Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ZEALSUN ZS 200 GS Sport

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1321

    Üyelik
    28 Mart 2006
    Motosikleti
    2006 cbr 125
    bende kızdım çünkü.bu yazılanlara bakıp insanlar motor alıyor.bende burda yazanlara aldandım da monial aldım.arkadasımda gitti zealsun aldı.ben parayı çöpe attım o da atmak üzere.gerci o cok masraf etti.değişmedik bi yer kadımı acaba.ben neye kızıyorum biliyomusun.insanlr acık yüreklilikle yazmıyor.söle arıza yaptı böle yaptı die.ya bi okuyorum adam sanki suziki den aprillia dan bahsediyor.tamam benim motorum da cok iyi değil eksi yanı da cok.parcaları pahalı en basta sinyal değişssen 90 tl.zincir dişli 200 tl.ama olay bu değil.insanlar marka fanatikliği yapıyor cogu insanın ilk motoru.allahın çinlisini yere göğe sıgdıramıyor.ya binesek eywallah diyeceğiiz onların yüzünden gittim mondial aldım 1750 tl çöpe gitti.etrakta dilimin bile dönmediği bi sürü çinli var.almayın arkadaslar aldanmayın.ben mobylette ile basladım bu işe tamircilik derecesinde iyi bilirim bu işi.bi arkadas ta biz honda ya binemiyoruz demiş.ya rakadasım sartmı pahalı bişiye binmen.ucuz ve kalaiteli bi sürü secenek var.neden çinli alıyorsun.önceden çinli mi vardı.biz yine motoara biniyorduk ama.söyleyeceğim insanlar bir seyler anlatırken elinizi vicdanınıza koyun bunları okuyup gören insanlar var fikir alıyor insanlar.sonucta çin malı motor olayı daha yeni sayılır.yeni motorla ilgilenen insanlar pek bilmez bu işleri.ama resmen kandırıyor yazılanlar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1322
    Aytekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul/Şehremini
    Motosikleti
    ZS200GS
    Alıntı themarmara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanlr acık yüreklilikle yazmıyor.söle arıza yaptı böle yaptı die.ya bi okuyorum adam sanki suziki den aprillia dan bahsediyor....

    ben mobylette ile basladım bu işe tamircilik derecesinde iyi bilirim bu işi.....

    yeni motorla ilgilenen insanlar pek bilmez bu işleri.ama resmen kandırıyor yazılanlar.

    Sen şimdi bizi yalancılıkla suçlamışsın açık yürekli davranmadığımızı söyleyerek. Zealsunu benim babam getirtmiyor ki yaşadığım arızaları başıma gelen belaları burada anlatmayayım. Anlattımda olan ufak tefek şeyleri. Olay suzuki aprilia falan değil çok şükür altımızdakinin nasıl bir makina olduğunu anlayabilecek kadar makina da eskittik.

    Eski motorcuyum mobylette ile başladım iyi bilirim bu işleri diyorsun ama sanırım hala eksik olan birşeyler var, ya motorla ya da motorculukla ilgili olarak. Buradaki kimsenin sözü kanun değil ki kansın insanlar, ülkedeki tek motosiklet forumuda burası değil, karşılaştırma yapacak farklı görüşleri değerlendirebilecek kadar meta var şükür elde. O yüzden kimsenin kimseyi kandırdığı falan yok.

    Yeni motorla ilgilenmeyen ben, Jawa tepesinde bu işlere gönül vermiş biri olarak on yıl öncesinden tut da bugüne kadar piyasada ulaşabileceğim çokça makina eskittim, eskittim dediğime bakma sattığımda kız gibiydi hepsi. Dediğim gibi sen fazla kafanı yorma Zealsun işlerine, git Mondial başlığı altında yaz nasıl uyarmak istiyorsan insanları.

