Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ZEALSUN ZS 200 GS Sport

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #421
    hacker_2834 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Opel Astra Hb & cbr 125r
    zsara hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler diliyorum bende almayı çok istedim ama bu partide olmayacak herhlade öss den sora inşallah bizi her konuda bilgilendirmeni rica ediyorum tüm arkadaşlarım adına son olarak bu motorun sesini duymak nasip olmadı imkanın varsa bir video olursa mutlu olurum şimdiden teş edrm


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #422
    bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2006
    Şehir
    Bursa
    zsara,
    hayırlı olsun, iyi gunlerde kullan...

  3. #423
    mountaineerable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2006
    zsara...
    hayırlı olsun dostum...
    kazasız belasız güle güle kullan..

  4. #424

    Üyelik
    16 Eylül 2004
    Şehir
    China
    zsara hayırlı olsun kardeşim foto video ne varsa atabilirsen seviniriz BU sakaryadaki bayiye gelse bende anında alacam da bi türlü gelmedi :( neyse sabedecez artık...

  5. #425
    paradayz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Nisan 2006
    zsara hayırlı olsun.gorunuse gore ilk alıcı sen oldun.darısı bizim basimiza.
    yalniz sana sorularım var bunları da motosikleti kullanmaktan arta kalan zamanda cevaplayabilirsen beni ve herkezi mesut etmiş olursun:
    1:beygiri hakkındaki son bilgin nedir :19 mu 15 mi..??
    2:eger denediysen 100 km ye ulasma zamanı??
    3:birde granajı aynı mı, herhangi farklılıgı var mı?
    4:birde nasıl ist.trafiginde kullanım acısından rahat mı ,ne biliyim aralarda yada trafik icindeki durumu cunki 160 kg luk bi alet sonucta ve race tarzi ve bizlerinde ilk deneyimi olacak,merak ediyoruz??


    artı bu da senın için, sesten memnun degilsen ekzosun içindeki parcayı kaynakla kestırdıgınde gayet tok(ZZR 1100 KIVAMINDA) bir sese kavusurmussun.bu konuda ben de forum yalancısıyım.ama bugun yarın bende aldıgımda sanırım aynı islemleri bende yaptırabilirim.bilgine ..

  6. #426
    ulasturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Taze bitti :(
    farklılık yok alanlara hayırlı olsun bende aldım ve direk 1 saat sonra kaza :(
    yatırdım motoru ama inanılacak gibi değil. sadece aynanın üst kısmında biraz çizik var onun dışında eksozda bir noktada baş parmağımı mühür diye kağıda bastığımda çıkan alan kadar bi aşınma var(nasıl tarif ama) belki yavaş olmamdan motorun diğer hiç bi yerine bişey olmadı. sonra geldim bi baktım topallıyorum ayağımın arkasını vurmuşum bi yere yrümekte zorluk çekiyorum... dün 22 kilometreyi devirdim. ) bu arada ön lastik konusunda arkadaşıma katılıyorum...
    ha bu arada yusuf yusuftum adamın biri önüme kırdı bende adamın aynayı kırıp kendimi yerde buldum adam polis diye tutturacak diye ödüm koptu benden kanlar dökülüyo ufak tefek çiziklerden... neyseki adam polis molis ağzına almadı... yanda da polis bekliyo zaten plaka yok ehliyet yok (bu ay içinde kısmetse ehliyette olucak...) öyle yolumuza gittik... korumaların hepsi fuldü bi eldiven yoktu keşke onuda taksaydım diye dert yandım kendime ozaman parmaklarım yaralanmıyacaktı en azından...

  7. #427
    es83tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Zsara sana hayırlı olsun
    ulasturhan sanada geçmiş olsun kardeş en büyük kazan bu olur inşallah sizlerden olabildiğince çok bilgi bekliyoruz.

  8. #428
    kucukprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mayıs 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Eli kulaginda!
    Geçmiş olsun ulaş.. insallah ruyandaki gibi yarim saaatte cikar servisten..ama bence cok umutlanma yine de
    1 MAY

  9. #429
    bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2006
    Şehir
    Bursa
    ulas,
    cok gecmis olsun, ama biraz dikkat cok hızlı basladin gibi geldi bana

  10. #430
    ulasturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Taze bitti :(
    Alıntı bulosele adlı üyeden alıntı
    ulas,
    cok gecmis olsun, ama biraz dikkat cok hızlı basladin gibi geldi bana
    dostum allahtan ki hemen yaptım artık çok çok daha dikkatli aynı bi bayanmış gibi kullanırım he biraz küfür yiycez ama... nazar boncuğu şart herkes hevesle bakıyo kardeşim... millet fiyatını duyunca oha diyo çok ucuz diyo bu fiyata bu motor süper diyo gençler motor yatmasına rağmen 2 noktası dışında pek bi belirginlik yok... neysa hadi en yakın zamanda bir foto bir video çeker yollarım...

  11. #431
    paradayz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Nisan 2006
    hocam bende simdi almaya gidiom....

    olurmuyuz acaba....neyse dikkatli olalım abbiiii..
    hadi bi cesaretttttt..
    h-e-y-e-c-a-n..

  12. #432
    teski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2005
    Şehir
    istanbuL/ayvaLık
    arkadaslar suan alsak fiyati ne acaba ?
    biri der 3100 biri 3500... 4000 ytl dien bile var..
    yardimci olurmusunuz alan arkadaslar

  13. #433
    es83tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Fiyat 3.100 +plaka ruhsat masrafı polen de fiyat bu istersen www.otmmarket.com diye bir siteden bu fiyata eve teslim alabiliyormuşsun..

  14. #434

    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Şehir
    istanbul
    Çok çok geçmişler olsun ulaş, nazar boncugun oldu o çiziklerde ALLAH trafikte iken cümlemizi, kötü kalpli insanlardan, ve ikarus sendromuna girmekten korusun.
    Her ne kadar motor race olmasada bi street bike, özellikle cruiser kullanmaya çok benzemiyor, dikkat dikkat vede yine dikkat.
    Şeridi ortalayın aynaları devamlı düzenli kontrol edin arkadaşlar. Ve arabalarla zıtlaşmayın, gerekise mülayim görünün, çok sinir ederlerse, uzaktan takip edin, yerini yurdunu plakasını öğrenin, sonra gider anasını si......riz

  15. #435
    bulosele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2006
    Şehir
    Bursa
    not_fear,
    dostum sakin ol, gerek yok boyle seylere, birlik olduktan sonra daha farkli yollardan da cozeriz boyle problemleri!..

  16. #436
    kamikaze48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Nisan 2006
    Şehir
    muğla-gökova
    Motosikleti
    zs200gs
    ikinize de hayırrlı olsun ulasturhan sana ayriyeten gecmiş olsun .aman kardeş yavaşşşşşşş.hatasız kazasız günlerrde kullanırsınız inşallah arkadaşlar bazılarınız motorun hızıyla ilgili sorular falan sormuş bence rodaj bitmeden gerçek veriler belli olmaz .rodajdan sonra çok değişir gibime geliyo.

    bu arada motoruna kavuşan arkadaşlar rodaj süresi ile ilgili güzel bilgiler var forumda bence onları okuyun.

  17. #437
    paradayz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Nisan 2006
    abi tam alacam.sanırım bi 2 -3 gun daha dusunucem uzerinde.cunku ilk tecrubem olacak motosiklette.yani anlayacagınız hiç binmedim ya.scooter bile kullanmadım.bisikleti iyi kullanırım)gercekten.ve birde pederle gitmeminde etkisi oldu.yok dedi koruması yok.chopper gibi degil onun bende farkındayım tabii.chopper ın yanında koruması felan var ,bilioruz.yani allah muhafaza bi yatsa chopper da ve scooter da bişey olmama ihtimali cok.
    kurtarırsın yani kendini bi sekilde.ama bu tur modellerde ,hadi benkendime guveniyorum ve gercekten guveniyorum.hani fizik desen gogus cevrem 115 yani gerisini siz hesap edin.kollar 44 falan harbi iriyiz.ama kazalarda bilioruz ki bu tarz seyler bi yere kadar.yok irisin,kuvvetlisin,yok iyi kullanıosun ,ezelden motorcusun,yok cocukluktan beri aile meslegi,yok rallyciyim,yok manyagım ,suyum buyum ..o yuzden iyi karar vermek lazim.cunki hakkaten ,gozumde de buyuttugumden degil yanlıs anlamayın sakın ama,su an yazan bensem dusununki bi daha yazamıorum cunki artık YOKUM...))hani hersey de belki bole bi risk var ama .anlayın iste beni.2--3 gun daha kendime sure verdim.alacagım model hakkında ÖLUMCUL OLARAK biraz daha bilgi edinicem.bakalım.konusuruz buralarda.ben spora gidiyom.bye.

    arkadaslar ULAŞ'ın olayına gercekten uzuldum,ayrıyetten MELBUR da bi ara yine ayni model motosikletle kaza gecirmişti.bilmiyorum artık acaba bende alınca bende yaparmıyım.sonucta insanız.bu arkadaslar sanslı belkide.BELKİDE ben o kadar sanslı olmucam.gercekten zor iş.dusunun artık ustune bindim motorun.dedim ok.kredi kartı işlemlerini konusuyoruz artık.agzımdan cıkıcak bi lafa bakıolar.dedim 2-3 gun daha ben dusuniyim abi))hehe...millet oldu şok..neyse sonra anlayıs gosterdiler tabi.
    GERCİ ne degisicek bilmiyorum ama bi kac gun daha arastırmaya devam.bi de sey dusundum gercekten ve hala dusunuyorum.acaba yanına KORUMALIK taksam.ama biliorum diyceksiniz sekli bozar.zaten ayrıyetten de takma yeri yokmus.onu da sordum.adam dedi aparatı yok yani istesende olmaz.
    ama sanırım benimde İÇİMİN ve HEVESİMİN rahat olması için o motosiklete boyle birsey Bİ ŞEKİLDE taktırıcam.(bi şekilde diyorum cunki aparatı yok kaynak falan gibi ..)
    hem bi dusunun her an bi kaza gecirebilirsiniz yani hiç olmadık bi yerde.ummadıgın bi zamanda,cok mutlu zamanında da olabilir,üzgün zamanında da,maasına zam almıssın,yeni bir girl friend in var ve cok guzel bi kız falan,bole en baba sensin yani,ne biliyim işler cok iyi gidio falan yada tersi.yani her zaman bu bizi bulabilir. (hakikatten kafayı duvara vuracagımız bir durum. ) o yuzden sizler de dusunun ben ciddi dusunuyorum.sizlerinde goruslerini bekliyorum.cook cok cok onemli bir konu.BIRAKIN HERSEYİ Bİ KENARA EN ONEMLİ KONU BU.CİDDEN. ole tartısıoz ,cok iyi,perfect bişiy ,ok de.bu gercekten EN EN EN EN EN EN ONEMLİSİ arkadaslar.goruslerinizi bekliorum koruma hakkında..yine tekrarlıorum bi sekilde ve nasil taktırabiliriz acaba....HAYATINIZ ONEMLİDİR.

  18. #438
    alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2005
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Zealsun Zs200GS
    Paradayz o zaman neden bi cruiser almıyosun da race tarzı bişey düşünüyosun..Bence böyle koruma demiri falan takarsan görüntü pek hoş olmaz güvenemiyosan kendine için rahat edicekse bi cruiser al daha iyi yani dimi için rahat binemiceğine racing motoru hiç alma daha iyi...

