anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > MT İl Grupları

[İzmir - MT]

Bu konuya 6312 cevap yazıldı 97350 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#201)
İZMİRHAYALET

İZMİRHAYALET - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Selam Dostlar - 12-03-2007, 19:19 PM

bu cumartesi motor direksiyon sınavına girecegim hayırlısıyla sonrada nasip olursa RR 250 CC CLASİC almak istiyorum sizce nasıl makina. izmirli arkadaşlarım galiba biraz kararsızım hepinizi saygıyla selamlıyorum

dostlar burada fazla bir hareketlilik yok ya izmirliler bir silkelensin uyanın arkadaşlar konuşalım tanışalım

Alıntı:
lodos´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gitar kardeşim geleceğim de ,sana her zaman bi artçımız boş ne demek ?
ama yinede kalan dostlarımız için böyle güzel etkinlik düşünmen saygıyı hakediyor

özer abi motor başında onun temizliği ve bakımı ile ilgilenmek haftasonunun en eğlenceli saatleri

gerçi hanım biraz kızıyo ama kıskanıyo mu ne
dostum bende RR 250 CC CLASİC ALACAGIM arabamı satınca tabiki eşimle gezillere gelebilirim degilmi yoksa sadece erkeklermi öyleyse bende hanımla bozuşurum vallahi

Konu İZMİRHAYALET tarafından (12-03-2007 Saat 19:27 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

HAYALETLER GÖRÜNMEZ AMA ÇOK YAKINDA RR250CC ALINCA SİZLERE GÖRÜNECEĞİM...
Eski
  (#202)
lodos

lodos - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: sattım...
Kan Grubu: O Rh+
12-03-2007, 20:05 PM

izmirihayalet dostum ne demek tabiki eşin ile katılabilirsin etkinliklere gönül rahatlığı ile benim 4 yaşında bi şeytan oğlum var, pek fırsat kalmıyor ailece gezmeye...

Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.M.K.ATATÜRK
Eski
  (#203)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: XingYue XY 150
Kan Grubu: A Rh+
12-03-2007, 22:53 PM

e o zaman ben başlığı açayım? ne dersiniz?

Uyan gel uykundan... Dünya AŞK görsün...
Eski
  (#204)
lodos

lodos - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-03-2007, 23:02 PM

yaşa be delüüü gitar sen topikte açarmıydın.ama kabak çiçeği gibi açıldığın belli birileri sana uyus olabilir(adı yerli otomobil markası hani )

arkadaşlar şaka bir yana yatmayın yan gelip haftasonu yaa, hadi hareketlenin biraz...bir sonraki hafta nasipse bizde aranızdayız.

YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN

Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.M.K.ATATÜRK
Eski
  (#205)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-03-2007, 23:28 PM

Abicim şimdi gidenlere mi açtıralım başlığı? Açıcaz, ben açtım ama moderatörlerden onay mı bekliyor nedir, daha görünmedi başlık

Neyse takip edin duyurular bölümünü, bugün yarın açılır başlık. Yada :

Lodos, abi senin modlarla aran iyidir, bi deyiversen hani, "arkadaş yeğenim olur, kolaylık yapın, hemen açtırın başlığı" desen olmaamı be?

Eski
  (#206)
speedygirl şule

speedygirl şule - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-03-2007, 04:03 AM

nereye gidiyoruz henüz bilmiyorum ama ellerine sağlık alicim. açılan başlık moderatörden onay bekliyordur. umarım haftasonu hava çok güzel olur. bizim için önemli değil kapalı mekandada otururuz ama, dostlarımızın yolu uzun yağmur çamur soğuk olursa zor olur onlara. yolları açık olsun. bizde burada haftasonu keyfi yapalım gariii
( şiiiiiiiiiiiiiiişt bu arada avatarındaki resmide çok beğendim yaaa söylemeden edemeyeceğim. tanıdığım bir speedygirl şule var o çekmişti galiba bu fotoyu demi süper olmuş süperrrr )
sevgili lodos uyusa karşı ilaç satılıyor eczanede. ( ilacın ismini yazmayayım reklam yasak ya sitede hani o yüzden diyorum ) alıveririz birkaç kutu olur biter. sorun kalmaz merak etme
izmir hayalet arkadaşım bak haftasonu sende eşinle gel katıl bize tanışmış oluruz. bekliyoruz

me to
Eski
  (#207)
Wallace

Wallace - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: keeway superlight
Kan Grubu: B Rh-
13-03-2007, 09:19 AM

Hmmmmmm Gitardando dando yapmışş süper olmuş. Çanakkale gezisine çeşitli nedenlerden dolayı katılamayacak arkadaşlar isterlerse buluşsunlar tabiki süper fikir helal sana ali kardeşim.

Lodos senin oğlana şeytan deme o tam bi afacan bak büyüdüğü zaman çok canını yakar haberin olsun.

Yer mekan veya destek isterseniz pazar günüyle ilgili biliyorsunuz telefonumu.
Eski
  (#208)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-03-2007, 10:24 AM

speedygirl, abla, teşekkür ederim avatar için. sen çekmiştin evet... ellerine sağlık olsun

Ben birkaç seçenek yazdım koydum, ama onlar havanın güzel olduğu varsayılarak yazıldı. Hedowich ve speedygirl'in önerileriydi. hava kötü olursa oraya bir de sinema ekleriz, ne dersiniz? hatta bizimkiler bir dönsün de Çanakkale'den, hep beraber Devlet Tiyatrosuna gidelim. Bu önerileri biriktirip buna göre bir bahar-yaz etkinlik takvimi bile çıkarabiliriz. Böylece herkes ne yapacağını önceden bilir, sürpriz olmaz. Sürprizleri de ayrı yaparız

Eski
  (#209)
hedowich

hedowich - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ybr-cbf 250
Kan Grubu: B Rh+
13-03-2007, 11:20 AM

Alıntı:
gittardando´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
speedygirl, abla, teşekkür ederim avatar için. sen çekmiştin evet... ellerine sağlık olsun

Ben birkaç seçenek yazdım koydum, ama onlar havanın güzel olduğu varsayılarak yazıldı. Hedowich ve speedygirl'in önerileriydi. hava kötü olursa oraya bir de sinema ekleriz, ne dersiniz? hatta bizimkiler bir dönsün de Çanakkale'den, hep beraber Devlet Tiyatrosuna gidelim. Bu önerileri biriktirip buna göre bir bahar-yaz etkinlik takvimi bile çıkarabiliriz. Böylece herkes ne yapacağını önceden bilir, sürpriz olmaz. Sürprizleri de ayrı yaparız
hepberaber tiyatro gerçekten güzel fikir
Eski
  (#210)
lodos

lodos - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-03-2007, 11:26 AM

işte bu izmir üretin, organize edin. katılalım, katkıda bulunalım ALİ devam duyurular bölümünde yazını sabırsızlıkla bekliyorum ...

Eski
  (#211)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-03-2007, 11:33 AM

Alıntı:
lodos´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte bu izmir üretin, organize edin. katılalım, katkıda bulunalım ALİ devam duyurular bölümünde yazını sabırsızlıkla bekliyorum ...
Abi ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama bizim modlar online görünüp uyukluyorlar herhalde.

başka bir sitenin adını yazsam anında damlarlar buraya şaaak diye o çerçeveli uyarılarını koyarlar, neyse bekliyoruz...

Eski
  (#212)
speedygirl şule

speedygirl şule - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-03-2007, 16:59 PM

Alıntı:
Abi ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama bizim modlar online görünüp uyukluyorlar herhalde.

başka bir sitenin adını yazsam anında damlarlar buraya şaaak diye o çerçeveli uyarılarını koyarlar, neyse bekliyoruz...
aliiiiii cami duvarı meselesi..... şimdi uyarı alırsın bak haaa
kurtaramayız seni sonra. modlara laf söylenirmi yahuuu delirdinmi sen
neyse şaka bir yana madem öneriler gerekiyor alın size liste

huzurevi ziyareti
mangal
çocuk yuvası ziyareti
mangal
sinema
mangal
bowling turnuvası
mangal
tiyatro
mangal
kahvaltı
mangal
9 eylül hastanesi speedygirl nöbet ziyareti
mangaaaaaaaaaal
yeni mekanların keşifleri......
yetermi yoksa devam edeyimmi

me to
Eski
  (#213)
gittardando

gittardando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
13-03-2007, 19:09 PM

Alıntı:
speedygirl şule´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neyse şaka bir yana madem öneriler gerekiyor alın size liste

huzurevi ziyareti
mangal
çocuk yuvası ziyareti
mangal
sinema
mangal
bowling turnuvası
mangal
tiyatro
mangal
kahvaltı
mangal
9 eylül hastanesi speedygirl nöbet ziyareti
mangaaaaaaaaaal
yeni mekanların keşifleri......
yetermi yoksa devam edeyimmi

Abla, bunların dışında: ,

Çevre illerin MT gruplarıyla tanışma-kaynaşma amaçlı ortak geziler
Mangal
Güvenli motosiklet kullanımı hakkında basın destekli kampanyalar
Mangal
yazın ilk günlerinde bir de yaz gözüyle Ayvalık gezisi
Mangal

Sanırım şimdi oldu

Eski
  (#214)
İZMİRHAYALET

İZMİRHAYALET - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Thumbs up Izmirli Motor Tutkunu Dostlarim - 13-03-2007, 19:21 PM

Aranıza gerçekten katılmayı çok istiyorum önce motorumu almam lazım aranızda motorsuz olursam sanki sudan çıkmış balık gibi olurum. ama en kısa zamanda aranızda olmaktan onur duyacagım. :sizlere buradan bile ısındım arkadaşlar

HAYALETLER GÖRÜNMEZ AMA ÇOK YAKINDA RR250CC ALINCA SİZLERE GÖRÜNECEĞİM...
Eski
  (#215)
forrap
O Şimdi Asker

forrap - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
14-03-2007, 09:51 AM

Alıntı:

Evet açtığın topicin onaylanması biraz uzun sürmüş.Normalde özellikle MT İzmir den bir arkadaş topic açtığı zaman onay beklerken haberim oluyor ve ya özel ilgi gösteriyorum ancak dün biraz işim vardı ilgilenemedim.Diğer arkadaşlar da görmemiş sanırım.Topicini açtığın saat çoğu kişinin uyuduğu bir saat,sabahta işte oldukları için iş temposundan dolayı bişeyler biraz sarkabiliyor.Buna bu kadar sert tepki göstermeni garipsedim açıkcası.
Kendimi birden bir iş için para alıyormuşum da işimi kötüye kullanıyormuşum,tek işim buymuşta işimi yapmıyormuşum gibi hissettim.MT Yönetiminin işini çok iyi yaptığına hiç şüphem yok açıkcası.Bunu çeşitli yollardan da görebiliriz.
Gerek TenTen Onur'a,gerek Uglychild Sercan'a,gerekse Wallace Murat'a sorarsan ne kadar çabuk bir şekilde açılan topiclere onay verdiğimi(zi) öğrenebilirsin.
"Başka bir sitenin adını yazsam anında damlarlar buraya şaaak diye çerçeveli uyarılarını koyarlar" felan biraz sert olmuş.Sonuçta biz yalnızca bu sitedeki güzel ortamın oluşumunu ve sürekliliğini sağlamak,bilgi paylaşımını en üst düzeyde tutabilecek ortamı sağlamak için uğraşıyoruz.

Yinede belirtmek istiyorum ki üzgünüm topicinin onaylanması uzun sürdüğü için...

Öldürmezse daha güçlü yapar..
Eski
  (#216)
lodos

lodos - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-03-2007, 09:52 AM

mangal kelimesine takılmış yurdum insanı

şu demek oluyor arkadaşlar, izmir-mt de düşünen çok arkadaş var,sizi böyle gördükçe içim kıpır kıpır oluyor... üretin karar verin bize diyin ki size de bu görev düşüyor,seferber edelim tüm imkanları...
aliiiiiiii,şuleeeeee
biri bunları durdursuuun...

Eski
  (#217)
gürkay

gürkay - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: param gelince honda NT700 V deauville ABS olucak
14-03-2007, 10:08 AM

desenizya bol bol mangal yapıcez yaşadık bu bahar bu yaz bol bol gezicez ve yiyecez.bide eğlenicez oooooooh sefamız olsun hadi bakalım hepberaber

bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı
Eski
  (#218)
Wallace

Wallace - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: keeway superlight
Kan Grubu: B Rh-
14-03-2007, 10:35 AM

mangal mı koktu. abi bence bırakalım mangalı falan kesmez bizi direk kuzu çevirelim yok yok kalabalık olacaz manisa da gelecek bi de ben varım kuzu yetmez kuzular olsun bi kuzunun yarısını ben yerim 3 kg et ne olacak

Ali topik açtığın zaman bir şekilde Tuncer(forrap) a ulaşırsan elinden gelen desteği gösteriyor. bunca zamandır biz öyle yaptık sağolsun kardeşimde elinden gelen en hızlı şekilde onayı verdi