    Son olarak da konu başlığı olarak kızdınız di mi ? gibi bir ibare kullanman, gerçekten uzak, daha önceki mesajına verilen cevapların sendeki rahatsızlığını, münakaşa ortamına çevirmeye çalışman gibi geliyor. Sana cbr125'inle mutluluklar dilerim, Allah tekerini düz bastırsın...
    Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...

  3. #1323

    Üyelik
    22 Kasım 2006
    Şehir
    SİNOP / BOYABAT
    Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

    slm

    cım malı oldugunu bastan berıdır herkez bılıyor bende planet 5 vardı catır catır bınıyordum tas gıbı honda kac para o kadar dayanıklı degıl ama zealsuna bınertken ıllakı cekınıyorsun akıllı suruyorsun bana ver ıkı zealsun bırını ıkı gunde ıkıncısını 2 senede dokuyum kullanmakta onemlı bu sonucta plastık degılya sıcagı gorunce erısın ben her hafta soker temızler montaj yaparım elımın deymedıgı ter kalmaz sor sımdı sorunum yok yalan mı soyluıyoruz . tok tok sesını herkez bılıyor tahmınım oda grank kolundan yapıyor oda benden kaynaklandı acacam dıye verdım 1 e 2 km gıttım verdım 2 3 km gıttım buna kım dayanır sımdı cevapla.. ben yaz bıtmeden acıyım motoru dedım yanlıs yaptım benden kaynaklandı yanı.

    senın bısıklet teker hondan la gel karadenız yolunda gedelım bakalım bana hız lazım degıl ben 80 90 la vıraja gırıyorum zealsunla .torkuda yerınde ben nasıl kotuleyım karadenızde her 15 mt de bır vıraj var sen kendıne yore heklsın ben kendıme yore arkadasımda da var honda 125 lık o nıye yetımıyor bana suratımde sık sık 130 vuruyor ben nasıl kotuleyım ama hondaylada kıyaslamıyoruz ıllkı neyse gorusum bunlar
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

  4. #1324
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    bısı sorcam bılmeden bınmeden nası bu kadar yorum yapıosunuz
    bence gayet gusel bı motor anlatıldıgı kadarıyla normal cın malından farklı
    yannız kemal57 arkadasa da sunu solıyım
    suratım 130 vuruo dıosun ya
    senın motorun 200cc
    cbr 125 cc
    o 200 cc olmasına ragmen 130 vuruo
    cbr 125 cc olmasına ragmen 130 vuruo?
    son olarak vırajlarda cbr gayet ıyı
    en son olarak :D
    zealsun gusel motor iyi motor bız dusman degılız bırbırmızn motoruna dıskı atmak bıze bısı kazandırırmı kazandırmaz(ne sonmus be:D)
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  5. #1325

    Üyelik
    22 Kasım 2006
    arkadaşlar bu motorla en fazla durmadan yani uzun yol olarak nekadar yaptınız?
    bide vites göstergesinde vitesin arasıra kaybolan, ve gaz yemeyen başka kullanıcı varmı?
    gittikçe araçın yüksek devirlere ulaşma süresi kısalıyor yani eskiden 10sn sürüyorsa şimdi 5sn sürüyor) bu konu hakkında bilgisi olan veya yaşayan varmı?
    başka herhangi bişii anlatmak isteyen varmı?
    bide arkadaşlar çok dikkat edin ıslak yolda lastikler durmuyor...!!! başıma geliyor surekli(kayıyor)
    allah hepimizi kazalardan, bela diye tabişr edilen sürücülerden korusun...