  19. #439
    paradayz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Nisan 2006
    hayat bu kadar kolay olsa keske alpercigim. neyse konuyu anlayanların gorusunu her zaman bekliyorum..(Artı içimizde, yarısa HEVESi olupta langır lungur alan arkadaslar vardır sanırım yada langır lungur almak isteyen..)

    Alıntı not_fear adlı üyeden alıntı
    Çok çok geçmişler olsun ulaş, nazar boncugun oldu o çiziklerde ALLAH trafikte iken cümlemizi, kötü kalpli insanlardan, ve ikarus sendromuna girmekten korusun.
    not fear ıkarus sendromu da ne demek.ayrıca yazımdaki soruma cevap?

    bulosele yede hak veriyorum birlik sart..ve soruma cevap?

  20. #440
    zsara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zealsun GS200
    arkadaşlar selam.. motoru yeni alan bir insandan hemen kaza haberi almak moral bozucu olsa da kazanın mühim sonuçlara sebep olmadan atlatılmış olması sevindirici. Bir koca geçmiş olsun da benden..
    resim ve video görüntüsü soran arkadaşlar var. malesef şu anda ne resim nede video kaydı yapabileceğim bir ekipmanım yok. en kısa zamanda ödünç bir cep telefonuyla bu istekleri yerine getirmeyi denicem.
    Motorun hızlanma süresi konusunda soru var.. şukadarını söyleyebilirim. max 90 km hıza ulaştım bugün ama onu da yawash yawash hızlanarak yaptım. aslında denemedim değil ancak motor fazla gaz yemiyor. Gaza asılınca ilk etapta oldukça iyi bir ivme kazanıp hemen sonrasında kesiliyor. aslında bu motorun ani gaz vermede bu kadar çabuk boğulması çokta normal gelmedi bana.
    Bu arada motoru çalıştırdıktan sonra cikle çekili bile olsa bir süre gaz vermek gerekiyor.aksi takdirde motor stop ediyor. bu durumun ilk bakımdan sonra düzeleceğini tahmin ediyorum.
    motorun görüntü olarak hoş olduğunu söylemiştim. Bugün nerdeyse durduğum heryerde birileri gelip motor hakkında sorular sordu. ayrı ayrı 4 kişiyle motor hakkında konuştum. yani motor cidden dikkat çekiyor.
    Ses konusunda söyleyeceklerim aynı. Bence kesinlikle egsozun değiştirilmesi gerekiyor adam akıllı bir ses için. ancak bugün 350 euro fiyatları duyunca iyi bi eksoz için bi süre daha beklemem gerektiğine karar verdim
    Şehir içi kullanım hakkında söylenecek çok bişey yok. aynalar alcak ve sabit olduğundan motoru yavaş hızlarda dik konumda otururken kullanmak ayna görüşünü kısıtlıyor. Ayrıca iri cüsseli bir insan bu motoru kullanırken ayna görüşünde zorluk çekebilir. Ayna açıları dar ve sürücünün cüssesi görüşü engelleyebilir. Onun dışında motorun şehir içi kullanımı son derece rahat. Virajlarda ve ıslak zeminli yollarda arka lastiğin kalınlığı cidden çok fark ediyor. Virajlarda motoru eğince kesinlikle güvenli bir dönüş hissi var. kasıtlı olarak virajlarda motoru kontrollü biçimde zorladım ama en ufak kayma yada kıç atma olayı yaşamadım.
    Frenlere gelince.. bilhassa öndeki çift diskin farkı hemen hissediliyor...
    konuyu toparlamak gerekirse.. 2 gündür motoru kullanıyorum. şayet bu motoru almamış olsaydım 2 gün kullandıktan sonra tereddütsüz olarak yine alırdım.
    Herkese keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum..
    baki selam ve dua ile..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler