Sevgili Aidikurt, öncelikle motorun hayırlı olsun senin adına çok sevindim, eminim sende kendi adına seviniyorsundur. Hatta senin yerinde olsam ruh halim tam olarak şu olurdu :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vb.
1- Ben çelikte kampana diye biliyordum ama, şimdi otm nin sitesine baktım disk yazıyor, heralde doğrusu odur.
2- Siyahından hiçbi yerde bulamazsın derken, yani çelik motor olup ta siyah olanından mı ?
3- Ya fiyat konusunda haklısın, valla ne yapacam bilmiyorum, çünkü ben şu an kesin karar versem bile almam biraz zor gibi. Yani alırsam da mecburen taksitli alıcam büyük ihtimalle, maddi durumdan dolayı. Yani fuarı mecburen bekleyecem gibi.
4- Buluşma olayı organizasyon gerektirir, gelecek arkadaş varsa, (mesai saatleri dışında) buluşup, bu iki yerden bilgi alabiliriz aslında fiyat konusunda falan bastırırız, servisiniz nasıl deriz, garanti şartlarını konuşuruz. Bunları açık açık söylettirmek lazım baştan adamlara. Benim en korktuğum şey, sorun yaşamak değil, ufak büyük hepimiz sorun yaşayacağız gibi, ama her sorun yaşadığımda, sersisten para alacaklar mı almayacaklar mı bu çok önemli. Bide onlara buradaki ortamdan ve konuşmalardan da bahsetmek lazım ki gücümüzü bilsinler.Görüşmek üzere.
![]()