Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aprilia Caponord ETV 1000 ABS 2004 nasıl kırılmış!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    09 Temmuz 2005
    nightwatcher, kaç aylık topici canlandırdın yahu.. bu arada sonucu ne oldu acaba, dava hala sürüyormu??


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2005
    Şehir
    SAKARYA
    Motosikleti
    KLR 650
    Hocam bu olay diger motosiklet sitelerindede geçti bir adres filan verilsin hepberaber tepkimizi koyalım. aprillia iyi olabilir ama böylebir olay karşısında birşey yapmamaları onlarında müşteriye önem vermedigini gösteriyor. Toplu olarak mail atalım karşı kampanya yapalım bugün ona yarın bize.
    Şimdi reklam diyeceksiniz ama olsun begenilmeyen çinli jinlun un distribütörü ıcm makina bir sorun için aradıgınızda telefi etmek için ne gerekiyorsa yapıyor. Diledikleri özürlerde cabası. Sanırım birazda ne aldıgınız degil nereden aldıgınız önemli.

  3. #23
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    nightwatcher, bu başlık çoooooookk önceden var yeni bi olay değil ama yazman iyi olmuş...Ortalıkta salak salak her bocka atlayıp en küçük şeyde ''alın size çin rezaleti'' diyen arkadaşların olsun bu başlık... Lafım bilipde konuşanlara değil işkembe-i kübradan sallayanlara. Daha öncede dedim çin malları kalitesiz olduğu kesin ama hemen çin malı diyip sallama işler yapmak ne kadar mantıklıdır tartışılır.Adamın rulmanı bozulmuş garantili değil rulman demişler o konuda kesinlikle asya motor haksız ama başlığa yazı yazanların %90 hemen çin malı diyip geçmiş okusunlar bu haberide biraz teknik yönden bakmaya en kaliteli markaların bile bu denli büyük hatalarının olabileceği konusunda bi kanıya varsınlar...

  4. #24
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2005
    Şehir
    Antalya / Merkez
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Hayretler içerisinde kaldım gerçekten. Koskoca bir İtalyan devi olan Aprilla ve bu İtalyan devinin distribütörlüğünü üstlenmiş olan ve bindiğimiz birçok motoruda getiren motomax ın vurdumduymazlığı ve DD abimim belirttiği gibi olaylar yaşandıysa motomax ın magandalığına akıl sır erdiremedim. Bu üzüçü ve hayretler uyandırıcı olayı yaşayan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum, Allah kurtarmış. Bu yazıyı okuduktan sonra nasıl gider de hayalinde Aprilla yatan arkadaşlar Aprillaya binebilir merak içerisindeyim. Bu güne kadar Aprillanın sağladığı güven bir hatası (bizim bildiğimiz), vurdumduymazlığı ve yasadışı yollarla madur olan insanlara yardım etmek yerine onlara korku salmayı yeğleyen bir firmaya distribütörlük vermesi gerçekten beni çok üzdü. Daha geçen gün Aprilla marka bir motosiklet hakkında bilgi almak isteyen bir arkadaşa "Aprillaysa düşünmeyeceksin, alıp bineceksin" demiştim. Acaba yanlış mı yapıyoruz ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

  5. #25
    motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Ya arkadaşlar kırılan bölge tamamı ile döküm resimde net olarak görünüyor. Bu güne kadar hiç dikkat etmediğim için şoktayım.
    Üzerine gerek ön çatalın açısı sonucu normal sürümde binen yük gerekse frenleme anında dahada artarak binecek yük ile yoğun bir baskıya maruz kalacak olan şasinin bu bölümü neden döküm olur ya.
    Şimdi çinliler böyleyse hadi daha ucuza malediyo belki diyeceğim ama bu motor aprilia ben burda takıldım kaldım
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

  6. #26

    Üyelik
    06 Ağustos 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    ramzey qm 250
    jawa kardeşimizin başına gelen olay 1 sene önce tekrar gündeme getiren arkadaşa teşekkürüm borçtur. bu gibi olayların peşini bırakırsak belki bizim şasemiz kırılacak ve biz jawa kardeşimiz gibi şanslı olamayabiliriz. eğer bu aralar bir tepki koyarsak unutulduğunu zanneden bazı balık hafızalı zapşallar eminim şoke olacaklardır. bana kalırsa aprillanın merkezinede bir yazı yazılmalı tabi italyanca dil bilmek gerekir. bunu ayarlamak tüm motor camiası için hayırlı olacaktır.

    bilgilerinize,
    çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.

  7. #27
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Bu olay Aprilia distribütörü Motomax firmasının duyarlıgı sonucunda müşteri memnuniyeti ile sonuclandırılmıstır.
    bilginize


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler