Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Mondial Bufalo 250 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    29 Ekim 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA PCX Bİ ZAMANLAR
    ikinci el aldım kullanıyorum şimdilik 2700 km de ben 2200 km de aldım 3000 de bakımı varmış. regal raptor 350 spyder dan sonra attan inmiş gibi olsamda vites atmadan gitmek keyifliymiş yakıt konusunda tam bir bilgi edinme fırsatım olmasada eski motorumdan az yaktığı kesin konfor konusunda rahat olduğunu düşünüyorum bir iki defa sert kasislere düştüm bir sıkıntı olmadı önden biraz tıkırtı sesi geliyor bozuk yolda muhtemelen vidalar gevşemiştir ben görebildiklerimi sıksamda iç konsoldan geliyor bazı sesler birde sele kapağı bazen kapanmıyor kronik birşeymi yoksa benimkinde mi problem var gidince bakımda baktıracağım genel itibarı ile malzeme çokta kaliteli değil dandik te değil iş görür bu fiyata 2 yıl garantili ancak bu kadar olur diye düşünüyorum sorular varsa bildiğim kadar cevap verebilirim bilginize...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    151RS'lere taktıkları lastiklerin aynısını takmışlar, 2 kişi de binince lastiklerin taşıma kapasitesinin sonuna kadar dayanıyor. Ne konfor kalır ne güvenlik. Lastikleri hem kalitesiz hem de dişsiz.

  3. #63

    Üyelik
    29 Ekim 2011
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA PCX Bİ ZAMANLAR
    kesinlikle tavsiye etmiyorum o paraya ikinci başka marka alın ben bir hata yaptım siz yapmayın. ne parçası var ne de kalitesi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    ceyceypad bunu beğendi.

  4. #64
    ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2009
    Şehir
    zigetvar.
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    abooov çok canhıraş bir çıkış oldu bu. şüphelenildiği kadar var galiba. ne gibi sıkıntıları var anlatır mısınız ?
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

  5. #65
    onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    Sadece işe gidip gelmek için (2 kişiyiz) yani günde 25,30 kilometre yol için bu motoru almayı düşünüyorum..yolumda genelde otoban.cumhuriyet mahallesinden metrisin yanından girip otogardan geçip topkapıya çıkıcam..yani demem oki bumotor yazdığım şekilde kullanırsam da yine çok masraf açarmı..??
    Yani okadar kötü bi motor diildir heralde..Kullanmış arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim...

  6. #66

    Üyelik
    17 Haziran 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    MCT250
    selamlar..ben eski bir motorcuyum ehliyetimin alınış tarihi 1967..şu anda istanbul kartalda iki sürücü kursunda a2 eğitmenliği yapıyorum.bende mct250 var geçenlerde bir buffalo250 aldım..ayrıca bahçede sürücü kurslarının mcx150roader ve honda 125 ace duruyor.yakında mct250 yi satıcam..çok temiz bir motor kısa zamanda resimlerini siteye koyucam..gelelim buffalo250 ye siteye yazı yazan gençlere bazen hayret ediyorum.bu çin malı düşmanlığını anlamıyorum.acaba neye hangi motor bilgisine dayanarak bu kadar karalama yapıyorlar.motorun gerekli bakımlarını yapmazsanız onu gerektiği gibi kullanmazsanız japonu da almanıda dayanmaz hurdaya döner..buffalo250 verilen paranın çok üstünde bir motordur enjeksiyon ecu eteşleme (elektronik beyinli. ful sensör)lastiklerini ufak bulan arkadaş acaba lastik ani patlaması halinde jantın içinde kalıp dengeyi bozmaması için seçildiğini acaba biliyormu..özetle iyi bakarsan çok güzel bir motordur..(4-5 bin tl için)şimdilik bu kadar benimle yazışmak isteyen olursa e-postam buffalo250@hotmail.com (not ben motor sanat yüksek okul mezunuyum uzmanlık alaım araba motor hobim..şimdiye kadar parça alma dışında tamirciye gitmedim) iyi günler...
    kovboy03 ve Ayhan CEYHAN bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)