Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2241

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Suzuki AN400 Burgman K7
    Alıntı ünsal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar..
    K7 lerdeki "geçici" problemle ilgili bilgiyi sizlerle paylaşmanın, hem burada hem başka forumlarda yazan arkadaşlarımızın "yanlış veya eksik bilgi" aktarımına maruz kalmamaları adına doğru oldugunu düşündüm. Buna göre;

    1. Suzuki halen dünyanın en cok satılan ve kendini her anlamda kanıtlamış maxi scooter ı olan Burgman 400 ün son jenerasyonu olan K7 yi; Türkiye den önce ABD ve başta scooter ın anavatanı sayılan İTALYA da ve devamında tüm avrupada satışa sunmuştur.Yani Türkiye tüm bu ülkelerden sonra K7 ile tanışmıştır..Bu anlamda ülkemiz "test veya deneme" ülkesi değildir!!!!!
    2. Evet doğrudur su an piyasada olan motorların çoğunda Debriyaj ve-veya ECM problemi çıkmıştır.
    3. Bu motorlar ülkemize ilk gelen 80 Motorların arasındadır. (150 motor değil)
    Bu problemler bahsedildiği gibi kalıcı ve çözümsüz olmayıp, Suzuki Japonya nın bu parçaları ürettirdiği (Kuvvetle muhtemel Tayvan) ülkedeki parça sağlayan firmaların üretiminden kaynaklanmakta olup, hali hazırda gemide yüklü olarak gelen, ve yeni üretilen hiç bir K7 Burgman da mevcut değildir.
    4. Bu bağlamda Suzuki derhal üzerine düşen görevi yerine getirmiş ve yeni jenerasyon parçaları derhal belirlenen şase nolu motorlar için ülkemize yollamıs ve yollamaktadır.
    5. Bakmamız gereken bakış açısı bu dogrultuda olmalı ve kamuoyuna ve en önemlisi K7 kullanıcısı arkadaşlarımıza karşı yaklaşımlarımızda daha yapıcı olmalıdır..
    6. K6 ile K7 mukayesesi yapılması son derece yanlıştır. Çünkü biri elmadır diğeri portakal..Ancak haklı olarak K6 kullanıcısı dostlarımız kendi motorlarının devamı olarak gördükleri K7 ile bir mukayese içine girmişlerdir ki bu son derece doğaldır.
    7. Özellikle son sürat,fren güvenliği, tutumlu yakıt tüketimi (Euro 3 norm dahil),aerodinamik yapı,egzost yapısı vs.vs.konularında K7 tamamen cok farklı ve üstün bir teknoloji içermektedir.
    Sonuç olarak bahis konusu motorlar hepimizin gönülden bağlı olduğu marka olan"SUZUKİ" dir..Ve bu marka ve çalışanlarının bu güne kadar oldugu gibi devam edecek süreçte de dünyanın en iyi maxi scooter ı ünvanını başka kimseye kaptırmayacaktır..

    Zaten içinde bulundugumuz süreçte de SUZUKİ nin yaklaşımıda bu doğrultuda değilmi..
    Söylediklerinize katılıyorum ama kısmen...
    Özellikle de şu motor sayısı mevzuu biraz hikaye geliyor.
    İlk mesajımdaki problem hala çözülebilmiş değil,doğrudur parça bekliyoruz amaa.
    Servise bildirilen "şu numaradan şu şasi numarasına kadar motorsikletler de problem var"şeklindeki açıklamaya göre bizim motorumuzda problem olmaması gerekiyor,ama var.Bu katılmadığım nokta
    Katıldığım nokta ise Suzuki gereken hassasiyeti gösterdi-zaten yapacak başka birşeyleri de yok bence-yeni kavrama siparişi verildi.
    Ve bugün sabah motor elektronik bir arızadan yolda kaldı ve şu an serviste yatıyor.
    Türkiye suzuki üzerine düşeni yapıyor doğru,ama daha 1000 km yi yeni aşan bir motorun garanti kitapçığının doldurulmaya başlanması- ki bunlar ciddi şeyler, bende,motorsikletin türkiye ye ithal edilmeden önce yapılması gereken testlerin ve sürüş prosedürünün pek ciddiye alınmadığını ve ihmal edildiği izlenimini yarattı.Bursa da yaşıyorum ve hepimizin lafa gelince çamur attığı yerli üretim araçlarımız bile piyasaya çıkmadan aylarca siyah kamuflajlar içinde yollarda test ediliyor.Çok merak ediyorum K7 piyasaya verilmeden kaç motor test için getirildi ve kaç kilometre yol yapıldı??.Yapıldı ise niye çözülemedi ve bu sorunlar hala yaşanıyor??Tabii yapıldıysa..
    Bu büyüklükteki şirketlerin bu tarz ihmaller yapmaya hakları yok.
    Hele hele bu kadar para(13.000 YTL bir scooter için çok ciddi bir para!!Üzerine 1000 -2000 YTL koyup 2006-2007 DL alınabiliyor)sayıp aldığımız motorumuzun bu kadar kısa zamanda bu kadar canımızı sıkmasının hiçbir mazereti olamaz.
    Marifet, önlemi testiyi kırmadan almak,kırdıktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.Özelllikle de imaj


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2242

    Üyelik
    27 Şubat 2007
    Motosikleti
    Burgman AN400 2005
    Arkadaşlar;

    bence bu iş birazda şans işi sizin şasi numaranıza göre problem yaşıyor olmanız bence problem yaşaması muhtemel numaralar arasında da problem yaşamıyan olduğunu düşünmeme sebep oldu önce şunu kontrol edelim eğer mümkünse tabii o belirtilen aralıklardaki tüm şasi numaraları eksiksiz olarak arızalımı , ancak son yazdığınızda yüzde yüz haklısınız insan 1000 - 2000 ytl bile vermiş olsa aldığı motorun hiç değilse belli süre sorunsuz olmasını bekler neticede adı üzerinde yeni yenidir .

    Biraz daha sabırla Suzukinize hakkettiğiniz konfor ve rahatlıkla bine bileceğinizi düşünüyorum.

    Birde şu elektrik problemi önemli olabilir tam teşhis kondukdan sonra bilgi paylaşınız lütfen. Çünkü uzun soluklu sayılacak geziler yapıyoruz ve elektrik problemi insanların sapa yerlerde ciddi sorun yaşamalarına sebep olabilir.

    İyi Günler ;
    Mert
    [COLOR="Blue"][/COLOR]Farınızda, Yolunuzda Hep Açık Olsun !!!:cat: [COLOR="Blue"]

  3. #2243

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Suzuki AN400 Burgman K7
    Mert in dediği gibi inşallah sabreden derviş olarak muradımıza ericez
    Az önce servisle telefonla görüştüm.Sabah ilk teşhis olarak immobilizerden şüphe ediyordu fakat problem bu değilmiş.Sigortalar patlamış(onun deyimi ile).Sigortaları değişirip tekrar denemiş fakat sonuç yine aynı
    Araştırıyor.
    Problemden de kısaca bahsedeyim,yaşayan arkadaşlar var ise fikir alışverişi yapalım:
    Sabah trafikte seyir halinde iken göstergeler bir anda sıfırlandı ama motor çalışmaya devam etti.Bunun üzerine sağa çekip motoru durdurduktan sonra bir daha çalışmadı.Ne marş basıyor ne de göstergelerde hareket var.Far yanıyor o kadar..
    Bir de immobilizer ışığı.
    Sonrası nakliyeci bul,doğru servise
    Vaziyet böyle,gelişme olursa yazacağım

  4. #2244

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Suzuki AN400 Burgman K7
    Alıntı tarden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili soydank arkadasım ornegın bende ecm arızası cıkmadı.Debriyajdaki ses ise cok nadır oluyor.Belkıde benım motoru cok fazla sehır ıcınde kullanmamamdan olabılır.Dur kalka fazla kalmamamdan da olabılır.Sonucta soyledıgın tum konularda sana katılıyorum.Kımse parayı kolay kazanmıyor.
    Ama tum k7 ler ıcın genelleme yapmanında pek dogru olmadıgını dusunuyorum.
    Sevgili Tarden;
    Asla bir genelleme yapmıyorum.
    Sanırım sen cavabı zaten vermişsin,şehir içinde trafikte fazla zaman geçirmiyorsan,kavrama problemini kısa vadede yaşamaman doğal,zaten ses ve titreşim kalkışta ve motor sıcakken artıyor.ECM işi ise piyango...
    Kendimi felaket tellalı gibi hissetmeye başladım,bu mevzuyu kapatıyorum artık.
    Suzuki nin kalitesini çok iyi biliyorum,DL 650 kullandım ,hiçbir sıkıntı yaşamadım.Zaten Burgman kararım da bu forumları okuduktan, sizlerin memnuniyetini gördükten sonra netleşti.
    Bunları yazmaktaki amaç asla ve asla ürünü kötülemek,insanları korkutmak değil.Hastane koridorunda karşılaşan insanların birbirleri ile hastalıklarını konuşması gibi birşey.
    Aman yanlış anlaşılmayayım..
    Burada amaç sadece dertleşmek.
    Kızgınlık ile yanlış birşeyler yazdı isem af ola
    Ama sizde anlayın...