  6. #1326
    tanselozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2006
    Şehir
    istanbul/çekmeköy
    Motosikleti
    kawasaki TENGAİ- BMW R80 GS(X2)-XRV750 RD04
    ya arkadaslar sız nekadar mulayım adamlarsınız sabırlısınız zealsunculara soyluorum tabı bazı bılınclı dıgermarka motorcu arkadaslarımada.arkadaslar burda ılk motoru zealsun olan cok az kısı var sanırım bende sole solıyım 25 yasındayım ve baya bır makınaya bındım ozellıle 69 R60 BMW GİBİ BİR MAKINAYA hıc ıddıa atmedım zealsunun hondadan kalıte lı oldugunu ama cok kısıyede turkurdugunu yalattım en samımı hondacı arkadasıma dahı bu arkadasım 7-8 sendır kuryelık yapar hep honda tıtan aldı 1 sene once cbr 125 aldı ve suandada 600luk hondası var.bu nasıl bır koyulemedır hangı zealsun sık sık arıza yapıyormus benımkı 6000 km oldu vakıt bulup ayar yaptırmaya bıle goturmedım tık demedı daha arkadaslarımın dedıgı dogru at sahıbıne gore kısler bakarsan bag bakmazsan dag olur kesın net ve dogru bırsey solıyeyım zealsun dıger cın malları gıbı deıl kalıtelı malzemeye sahıptır.bıraz makına tasarım bılgısı olan ve motor merakı olan bır ınsan ustune bınmeden dıkkatlı bakarak bunu anlıyabılır.cok saglam bır sasısı vardır.cok serı deıl ama ıyı derecede torka sahıptır.bu motorun benım sahsı kanaatım dezavantajı lastıklerı ve motorun bıraz agır olmasıdır.laztıuklerde kotu deıl ama 4 mevsım bır lastık deıl tam kuru hava lastıgı ıslak zemınde ıyı performans vermıo.esas konuya gelıyım cbr 125 ı olan arkadasıma yazdım bu acıklamaları.hondanın kalıtesını tartısmam haddımı bılırım ama bahsettıgın zealsunsenın soledıklerının cok otesınde bır motor sunuıddıa edıorumkı senın motorunun gıttıgı km kadar heryerde her ortamda gıderım ve tık demez benım altımdakı motor yolda kalmaz.motoruma okadar guvenıorum ben cın malı motora bakmam dıyen servıslerde gordum 2 ay sonra zealsun fenamakına deılmıs ıyı yapmıs adamlar dıyen.bu yuzden arkadasım motora bınmek onemlı deıl onemlı olan malzemedenkalıteden anlamak.bısaygısızlık yaptıysam affola herkesten ozur dılerım

    arkadasım ben bu motorla balıkesir altınoluga gıttım sanırım 500 km ama 15 dakıka durmuslugum var 1 kere yolda bır sorun yasamadım bogulma falan olmadı yanı bılgın olsun

  7. #1327

    Üyelik
    22 Kasım 2006
    Şehir
    SİNOP / BOYABAT
    Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)
    tansel kardes agzına saglık anlatmak ıstedıgımdı eklemek ıstedıgım o 125 lık ama yetısır dıyor bana hız lazım degıl agır genıs teker torku ıyı motor lazım vıraja dalınca kendımı dısarıda gorursem ne onemı kaldı hondanın. benım ıddam o moden hondaya yakısmöıyor bısıklet gıbı bana hondanın zealsunun gs200 tartısması yapmayın. benım bulundugum yerde 1 km lık duz yol yok nese kaba konusmus ısem ozur dılerım. benım aklıma takılan granaj işi full :=) aklım orada varmı ulan yaptıran bırısı acaba ?
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

  8. #1328
    Aytekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul/Şehremini
    Motosikleti
    ZS200GS
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bısı sorcam bılmeden bınmeden nası bu kadar yorum yapıosunuz
    bence gayet gusel bı motor anlatıldıgı kadarıyla normal cın malından farklı
    yannız kemal57 arkadasa da sunu solıyım
    suratım 130 vuruo dıosun ya
    senın motorun 200cc
    cbr 125 cc
    o 200 cc olmasına ragmen 130 vuruo
    cbr 125 cc olmasına ragmen 130 vuruo?
    son olarak vırajlarda cbr gayet ıyı
    en son olarak :D
    zealsun gusel motor iyi motor bız dusman degılız bırbırmızn motoruna dıskı atmak bıze bısı kazandırırmı kazandırmaz(ne sonmus be:D)
    praetorian kardeşim, bilinçli bir CBR 125 sahibi motorcu kardeşimiz olarak seni alnından öpüyorum. Tabiki kimse cbr'ı kötüleyemez, 6 vitesi su soğutması grenajı ve kalitesiyle saygı duyulacak sapasağlam bir makinedir kendisi. Honda ve diğer markaların ülkemiz piyasasında oturana kadar ki zamanın en azından çeyreği kadar zamanı da diğer markalara tanımak gerektiğini ve geçen zamanın herkes için çok iyi bir kıstas olacağını eklemek isterim.

    Aslolan şudur ki; kimse ölene kadar aynı motora binmeyecek, hepimiz imkanlarımız çerçevesinde farklı farklı motorlar kullanacağız. Bu da demek oluyor ki; benim motorum seninkini döver diyerek ayrı gayrı yaratmanın, marka kavgasına girmenin, zaten ilerleyen zamanlarda ister istemez değişecek olan bir şeyin tartışması üzerine kalp kırmamak gerek.

    Ne yani şimdi ben zaelsunumla yolda kalsam, yok senin motorun bilmem ne ben sana yardım etmem senin makina şööle beni bağlamaz diyip yardım etmeyecekmiyiz birbirimize ? Tabi ki edeceğiz, en azından ben elimden geldiği kadarını yaparım. En iyisi markaları boşverip olaya daha genel bakalım, iki teker üzerinde yaşamak zaten oldukça zor, bir de biz birbirimize hayatı zorlaştırmayalım.

    Herkese İyi Sürüşler...
    Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...

  9. #1329
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2006
    Abilerim ama honda 125 honda nın parcalarıyla yapılmıyomus bunu bılıyomudunuz honda nın malı deıl oo honda bı fırmaya yap demıs onu ıstersen etıketınıde honda bas demıs ole ya yanı oo motorlar hondanın malı deıl

  10. #1330

    Üyelik
    28 Mart 2006
    Motosikleti
    2006 cbr 125
    arkadaslar anladıgım kadarıyla hepiniz motorlarınız da yenisiniz.6000 km de oln motor daha yeni motordur.acılmamıstır.benden size tavsiye o motora guvenmeyin ortadan ikiye yarılıverir.ben bindim zangur zungur gidiyo neyse bir an önce elinizden cıkarın bence cunkü arızalar baslayınca birdaha bitmior.benden yeni arkadaslara tavsiye

  11. #1331
    Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Kusura bakmayın ama katılmıyorum.Sonuçta bu imkan meselesi.Gönül ister herkes honda kawasaki alsın.İş öyle bir noktaya geliyorki bu motoru yada motorları almasın sadece kaliteli motor alın.Varmı böyle birşey ya.Eşek sırtında gelmiyor bu motorlar Türkiye ye gümrükten giriyor.Standartlara uymak zorundalar.Ama iyi ama kötü.Zaten bu motorları alan insanlar genelde motora yeni başlayan,az kullanan insanlar.Kuryelere bakın hep tanınmış motor kullanıyor neden daha az sorun çıkartıyor.Ha bu motorları alan adam ben 150000 km yapacağım derse bende almayın derim ama bunların çoğu ayağı yerden kesmek için.Kısa mesafede binmek içindir.Bu dikkate alındığında fazla kötülemek yersiz diyorum.Siz 600 lük bir motorla yarışmaya değil kendinizi tatmin ilk motor için düşünüyorsanız bence alınabilri.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

  12. #1332
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2006
    Şehir
    Muğla nın herhangi bir gizli cennetinde.
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    arkadaşlar bende cbr kullanıcısıyım...uzun zamandırda niyetimde zealsun var.bu başlığıda takip edip mesaj yazmaktayım.ama o kadar oluyorki resmen tahrik içerikli yazılarla karşılaşıyoruz.
    önemli olan benim motorum senin motorunu döver tartışmaları değil.burada bilgilerimizi paylaşıyoruz.marka fanatikliğini bir kenara atıp yaşadığımız problemleri nasıl çözüme ulaştırırız onun üzerine kafa yormalıyız.yada tecrübelerimizi paylaşmalıyız.
    aytekin özellikle bende seni ve diğer zealsun cı arkadaşları alnından öpüyorum.buradaki tartışma yaratacak ortamı yumuşatıp kibar cevaplarınızdan dolayı tebrik ederim
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

  13. #1333
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    aytekın kardes benı anlamıs
    kemal57 sen vıraj vıraj dıosunda
    anlatamıorum galba
    hıc cbr la dondunmu herhangı bı yerden
    herhangı bı keskın vırajı aldınmı
    bılmeden sadece lastık 140 luk(dorudur umarım) dıe nası daha ıyı dondugunu ıdda edebılırsınkı
    bunun agırlıgı var agırlık merkezının konumu var
    senın hesabına gore
    lastık kalınlıgı arttıkca yatıs acın artar..bunu bı dusun sora tekrar konusalım

    sık sık 130 vuruo dedın ona cevap verdım sımdı torkamı taktın
    gec bırak bunları..
    500 km de 15 dakka durdum arkadasta gezı yazılarına gırsın 2700km lık canakkale van gezısını okusun bı zahmet..
    aytekın
    ben senın motoru fener alayında gormustum onun onunu alcattın dımı bıraz?
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  14. #1334
    ulasoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2006
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    CBR600F6
    Slm arkadaşlar... Bu yıl ki fener alayındaki tek zealsun gs 200 bendim sanırım !
    Neyse . TÜM MOTORCU ARKADAŞLARIMIN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM ...

  15. #1335
    tanselozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2006
    Şehir
    istanbul/çekmeköy
    Motosikleti
    kawasaki TENGAİ- BMW R80 GS(X2)-XRV750 RD04
    yeterınce yazıları yazılanları takıp edıorum arkadasım ayrıyetten ben bısey yarıstırmıorum sımdıye kadar yaptıgım en uzun mesafe dıye soledım ornek verdım 500 km yi ayrıyetten ben senın gıbı kotulemıorum honda kotu zealsun ıyı demıorum dıyememde hondanın kalıtesını her motor sevdalısı bılır ama sen cok kucumsuyosun 50 sene once japonyanın halını hepımız bılıorus cın malı dedıgın kucumsedıgın motorlar daha ılkler bundan sonrakıler japon kalıtesını bence kesın yakalıycak bu nacızane benım fıkrım ama 2 ama 5 sene sonra.herkese saygılar zaman hepımıze gosterıcek zealsunun kalıtesını ıyımı kotumu.

  16. #1336
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    abı banamı kucumsuosun dıosun
    anlatamıorum galıba yazdıklarımı
    ?
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  17. #1337
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2006
    Abilerim tamam anladık cbr 125 de cbr 125 anladık herkes kendı butcesine gore motor alıyo nıye mılletın sinirini bozuyosunuz hem de zealsun zs 200gs yi baktıktan sonra hic bi arızası olmaz ve malına ii bakan adam o maldan kary kazanır yanı hıc sızın gs200 kotulemeye hakkanız yok ...

  18. #1338
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    yahu okumanız yokmu
    bı sayfa once kullanmadım ama dıger cınlılerden farklı saglam bı durusu var cıvarında bısıler yazdım
    daha hala cbr ı nıye karıstırıosunuz

    "bısı sorcam bılmeden bınmeden nası bu kadar yorum yapıosunuz
    bence gayet gusel bı motor anlatıldıgı kadarıyla normal cın malından farklı"

    bı oncekı sayfadan
    yanlıs anlasılmayalım
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  19. #1339
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2006
    Şehir
    Moskova / İstanbul / Kiev
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maalesef cbr 125 gibi güzel ve keyifli bi motordan sırf sürücülerinin bu küçümseyici ve motorlarını göklere çıkarıcı tavırlarından dolayı soğudum bu dört.
    Biraz da 2 alttaki Cbr125 topicine uğrasaydın kimsenin kimseyi küçümsemediğini görürdün... Motoru göklere çıkarma konusunda haklısın ama... Ben göklere çıkarırım çünkü "bence" mükkemmel bir motor... Ama zealsunu da küçümsemiyorum , öte yandan ona mükemmel bir motor diyemem çünkü kullanmadım bilmiyorum... Öyle olabilir ama...

    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senın bısıklet teker hondan la gel karadenız yolunda gedelım bakalım bana hız lazım degıl ben 80 90 la vıraja gırıyorum zealsunla .torkuda yerınde ben nasıl kotuleyım karadenızde her 15 mt de bır vıraj var sen kendıne yore heklsın ben kendıme yore arkadasımda da var honda 125 lık o nıye yetımıyor bana suratımde sık sık 130 vuruyor ben nasıl kotuleyım ama hondaylada kıyaslamıyoruz ıllkı neyse gorusum bunlar
    Öncelikle amacım kimseye taş atmak değil , sadece yanlışlarını düzeltmek istiyorum arkadaşım...

    Bisiklet teker dediğin o motor o kadar güzel virajlara giriyor ki anlatamam... Ayrıca dediğin viraja girme hızı 80-90 gayet normal bir viraj hızı çok değil , ben genelde o hızlarda giriyorum zaten , ama bu benim yeteneğim değil , motorun kapasitesi...
    Ayrıca ben az buçuk karadenizde dolaşmış bir insan olarak çok rahat yol aldığımı söyleyebilirim...
    Amacım hiçbirşeyi yüceltmek veya kötülemek değil , sadece yanlışlarını düzeltmek...
    Sence ben topic'e gelip zealsun bunu yapamıyor , şunu yapamıyor desem doğru bir davranış olurmuydu?

    Alıntı kemaL57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tansel kardes agzına saglık anlatmak ıstedıgımdı eklemek ıstedıgım o 125 lık ama yetısır dıyor bana hız lazım degıl agır genıs teker torku ıyı motor lazım vıraja dalınca kendımı dısarıda gorursem ne onemı kaldı hondanın. benım ıddam o moden hondaya yakısmöıyor bısıklet gıbı bana hondanın zealsunun gs200 tartısması yapmayın. benım bulundugum yerde 1 km lık duz yol yok nese kaba konusmus ısem ozur dılerım. benım aklıma takılan granaj işi full :=) aklım orada varmı ulan yaptıran bırısı acaba ?

    Tekrar tekrar söylüyorum , Zealsun'a en ufak lafım yok ama gerçekten yanlış biliyorsun kemal... Cbr125 ile viraj dönülemediğini mi sanıyorsun sen... Ince teker ile viraj dönülmez diye birşey yoktur... Istersen bizim gezilere katılıp kendin test edebilirsin

    Grenaj konusuna gelince , Ist sanayi sitesinde yapan yerler var , ben de bu ay ufak denemeler yapacağım
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

  20. #1340

    Üyelik
    22 Kasım 2006
    ya arkadaşlar benim yazıma kimse cvp yazmadı (zealsun hakkındaki sorularıma sanırım 2 sayfa geride kaldı) ve bakın herkes birbirine girmek üzere gibi duruyor kimse kimseye kıyaslama yönünde bişii yazmazsa bu iş tatlıya bağlanır.
    boşverin bakın ne güzel söylemiş görkem arkadaşımız gezilere gelin görün diye, şimdi görkem bize gezilerin haberini bildirirse hepimiz bilgilerimizi, deneyimlerimizi ve en öenemlisi birliğimizi koruruz...
    herkese sağlıklı sürüşler ve ağız tadı bulunan sohbetler...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler