valla saol ama alçı imzalamak isteyenler geç kaldı ,ayağımdaki ağırlığı dün söktüm atıım. Attım dersem rafa kaldırdım hatıra diye. Tabii imzası olanlar bu yaptığıma inanmazlar . Söktüm çıkardım kardeşim ALLA ALLA yaw prangalı gibi ne o öyle Motora binicem kardeşim Motora yeter yaw 15 gündür yattığım kızımın yüzüne bakamaz oldum be öf .
çook geçmiş olsun abi kurtulmuşsun.. allahtan yaz günlerinde taşımadın o alçıyı allah birdaha başına vermesin hoşgeldin
İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle. £.я.h.α.η'ڪ
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
06-02-2008, 16:53 PM
Alıntı:
gureli´isimli üyeden Alıntı
cok cok cok gecmis olsun Rahmi abicim, inanamadim valla... ama cok sukur iyisin sanirim seni hemen arayacagim
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
06-02-2008, 21:16 PM
Ne silinmesi Sercan Yanlış yere mi yazdın ne yaptın Yoksa alkolü mü fazla kaçırıyosun şu sıralar
Mesajın felan silinmemiş,kontrol ettim.
Belki bir hata olmuştur ama silinen bişey yok.
Videoyu birazdan izliycem..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: tam cıbır 125 alcaktı ..üniden dolayı önü kesildi
Kan Grubu: B Rh+
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
07-02-2008, 00:49 AM
Alıntı:
gittardando´isimli üyeden Alıntı
Len sercan, yine yapmışın yapacağını.
Narsisius'u bilir misin sen?
o Narcissus olmasin kanka? ha bu arada www.herkesdinlesin.com/sergerdan yada kisacasi google a sergerdan yaz ordan herkesdinlesin e tikla, bak oraya 3 adet sahane muzik yapmis birileri, aralarinda bizim gittardando Ali de var... sesi tanidik geldi de
Alıntı:
forrap´isimli üyeden Alıntı
Ne silinmesi Sercan Yanlış yere mi yazdın ne yaptın Yoksa alkolü mü fazla kaçırıyosun şu sıralar
Mesajın felan silinmemiş,kontrol ettim.
Belki bir hata olmuştur ama silinen bişey yok.
Videoyu birazdan izliycem..
valla ben yazdim, sarabimdan bi yudum daha aldim, bi daha baktim yoktu
Alıntı:
alp_tunay´isimli üyeden Alıntı
Sende buna klip mi diyon lem....
Ben neler buldum .....
neler buldun bakalim, neler? bizlerle de paylassana canimmmmm... bu arada senin fotograflari arsivliyordum ya, donunce sana da surprizlerim olabilir
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
07-02-2008, 08:53 AM
günaydın mt cemaati,
Amarula isimli bir ağaç varmış ve meyveleri alkol içeriyomuş, dün tv de denkgeldi , bugün neten bi bakayım dedim, hayvanlar alemi adı da üstünde sağlam bi alem yapmış bu meyvelerle, izlerken öldüm gülmekden, paylaşmak istedim.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2007 Yamaha YBR 125 Metalik Siyah Büyüyünce YBR 126 olacak :)
Kan Grubu: A Rh+
07-02-2008, 09:04 AM
Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı
günaydın mt cemaati,
Amarula isimli bir ağaç varmış ve meyveleri alkol içeriyomuş, dün tv de denkgeldi , bugün neten bi bakayım dedim, hayvanlar alemi adı da üstünde sağlam bi alem yapmış bu meyvelerle, izlerken öldüm gülmekden, paylaşmak istedim.