  5. #2245

    Üyelik
    11 Mayıs 2007
    Affınıza sığınarak soruyorum.Bu kadar para verilipte sorun yaşanan başka bir marka ve model varmıdır.Açıkçası uzun zamandır takip ediyorum forumu 0 model burgman 400 almak için,ancak bu kadar para veripte servislerde sürünmek nakliyeci bulmak bu arada yaşadığın stress (şansa kalmış tabi hepsi öyle olacak değil ama) değmez gibi geliyor.

    Yanılıyormuyum??

  6. #2246
    eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Alıntı S.O.F adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Affınıza sığınarak soruyorum.Bu kadar para verilipte sorun yaşanan başka bir marka ve model varmıdır.Açıkçası uzun zamandır takip ediyorum forumu 0 model burgman 400 almak için,ancak bu kadar para veripte servislerde sürünmek nakliyeci bulmak bu arada yaşadığın stress (şansa kalmış tabi hepsi öyle olacak değil ama) değmez gibi geliyor.

    Yanılıyormuyum??
    Valla bencede yüzde birmilyon haklısıni sen kalk o kadar para ver 0 motor al sonrada servislerde sürün anlamış değilim bu K7 olayını.Milleti tufayamı getirdiler neeee...
    The Winner Takes It All

  7. #2247
    mit-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2007
    Şehir
    ANTALYA / Merkez
    Alıntı death adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibinden.com da o kadar ikinci el ilani var ancak motosiklet.net de fazla kullanan yok sanıyorum.
    Hayalimdeki tek scooter bu.

    Aslında benim de dikkatimi çekti bu mesele! Satılık ilanı okadar fazla ki, insanın aklına memnuniyet problemi mi var acaba diye geliyor! Zaten çok istememe rağmen AN 650 problemli şeklindeki duyumlarım yüzünden almaktan vazgeçtim!
    Özellikle otomatik vites düzeneği problemliymiş! Mantıklı da geliyor! Bişey ne kadar karmaşıklaşırsa o kadar arızaya açık olur! Bu konuda fikir veya tecrübe sahibi olanlar varsa, paylaşırlarsa sevinirim...!
    Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK

  8. #2248

    Üyelik
    11 Mayıs 2007
    Alıntı mit-x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında benim de dikkatimi çekti bu mesele! Satılık ilanı okadar fazla ki, insanın aklına memnuniyet problemi mi var acaba diye geliyor! Zaten çok istememe rağmen AN 650 problemli şeklindeki duyumlarım yüzünden almaktan vazgeçtim!
    Özellikle otomatik vites düzeneği problemliymiş! Mantıklı da geliyor! Bişey ne kadar karmaşıklaşırsa o kadar arızaya açık olur! Bu konuda fikir veya tecrübe sahibi olanlar varsa, paylaşırlarsa sevinirim...!
    Bayağıdır motosikletleri ne alayım diye inceliyorum.Sahibinden.com'da en çok 2.el ilanı olan markalardan biride Piaggio'lar.Anlatılanlara göre devamlı sorun çıkaran ve yedek parçası oldukça pahalı olan bir marka.Yani burdan çıkarmamız gereken sonuç acaba sadece çok satıldığı için değilde aynı zamanda problemli olduğu içindemi bu markaların satılıkları bu kadar fazla.Yada her alan hemen 5b-10b Km sonra model değişikliğimi yapıyor?Bu bizim insanımızın doyumsuzluğu ile ilgili olabilirmi?Bu tür soruların cevaplarını bulmak oldukça zor.Aşikar olan tek şey ne alırsan al mutlaka bir yerinden bir arıza çıkarıyor.Bu da herhalde rüzgarı hissetmenin bedeli olsa gerek.

    Gene söylüyorum bu kadar para verince insan rahat etmek istiyor zaten yeni olmanın verdiği bir huzursuzluk var bununda üstüne motorunun sıkıntılı olması huzursuzluğu fazla gelir onumu düşüneceksin kendinimi?Sanırım problemsiz bir ikinci el almak en akıllıcası.Benden önceki sahibi mutlaka sorunlara çözüm bulmuştur.ama buda şans işi işte.....

