sakin arkadaşlar sakin ahmet tea en güzel bence karıştırmayın olsun her zaman gittiğimiz yer amma olsun değiştirmeyin bundan sora nete giremeyebilirim ahmed tea olsun ok bi değişiklikte beni bi zahmet ararsanız sevinirim bu arada herkese selamlar
arkadaşlar herkeze slm kaanm pc den gıcıkmı alıyon yoksa tekmi buldun hoop neoluyoz çocuğun yaşı küçük diye ayıp oluyoooooo kerim mrb krdeş çağrı senin tain beni üzdü ama sağlık olsun yarın ahmadteeeede görüşelim öpüldünüz by
arkadaşlar herkeze slm kaanm pc den gıcıkmı alıyon yoksa tekmi buldun hoop neoluyoz çocuğun yaşı küçük diye ayıp oluyoooooo kerim mrb krdeş çağrı senin tain beni üzdü ama sağlık olsun yarın ahmadteeeede görüşelim öpüldünüz by
Konu cross33 tarafından (01-06-2006 Saat 16:43 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Flood Koruması Mesajlar Birleştirildi.
Hepiniz çok sagolun arkadaşlar. gozlerim yaşardı inanın. bizde bu uyum olduktan sonra ,sizin gibi saglam dostlar varolduktan sonra, Çagrı hocanız Ay 'a bile gider, ordaki uzaylılara bile İngilizce ogretir be!!!Paşa paşa gidip 1 sene kalıp gelecem sonuçta. hadi bakalım yarın neredeyiz Ahmet efendi aile çay bahcesi bizi bozmasın, kaan gazoz sever diye biliyodum ama çay diyosanız çaycı da buluşalım. sevgiler...
çağrım seni seviyorum
ahmet efendi son kararımızdır
ayrıca dün nezihii ile konuştum. o kampa gelicek,sanırım erende işbitiminde katılır yahut onuda bekler öyle gideriz. eee başka kim geliyo
çağrı seni seviyoruz nereye gidersen git bizden kurtulamıcaksın ama izinlerde bizi mutlaka ara veya nete not bırak akşam ahmette 20:00 gibi ordayım ok.....