Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #841
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    Trabzon
    GSW; Sarıkayalar suçludur. çalıştıkları reklam firmasını değiştirirler olur biter.

    aylar öncesinde bile bu tür hususlar dile getirilmişti. internet sitesinin iyi olmadığı, moturun teknik özelliklerinde sık sık değişiklikler yapıldığı, türkiye de yeterli servis ağı oluşturamadıkları (gerçi bazı merkezi yerlerde hala servisleri yok ya), bazı sorunlar konusunda ani refleks veremedikleri vs. vs. özellikle bu konuları ben de çok dile getirdim. ancak, diğer arkadaşlardan bazıları bile, "yav ne gerek var bunlara.. binin gezmenize bakın" manasında cevap verdiler o zamanlar itibariyle. böyle hususlara gerek yok ise, niye gündeme geliyor. demek ki gerek var.

    örneğin, internet sitelerinin şu anki ve geçmiş zamanda da ciddi bir problemi, fotoğraf problemidir. bir foto galeri açarsın, koyarsın oraya bir ürüne ait bir sürü resim. millet doya doya bakar. ama anlayan kim. sahi.. bunu anlamak çok mu zor? merak ediyorum.

    servis konusuna gelelim, sarıkayalar internet sitesinde.. mesela bursa için yetkili servisi yok. halbuki bursa da epey sattılar. bursa da motoru bozulan.. demek ki en yakın servis olan yalova ya yada balıkesir e gidecek. puhaa haa.. buna gülünür işte. aslında, bursa için bu işlere bakan birileri varmış. duyduğum. peki, kardeşim.. niye internet sitende bunun adresi, telefonu vs. yok. niye yok. bunun nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir.

    sonuç 1 : ciddiyet.
    sonuç 2 : aynı manada aylar önce de yazıyordum.
    sonuç 3 : galiba aynı yerdeyiz...
    sonuç 4 : bu bir sonuç değildir.
    sonuç 5 : sonuç 4 bir sonuç değildir.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #842
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter

    Raptorumu seviyorum

    Biz Raptorcuların en sevdiğim yanı kendi dünyamızda dolaşıp başka forumlara sarkmamamızdır.Bu hareketimiz cümle aleme ders olsun,RR lar hepimize hayırlı olsun...Yasasın RR serisi ,motorcu adama hikaye gerisi

  3. #843
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2006
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı Slwer adlı üyeden alıntı
    hocam ne yaptınız sız kac kısıde var bu motor bole toplu ındırımden falanmı yararlandınız yada motorun bızım bılmedıgımız bı ozellıgı falanmı var sıkışınca karete falanmı yapıyo ?
    Ben görünce hayran kaldım ve aldım. Arkadaşımın kanunisi de var onuda kullandım.

    Regal Raptor da yani Benim aracımda gördüğüm
    1- ilahi bir güzelliği var... değişik bir görünüş... estetik...
    2- kullanışı rahat ve güzel (bunu kanunisi olan arkadaş bizzat denedi ve kendi söyledi)
    3- Ekonomik yakıt ve fiyat bakımından...
    4- Şu ana kadar bir sorun çıkarmadı... Çin malı diye çok yıpratılıyor ama ben son derece memnunum.

    Herkesin motoru kendine güzeldir. Alaycı olmamak lazım. Bütün motorlara ve motorcu arladaşlara saygımız vardır.
    Bütün motorcular kardeştir. BUKADAR. YETERLİMİ?
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

  4. #844
    myway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Herkese selam, sonunda benimde bir regalim oldu, aslında geçen hafta Cuma aldım ama işlerimin yoğunluğundan foruma giremedim. Benim bu motoru almamdaki en büyük neden bu forumda yazılanlardır, ayrıca gidip motoru aykonda gördüm ve ilk görüşte aşk derler ya işte öyle bir durum oldu. Hepinize teşekkürler

  5. #845
    nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N

    bu da benim RR

    sevgili makinam ve "ben"


    live to ride, ride to live

  6. #846

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    selam
    dün aykona 3000 bakımına ugradım sağolsun Tuncay, Ali ve Murat herzamanki güleryüz ve ilgi ile karşıladılar lafladık . Bu arada Sarıkayalar yeni bir reklam filmi çeviriyor neredenmi duydum Muratlar reklam filmi için reklam firmasına 8 motor yollamışlar da akşama 4 'u hasarlı dönmüş Sinirden gülüyorlardı.
    Herhalde güzel bişey olur.

