Diğer DAİFO RM125cc

ewet arkadaşlar daifo RM125cc bilgi paylaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

motor hız konusunda çok tatmin edici ve titreme gibi de sorunları yok motorun ben alalı biraz oluyor ama şu an için hiç bir sorun çıkarmadı. motor fiyat konusunda da uygun sayılır. şehir içi bir motor hiç uzun yol denemedim.motor yakıt konusunda da iyi sayılır.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 PM ----------

sorularınızı bekliyorumm..:cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ilk defa duyuyorum bu markayı. fotoğrafı falan varsa sevinirim.

nedir bu scooter mı? commuter mi?
foto, teknik bilgi varsa aydınlanalım..

scooter motorda,resim koymayı bana anlatırsanız resimleri sewinirim

saygılar...

kardeş bu motor yamaha cynus x in çakması. turuva ve ramzeyde bu modelden getirdi. aslında tip olaarak güzel motor. hatta ben incelemiştim depo kapagında yamaha yazıyordu.

ewet bende gördüm bunu ramzeyde ama motor yine fena deil. ben memlunumda bakalım ilerki zamanlarda ne olur bilemem..

ewet arkadaşlar daifo RM125cc bilgi paylaşım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

motor hız konusunda çok tatmin edici ve titreme gibi de sorunları yok motorun ben alalı biraz oluyor ama şu an için hiç bir sorun çıkarmadı. motor fiyat konusunda da uygun sayılır. şehir içi bir motor hiç uzun yol denemedim.motor yakıt konusunda da iyi sayılır.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 PM ----------

sorularınızı bekliyorumm..:cherry:

abi benim ki yemin ediyorum illallahhh getir ya harcadğım para 2006dan yana 2000
tl olmuştur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar