yaaa motoru eve soktuk diye sonra da üzerinde uyuduk diye ,motora elespit kornası taktık diye,efenm sonra kedi tekmeledikten sonra biber gazını kendi üzerimde denedim diye neden hemen deli emin diyonuz...AYIPTIR YEEAAWWWW

Alıntı:
chatkut´isimli üyeden Alıntı
hadi geçmiş olsun millet...
bende işleri anca yetiştirdim geziye katılamadım maalesef ama 1 saatlik kaçamak yapıp beyazgül mustafanın tiyatro muhabbetine gittim...yağmurda atladım motoruma gittim tiyatroya,mekana girince ağlayasım geldi. bir gurup tatlı su motorcusu isim vermiycem [nick vereyim o zaman demi  ceyz, duyulmaz,sandman,böcek,umutus ve wallace(bahanesi var ama olsun] oturmuş çay içiyolar ben sırılsıklam malum.. .neyse gösteriyi beğenmedik açıkcası hatta eleştiriye alınmazlarsa çok kötüydü...gecenin sonundada atladım motoruma, tek motorcu evime döndüm 
mehmet geçmiş olsun...allah beterinden saklasın
|
hatta bende sürücüydüm.İdamımı istiyorum site yönetiminden.TUZLU SU KEMÇÜĞÜ.Ulen sanki motorumuz var da konuşuyon haaa.Olsa biz de gelecektik motorlan.Motorumun olmadığına inandıramadım len kimseyi...

Tiyatro da gerçekten çooook kötüydü,tiyatro demeyelim de,tek kişilik dalga işte aklıma gelmedi.Neyse toplanmış olduk yağmurda öyle düşünelim.

Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı
|
İnanmıyorum yaaaa,söför benim bundan sonra...Ehliyetim de var ayıptır söylemesi hahahaa

Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı
duyulmaz emin sana bi müjdem var, motor yine leş gibi oldu  ,
ilk fırsatta geliyoruz yine,
evet abi fark sınavına girdiğim için sadece bir dersten girdim malum, ehiyet garanti bütün ilk yardım sporularını çözüp hemen çıktım sınavdan  
|
Mustafa sen gel abicim,motorunun yıkamacısı da sürücüsü de ben olayım.Yoksa senin bu ehliyeti alacağın da yok,motoru temizleyeceğin de yok hahahhaaaa.Bekleriz buyrun gelin.

yine aynı gün aynı saatte bekleriz(Cumartesi akşam 8 gibi,yağmur yağmadan gelmeyin hahahhaaA

)
Alıntı:
uglychild´isimli üyeden Alıntı
Arkadaslar,
isteyen arkadaslar telefon numaralarini bana ozelden atarlarsa sevinirim, bi cok kisinin numarasi silindi...
|
0533 7717978
24 saat açık