  7. #847
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    bu motor tiger'dan daha mı alçak ve kısa? merak ettim.
    May the Force be with McLaren Mercedes

  8. #848
    canavar_hk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ocak 2006
    Şehir
    TEKİRDAĞ/Merkez
    Motosikleti
    Çok YaKıNDa GeliYooo !!!
    bendede dadyw DD250E-9 var az cok kendime gore modifiye yaptım eger dadyw motosiklet ile ilgili modifiye yapan varsa e-mail adresim canavar_hk@hotmail.com

  9. #849
    Gencadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Geçen gün buradaki (ilçeyi vermiyorum, il Sakarya) Mondial bayii benim motoru denedi ve "seninki vallahi daha güzel" dedi. Mondial'in sorunlarını söyledi, bizim motorlardaki farkı söyledi. Dün de yolda Kanuni 250 ile yanayna geldik, adamı durdurdum, sohbet ettik biraz, o da "sizin motorun kasası ve özellikleri çok iyiymiş" dedi. Açıkçası Kanuni'nin de kasasını beğendim ama hava soğutmalı olması, vibrasyonu, otobanda savrulması adamın söyledikleri kötü yanlar (Kanuni için). Bizde yok dedim, 3000 km'yi devirdim bir sorun yaşamadım. Kanuninin farları güçlüydü ve 3 taneydi. Çok hoşuma gitti. Bizim farlar neden güçsüz ya? :( Kendi önümü zor görüyorum. İnşallah fuardan sis varı ve beyaz renkli büyük orta far alacağım. Aküyü de Ali Usta 12/9 Yuasa ile değiştirdi (ücretini ödedim). Aküye uygun farlar bakacağım artık. Forumda dilerim görüşürüz Regalcilerle.
    [COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]

  10. #850
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı
    bu motor tiger'dan daha mı alçak ve kısa? merak ettim.
    bi ara forumda ikisinini de ölçüleri verilmişti. sanırım RR ebatlarda azcık bi fazlası vardı yükseklik hariç. tigerin deposunun büyük olması heybetli gösteriyor diye orta noktada birleşilmişti. ya da bunlar benim kişisel fantezilerim, yanlış hatırlıyor olabilirim.

  11. #851

    Üyelik
    25 Şubat 2006
    arkadaşlar bu motorun peryodik bakım ve sorunları dahil aylık ne kadar para ödüyorsunuz ve 100 km.de ne kadar yakıyor

  12. #852

    Üyelik
    23 Şubat 2006
    Motosikleti
    Zs 150 -19
    İyi günler bundan bir ay önce 2. el HYOSUNG 250 bulmuştum ve baya ucuz bir fiyata alacaktım ama motor baya sorunlu çıktı. Bugün gün boyu dadyw kontrol etti baya hoşuma gitti. Bize en yakın satıcı firma urfada acaba satın almayı düşünsek adrese teslim yapıyorlarmı bir bilginiz varmı?

  13. #853
    Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2006
    Şehir
    Cağaloğlu-Kısıklı
    Motosikleti
    :(
    Gittim, gördüm ama beğenmedim.. Bi kere fuar alanı çok küçük geldi... Aksesuar alanında olsun gerekse büyük markalardan çok ürün göremedim:( pek kimse katılmamış görünüyor, kimilerinin tabelada ismi var ama fuar alanında ne bir makine nede cismi görüntüsü.... RR standında Figen hn dan bilgi aldım. Şirketin bayilerin indirim yapmasına neden ters yaklaştığını filan sordum... Bunun dışında olmayan aksesurları yada gösterge ve benzeri şeyleri firma olarak RR kullanıcılarına getireceklermi; getirmeyi düşünmüyorsalar (ki öleymiş) olurda biz dışarıdan ürün taktığımzıda garanti hususunda anlayış göstereceklermi gibilerinden... Esnek ve anlayışlı olacaklarını sölediler ama bu taktığımız aksesuara göre değişir sanıyorum... Fuar boyunca yada fuarda görüşme yapanlara 90 ytl lik bi indirim yapacaklarmış ve kask yada koruma camı hediyeside olabilirmiş ayrıca... Bence gidenlerde pazarlık etmekten ve akıllarına takılan soruları sormaktan çekinmesinler.. Bu arada çeşit olarak en fazla ürüne sahip olan stand Korlas tı sanıyorum.. (japon grubundan) Kendilerini tebrik ediyorum, gayet ciddi çalışmışlar ve ilgililerdi. Onun dışında Corvette motorlu bi makine vardı ki onuda görmeden gelmeyin derim.. Neyse çok uzun oldu... Yaka kartımızı ve çekiliş numaramızıda aldık... Sitemizin köşesinden Kendilerine gösterdikleri güleryüz ve yüzlerinden eksik olmayan tebessüm için teşekkür ediyorum.. Gidenlerden görüşlerini bekliyorum.. Farklı bakış açılarına her zaman ihtiyaç var...RR den başka çok dişe dokunur bi üründe göremedim.. Bir çoğu hık demiş birbirinin gidonundan düşmüş gibi.. tabii bunu bir çoğunuz biliyordur...

    Peyote davetin için sağol. İlk günde olsa pek bi karışıklık görmedim gayet yerli yerinde idi her stand, ama bakalım neden olmasın yarında işler uygun olursa bir ara kaçarım belki... Yada pazar günkü topluluğa katılırım.. Haliyeti ruhiyeme göre bakacağız artık..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

  14. #854
    bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ekim 2005
    Şehir
    BALIKESİR
    Motosikleti
    SUZUKİ VZ 800 MARADUER
    HALİL benim ilk periyodik kontrolum oldu,sadece yağ parası verdim.15YTL.Zincir gergisi yapıldı,yağlandı,buji kont.yapıldı.Somun ve vida kont.yapıldı.Rodajda motor 30 YTL.lik yakıtla 250 Km.yaptım.
    ehrzhr sitikırların sökülme ihtimali yok.Üstüne vernik cila var.Merak etme .Ben çok memnunum inşallah seninde olur.Sağlıcakla kalın.
    BOZKURT
    KUBA 150-25

  15. #855

    Üyelik
    23 Mart 2006

    Kac Kilometre

    Arkadaslar. Aranizda regalle 2000-3000 kilometreye yaklasan var mi? varsa motorun durumunu iletirsenin cok isime yarayacak. Herhangi bir sorun yasadinizmi?

  16. #856
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    GWS, sen motora hangi aksesuarları aldın? sendeki 2 yan far ekstra geliba. bunları nereden alır, kime taktırırız. bilen var mı acaba? bir de artık motorla beraber hardcase çanta da veriyorlar ama deri çantalar çok daha güzel gidiyor regal'e. bir de regal2in arka süspansiyon yayı süper duruyor ya.

    caballero, hem regal topiğine, hem foruma hoşgeldin
    May the Force be with McLaren Mercedes

  17. #857
    Pe¥oTe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2006
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9 ..:Regal Raptor:..

    Dadyw 250cc

    Arkadaşlar selam,
    Benim bu başlık altında konuşmam çok yanlış olacak ama yakından buğün fuarda gördüm ve Markasını yazmak istemediğim motoru kesinlikle eledi kesinlikle benim olmalı

    DADYW CLASS 250CC' yi fuarda gören arkadaşlarımız olmuştur ben beyenmedim diyecegim fikri olanları da duymaktan zevk duyarım..

    Saygılarımla,







    Ben de bu canavardan bir tane düşünüyorum. Fakat kafamı karıştıran bir konu oldu, aynı makinayı sanki Yellowrock markasıyla da mı satıyorlar??? Yellowrock modelleri hep hava soğutmalı, ayrıca internette www.regalraptor.com adresindeki bilgilere göre regal raptor DD250E modelleri de hava soğutmalı. Hangisi doğrudur?

    Bir de motorun üretildiği yerle ilgili bir bilginiz var mı? İnternette araştırırken www.regalraptor.com adresinde makinanın ingiltere'de satıldığını öğrendim ama anavatanı gerçekten burası mıdır?

    Bir de bu makinayı Adapazarı'nda bulabilir miyim?

    Sevgiler,
    AA.[/QUOTE]

  18. #858
    yellowrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2006
    Arkadaşlar selam, 690 km deyim ve akü problemm başladı. Geçen gün takviye yaptım çalıştırdım. Dolaştım biraz ertesi gün gayet güzel çalıştı 2 gün bıraktım şun akü boş, bir yerden akım çekiyor sanırım. herneye bir çresine bakacağım.
    Buarada ben kendi makinemi kendim tamir etmek istiyorum, diyen arkadarşlara ufak bir süpriz alın size dadyw nin service manuali. 2 yıl garanti süresince gerekmeyecek ama, en azından ne nerede kolayca bulursunuz..

    http://rapidshare.de/files/16362767/...ALO_U.xls.html
    Hasan "Dark_Prince" KORKMAZ
    REGAL RAPTOR 250 CC - 45 YN 003

  19. #859
    mesut51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    artık yok!!
    Arkadaşlar herkese selam, ben ilk defa motosiklet alacağım kulanmasını da bilmiyorum keeway sl150 düşünmüştüm ama burda yazılanları okuyunca ve motorun resimlerini görünce fikrim değişti herkesin motordan çok memnun olduğunu gördüm ama bu kadar sayfanın hepsini okuyamadım tabiki ;) ben motorun fiyatını 3790YTL KDV,ÖTV dahil olarak biliyorum ne dersiniz yeni başlayan biri olarak bu motoru kullanmakta çok zorluk çekermiyim ve avrupa yakasında nereden satın alabilirim şimdiden ilginize teşekkürler

  20. #860
    matchmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2005
    beyler harley davidson firmasının regal raptoru junior harley kabul ettigini biliyormusunuz? bende alacaktım ama mayıs 25 den sonra yeni modellerin gelcegini ögrendim almayan arkadaşlara bekleyin derim bende haziran gibi almaya karar verdim .matchmania
    .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler