Alıntı:
|
pazer´isimli üyeden Alıntı
Beyler sürekli gezi yapalım diyorsunuz ama bir numaranızı göremedik.
Gezi raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada ben de Silifke'liyim.Hemşehriniz sayılırım yani.Kendinize iyi bakın.Ortak bir gezide buluşmak dilegiyle.
|
Alıntı:
|
MoToR´isimli üyeden Alıntı
ulen toplasam 10 kişi etmiyorsunuz 8 inin motoru yok gelecem desem hangi birinizi artçı olarak alayım dolmuş değilki bu motor  şakka yaptım anasını satim ne yapim bu saatte ancak şaka yapılır 
|
ülen kerim, ülen barbaros,ülan ömer duyun olum duyun bize neler deniliyor, bunları duyacağıma, neyse kahroldum yav şimdi...
pazer ve motor, üstadlarım valla zoruma gitti bunlar, ama sizde haklısınız yav, elemanlara diyorum, organizasyon yapın, sizde fotolar koyun ama elemanlar okuldan başlarını kaldıramıyorlarki, siz böyle eleştirin ama yine de çok eleştirmeyin, sonra okulu falan bıraktıracaksınız bana, getireceksiniz mersine beni, sakat olacaz.

olacak inşallah, numaramızı da gösterecez inşallah,
yav cengiz abi yazmışım zaten yan tarafta motosikleti kısmına "bu soru yaramı deşiyor diye" bir de sen vurma yahu, valla motosikletimiz yoksa da sevdamız var yav şimdilik, etme eyleme..
saygılar üstadlarıma, yanlış anlaşılma olmasın ha!!
bu arada fraktal hocam sanada sevgiler, hoşgeldin, tanışın tabi arkadaşlarla, tanışın, kaynaşın