    Zor arkadaşlar zor bu işler

  9. #2249

    Üyelik
    04 Nisan 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Burgman AN400 K7 Silver + Asya T-19A 2006 Kırmızı
    Belli parti üretimlerin ECM ve debriyajlarında problem olduğu ortaya çıkıyor. Bu parçaların hangi şasi nolarda olduğunu Suzuki biliyor ve bu motorların verildiği distribütörlere hatasız parçaları gönderiyor. AMAÇ: Müşteri motoru teslim almadan evvel distribütörün bu parçaları değiştirip müşteriye hissettirmeden onu zor durumda bırakmadan değişiminin sağlanması. Buraya kadar bence herşey gayet güzel, olabilir, yan sanayide yaptırılan bu parçalardaki bazı ufak problemler atlanmış olabilir. Bence problem bundan sonra başlıyor. Distribütör bu değişiklikleri yapmadan müşteriye aracı teslim ediyor. Benim tüm bu süreçte yaşadıklarım ve servislerle konuştuklarım hikayenin bu olduğunu gösteriyor. Yani SUZUKİ araçlarına sahip çıkıyor ama yine galiba TÜRK tipi anlayışlara kendi evimizde takılıyoruz gibi geliyor bana...
    Saygılar,
    Veni Vidi Vici

  10. #2250
    eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra motoruma dün akşam binebildim.Akşam kız arkadaşım ve Sym Joyride sahibi arkadaşımla birlikte Moda da çay içmeye gittik.Valla henüz 880 km de olduğum için 5000 deviri geçmiyorum.Max 80 km ile gidiyorum.Ne zamana kadar böyle gidicem.İnsan biraz hızlanmak istiyor malum altımızda K6 canavar var.Sizce gaza ne zaman basıcam.Kaç km ye kadar dikkat etmeliyim.Yada ne zaman motoru açmak için tam gaz gidicem.
    The Winner Takes It All

  11. #2251

    Üyelik
    27 Şubat 2007
    Motosikleti
    Burgman AN400 2005
    Alıntı S.O.F adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayağıdır motosikletleri ne alayım diye inceliyorum.Sahibinden.com'da en çok 2.el ilanı olan markalardan biride Piaggio'lar.Anlatılanlara göre devamlı sorun çıkaran ve yedek parçası oldukça pahalı olan bir marka.Yani burdan çıkarmamız gereken sonuç acaba sadece çok satıldığı için değilde aynı zamanda problemli olduğu içindemi bu markaların satılıkları bu kadar fazla.Yada her alan hemen 5b-10b Km sonra model değişikliğimi yapıyor?Bu bizim insanımızın doyumsuzluğu ile ilgili olabilirmi?Bu tür soruların cevaplarını bulmak oldukça zor.Aşikar olan tek şey ne alırsan al mutlaka bir yerinden bir arıza çıkarıyor.Bu da herhalde rüzgarı hissetmenin bedeli olsa gerek.

    Gene söylüyorum bu kadar para verince insan rahat etmek istiyor zaten yeni olmanın verdiği bir huzursuzluk var bununda üstüne motorunun sıkıntılı olması huzursuzluğu fazla gelir onumu düşüneceksin kendinimi?Sanırım problemsiz bir ikinci el almak en akıllıcası.Benden önceki sahibi mutlaka sorunlara çözüm bulmuştur.ama buda şans işi işte.....

    Zor arkadaşlar zor bu işler

    Bugüne kadar burada K6 yada öncesi için bu yoğunlukda bir problem duydunuzmu demekki bu insanların tercihinden dolayı çok yada 5b 10b km den fazla kullanmak istememelerinden kaynaklanabilir. Ayrıca yanılmıyosam 2004 yılında Milpa bu motorlardan oldukça fazla ve uygun fiyata sattı çoğu insan görmeden fiyatına bakarak aldı ancak gördüklerinde kafalarındaki scooter'a göre oldukça büyük olduğunu farkedip daha kullanmadan yada 100-200km de bile satanlar oldu bilgilerinize.

    Alıntı eserkose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra motoruma dün akşam binebildim.Akşam kız arkadaşım ve Sym Joyride sahibi arkadaşımla birlikte Moda da çay içmeye gittik.Valla henüz 880 km de olduğum için 5000 deviri geçmiyorum.Max 80 km ile gidiyorum.Ne zamana kadar böyle gidicem.İnsan biraz hızlanmak istiyor malum altımızda K6 canavar var.Sizce gaza ne zaman basıcam.Kaç km ye kadar dikkat etmeliyim.Yada ne zaman motoru açmak için tam gaz gidicem.

    çok uzun ve sık olmamak kaydıyla gazı ara ara açabilirsin. (Zira eskilerin deyimiyle motor sağır olmasın ) 1000 km den sonra servisde yağ değişiminden sonra zaten serbest dövüşe bilirsin.

    Keyfli sürüşler
    [COLOR="Blue"][/COLOR]Farınızda, Yolunuzda Hep Açık Olsun !!!:cat: [COLOR="Blue"]

  12. #2252
    stingrayx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Aralık 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BURGMAN 650 - BEYAZ
    Tavır ve Karakter konusunda anlayamadığım bir konu var.
    Bundan yaklaşık 1 ay evvel site yönetimi tarafından uzaklaştırılan zühtüpaşa için bu forumda mesajlarıyla tavır koyan arkadaşların tekrar burada yazı yazmalarına anlam veremiyorum.
    Eğer bu site yönetimine karşı isen ve yazı ile bunu belirtmişsen burada yazmayacaksın. Yazacaksan tavır koymayacaksın. Tavır koyacaksan da tavrının arkadasında duracaksın. İnsanın bir duruşu bakış açısı ve tavrı vardır. Tavrın doğrudur yanlıştır önemli değil. Önemli olan bunu sonuna kadar korumak gerektiği.
    Burada zamanında konu ile ilgili tavrımı site yönetimine koyduktan sonra 1 defa sadece Eserkose denilen arkadaşımızın saçma sapan etmiş olduğu laflara istinaden yazımı yazdım ve bir daha da muhatap olmadım.
    Fakat tavır koyup mesaj yazmaya devam eden arkadaşlara sadece şunu belirtmek isterim, sizler ya tavrınızda samimi değilsiniz, yada tavrınızın ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Lütfen yaptıklarınızı bir daha düşünün ve
    doğruyu bulun.
    İsterse site yönetimi benim mesajımı silebilir veya benim üyeliğimi iptal edebilir benim muhataplarım onlar değil.
    Ama şunu burdan net söyleyeyim ben burada birini savunmuyorum bunu düşünenler ise çapı ve düşünce dağarcığı zayıf kalmış zavallı kişilerdir, kimin atıldığı veya kimin yazdığı umurum değil, bugün zühtüpaşa yarın ben öbürgün başkası ben burada kişilerin koydukları tavırların arkasında durmayan bir durum sergilemelerinden dolayı rahatsızlığımı dile getiriyorum.
    Dediğim gibi

    Eğer bu site yönetimine karşı isen ve yazı ile bunu belirtmişsen burada yazmayacaksın. Yazacaksan tavır koymayacaksın. Tavır koyacaksan da tavrının arkadasında duracaksın. İnsanın bir duruşu bakış açısı ve tavrı vardır. Tavrın doğrudur yanlıştır önemli değil. Önemli olan bunu sonuna kadar korumak gerektiği.

    Sevgiler
    GIVI V46 Topcase,Tank Bag
    Isıtmalı Elcik

  13. #2253
    eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Bu siteye yazanlar kimin ne olduğunu biliyorlar.Site yönetiminin nasıl davranacağından şüphem yoktur.Stingray arkadaşın kişisel sorunlarımı vardır nedir bilmiyorum ama buraya yazı yazan hiç bir arkadaşı yargılamaya hakkı yoktur ve yargılayamaz.Kendisinin kişisel sorunlarını buraya yazı yazarak çözmeye çalışacağına bence bir psikolağa gitmesi daha uygun olur.Benim adıma yazdığı yazılara hiçbir şekilde cevap vermemem sanırım kendisini rahatsız etti.Ve ayrıca buraya yazan arkadaşları yok sözlerinde durmadılar deyip eleştirmesine anlam veremiyorum.Buradaki kişilerin kendisi gibi bir fruplaşma içinde olmamaları sanırım Stingray arkadaşı rahatsız etti.İnsan olmak bir ayrıcalıktır.Dostluk arkadaşlık kavramlarını buradaki insanlara kimse öğretemez. Kendisi sanki Tavır ve Karakter konusunda yüce insanmış gibi davranıyor.Ben burada bu arkadaştan başka hiçbir kimsenin bu güne kadar burada kendisini övdüğünü görmedim.Bir insan kendisini övücü sözler söylüyor yada yazıyorsa bence o kişinin bir takım problemleri vardır.Ve bu gibi paylaşım sitelerinde kendi kişisel sorunlarının bir çıkışı olan bu davranışlarını şiddetle kınıyorum. Her arkadaşın Hür fikri ve Hür vicdanı vardır.Kim kimin ne olduğunu mutlaka bilecek akıl ve fikre sahiptir. ( Bu yazımdan ötürü her türlü sonucu göze aldım.Site yönetimi belkide beni uzaklaştırır, hiç sorun değil.Ama Kral dan çok kralcıların olduğu bu dünyada sonuna kadar Doğruluk ve dürüstlükten yanayım. ) Tüm arkadaşlara İyi Geceler dilerim. ESER KÖSE
    The Winner Takes It All

  14. #2254
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    mrb arkadaşlar bende 1 ay önce bir motor aldım ve sizin motorcular kervanına katıldım.ama malesef burgman değil kısmetse askerden sonra büyüteceğim modeli gördüğüm kadarıyla birçok kişi almış ben fiyatını merak ediyorumda bilgi verebilirmisiniz???

  15. #2255
    stingrayx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Aralık 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BURGMAN 650 - BEYAZ
    Eserköse
    Senin ile ilgili taa fiii tarihiinde yazdığım yazının her kelimesinin yerine yerli yerine oturduğunu ispat ettiğin için teşekkürler.
    Sen çok matrak adamsın ya
    Sen niye üzerine alınıp atladın diyecem ama .... Seninle sorunum olsa cep telefonun var, msn'in var açar suratına söylerim.

    Hakkaten acayip güldüm yazına karışma sen bu konuya. Bilmediğin bir mevzu üzerinde hemen yorum yapma madem bugüne kadar yazmadın hiç yazma en azından karizmatik görünmeye devam edersin Bak o kadar güzel avatar yapmışın bozma yazık
    Kazasız belasız gezersin inşallah yeni motorunla allah tekerine taş değdirmesin.
    GIVI V46 Topcase,Tank Bag
    Isıtmalı Elcik

  16. #2256

    Üyelik
    11 Mayıs 2007
    Bilgi için teşekkürler sunman.Ancak sadece senin açıklamaların olayın bir başka bilmediğimiz bir boyutunu işaret ediyor.Daha bilmediğimiz şeyler mutlaka vardır.Ben genede Burgmanın türkiyeye gelen partisinde belli bir kısmının hatalı olması durumunu bir türlü anlayamıyorum.Yani ortada bir sorun vardı da mı 2.partiler hatasız geliyor yoksa gerçekten bizim insanlarımızı deneme tahtası olarakmı kullandılar.Bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildimmi?

    Birde lütfen arkadaşlar sakin olun yüzyüze yapılmayan hiçbir tartışma gerektiği yere varmaz.Dertlerinizi konuşarak halletmeniz dileğiyle.Nacizane fikrimdir.Affola

  17. #2257

    Üyelik
    04 Mayıs 2007
    Şehir
    kadıköy istanbul
    Motosikleti
    Piaggio x8 200
    arkadaşlar burgmancılardan bilgi almak istiyorum iki adet ikinci el burgman buldum ikisi de temiz ve fiyatları aynı sizce hangisini seçmeliyim:
    1. 2002 model 20000 km
    2. 2004 model 30000 km
    modeller arasında teknik bir fark var mı? bilen bi yardıme tsin. şimdiden teşekkürler.

  18. #2258
    vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    koşuyolu
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı asden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar burgmancılardan bilgi almak istiyorum iki adet ikinci el burgman buldum ikisi de temiz ve fiyatları aynı sizce hangisini seçmeliyim:
    1. 2002 model 20000 km
    2. 2004 model 30000 km
    modeller arasında teknik bir fark var mı? bilen bi yardıme tsin. şimdiden teşekkürler.
    2004 model olanını seçerim.


  19. #2259

    Üyelik
    26 Ocak 2007
    Şehir
    İstanbul-Florya
    Motosikleti
    Suzuki AN 400 Burgman
    Alıntı fantom76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gazibaba merhaba lastikleri kaça aldın ve markası ne bilgi verirsen sevinirim.eser tamam abi konuşuruz .
    lastikler michelin ve ikisini 230 ytl aldım...

  20. #2260
    vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    koşuyolu
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı gazibaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastikler michelin ve ikisini 230 ytl aldım...
    burgman an 400 lastiğimi bunlar acaba?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler