Rots,inan ne zamandır bende düşünüyorum,aylar öncesi yapılmış olması gereken bir şey aslında,çoook geç bile kaldık.Aylar önce böyle bir şeyi organize etmeyi düşünüyordum ama olmadı.
Ama tabi ki bayram vesilesiyle gerçekleştirebilirsek cidden iyi olur.
Son zamanlarda biraz karışık durumlarım,o yüzden eskisi kadar uğraşamıyorum bişeylerle,üzgünüm.
Akşam konuşun bu konuyu (%99 gelemiycem akşam),bişeyler yapabilirsek güzel olur tabi ki..
Aslında benim aklımda huzur evi ziyareti de vardı bayram için,malum içlerinde çocuğuna en iyi şekilde bakmış büyütmüş ama çocuğu tarafından en muhtaç anında yalnız bırakılıp,bir huzur evinde ölümü bekler halde "yaşamını" sürdüren annelerimiz,babalarımız var..
Bayramda bile ailesinden ziyarete gelmeyenler..
Belki onların çocukları kadar sevindiremeyiz onları,ama ufakda olsa bir tebessüm katabilmek isterdim.
Yetimhanedeki çocuklar ve yaşlılar aslında çok benziyorlar,yaşları çok farklı olsa da kaderleri maalesef ki yalnızlık..
Bizim yaşadığımız yerlerden daha kalabalık yerlerde yaşıyorlar belki,ama içinde hep birşeylerin eksikliği olan bir hayat onlarınki,olması gerektiği değil olmaması gerektiği yerde olmak.
Onların yalnızlığını giderebilmek,ufakda olsa yüzlerine bir tebessüm kondurabilmek için bişeyler yapabilirsek ne mutlu bize..
Akşam konuşun bu konuyu,elimden geleni yapmaya çalışırım..
Ama dediğim gibi,bir takım şeylerde maalesef ki bir müddet benden performans beklemeyin.Biraz izin verin bana..
(Grupla hiç bir alakası yok,her zaman olduğu gibi hatta her zamankinden daha fazla seviyorum grubu,yanlış anlaşılmasın

Sadece bazı konularda yoğunum ve karışık durumdayım.)
Rots,teşekkürler böyle birşeyi tekrar gündeme getirdiğin için.İnanıyorum ki MT İzmir olarak bize yakışanı yapacağız