Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
43. sayfa BirinciBirinci ... 33414243444553 ... SonuncuSonuncu

Jinlun JL125-T13 / JL250-5 / JL150-5 Hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #841

    Üyelik
    08 Şubat 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    jl150
    Alıntı piyade adlı üyeden alıntı
    sn jl150 kardeşim akü ufak al git servise. Serviste usta nasıl takılacagını sana öğretsin bitti gitti oldu işte uğraşılırmı ya o motoru vurdurarak çalıştırmaya aman zarar verme motor una
    saygılarımla
    Haftasonu baktık. Akü koltugun altında. İki kutbu var, sökmem gereken. Akü şarz almıyormuş. Bende aküyü götürmeye karar verdim. Havalar ısındı. Motor pedallada çalışıyor artık. Akü olana kadar.

    Bu arada motorun üstünde bir etiket var. 300 km de yağını değiştirin, 50 km hızı da geçmeyin diyor. Ben 500 km olarak duymuştum ilk bakımın zamanını ama 300 olmasını motor tavsiye ediyor.

    Kazasız sürüşler dilerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #842

    Üyelik
    08 Şubat 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    jl150
    Alıntı cynt adlı üyeden alıntı
    Ya arkadaşlar sakın yanlış anlamayın ama bişey dikkatimi çekti butun topic lerde motorların fiyatı ,yeni modelleri,aksesuarları ya da nebileyim geziler falan konuşuluyo bu topicte ise ağırlıklı olarak arızalar konuşuluyo gibi görünüyor.
    Tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlamayın (motorum yok almayı düşünüyorum .bayi falan da değilim ilaç sektöründeyim bilginize)
    Arızaların büyük bir kısmı ya servis hatası, vida sıkmama veya akü doldurmama gibi. Yada ses yapma gibi, sebebide bir kısım servisler çantaların içine lastik çekmeleri lazım onu çekmiyorlarmış ya da benzin deposunun bağlantı yerleri var lastik conta vs. konması gerekiyormuş. Servisler bunu unutabiliyor. Çinliler herşeyi tam gönderiyor halbuki.

    Ya da bir kısım kullanıcıların ilk motoru olduğu için çalıştırmayı bilmiyor, jikle çekmeyi bile yeni öğrenenler oluyor. Ben dahil bu kullanıcılar markası tanınmış bir motor sahibi olsalar da bu tip sorunları yaşarlardı. Burada motorun bir suçunu göremiyorum. Firma yetkilisi de motorunun arkasında duruyor. Firma böyle bir motoru getirmeseydi ben böyle bir motora rüyamda binemezdim. Özetle bulunduğunuz yerdeki servis 'ilgili bir servis' ise tavsiye ederim.

  3. #843
    tarzanabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Daha bisan megashock sürüyoz :(
    Bu motoru Eskişehir'de satan, yahut servisini sunan bir firma var mı? Sitesinde yazmıyo da..

  4. #844
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    jinlun servis ve yedek parça konusun da çok başarılı...
    saygılarımla.

  5. #845
    QUARZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Jinlun 150

    Biraz Uzun Ama :)

    ARKADAŞLAR, YAKLAŞIK1 AYDIR JINLUN 150 CHOOPERIM MEVCUT BENDE. GERCEKTEN HİÇ BİR ŞİKAYETİM YOK..
    500 KM'Yİ GEÇTİM. İLK 500 KM 60 KM Yİ GEÇMEMEYE GAYRET ETTİM VE SANKİ ACAYİP BİR ŞEKİLDE MOTOR KENDİ KENDİNE AÇILDI.
    SERVİSİMİNDE İZNİ İLE SON 100 KM DEMDE 80-110 ARASI GİDİYORUM VE MOTORDA NE TİTREŞİM VAR, NEDE BİR PROBLEM.
    CİDDİ ANLAMDA MOTORU ALDIĞIMIZDA SERVİSTEKİ İLK MONTAJ ESNASINDAKİ VİDALARA VE PARÇALARA GÖSTERİLEN ÖZEN ÇOK ÖNEMLİ. YİNE BELİRTMEK İSTERİMKİ.. ACIBADEMDE YER ALAN SPOT MOTOR BU İŞTE BENCE 1 NUMARA.. ADAM TEK KİŞİ OLMASINA RAĞMEN GECE 1 LERE 2 LERE KADAR CALISIYOR. İŞ AYIRT ETMİYOR..
    AYRICA UFAK BİR KAZA HABERİ VERİCEM UFACIK AMA ÖNEMLİ..
    DÜN AKŞAM HALI SAHA MACINA GİDERKEN (9-10), 8.30 SIRALARINDA KOSUYOLUNDA PARKIN ORDAKİ GÖBEKTE TOYOTANIN BİRİ ARKADAN SİNYAL FARIMA DOKUNDURDU. DUR KALK ESNASINDA.. HAFİF İLERLEDİKTEN SONRA BİR ŞEY VARMI DİYE BAKTIM.. HERİF (YANINDA KIZ ARKADASI VAR) ARAB İLE YANIMA YAKLAŞTI BİRŞEY VARMI DİYECEĞİNE BİLADER DİKKAT ETSENE DEMEZMİ.. BİR DE ONUN ÜZERİNEKÜÇÜK SİNYAL LAMBASI YAN KUTUYU KIRMIŞ.. HERİF BASIP GİTMEZMİ BİR DELİRDİM BEN.. DÜŞÜNDÜM BU İ.NE BİZİ EZSE GEZSE DE KAÇACAK.. BASTIM KOSUYOLUNDA ÖNÜNÜ KESTİM..
    BİLADER DEDİM YA BANA 55 YTL VER YAN CANTA PARASI, YA DA BEN TRAFİK POLİSİ BEKLEYECEĞİM..
    HERİF ARTİST ARTİST BANA B.K ATMAZMI.. SEN VURDUN DİKKAT ETSENE.. BİRDE KIZIN YANINDA KÜFÜR ETTİ..YUHHH DEDİM İÇİMDEN,, O SİNİRLE ARABASINDAN ELLERİMİ İÇERİ SOKARAK HERİFİN GIRTLAGINA YAPIŞTIM TOKATLIYORUM MANYAGI.. HERİF BASTI KACTI BANA DA GİDERKEN BEKLE BURDA AZINA S..CAM SENİN BEKLE DEDİ.. AKŞAM ÇANTAYI TAMİR ETTİM.. UFAK TEFEK ÇAIŞMA İLE.. HERİFİN PLAKASINI ALDIM.. ŞİRKETİN ÖNÜNDEKİ POLİSLER İLE KONUŞTUM SIRF UYUZLUK OLSUN DİYE ONA 4 GÜN ÜST ÜSTE PARK CEZASI KESTİRECEĞİM. AKLI BAŞINA GELSİN .PEZ...ENKİN... ..
    ARKADAŞLAR DİYECEĞİM ŞUDURKİ.. AMANN DİKKAT TRAFİKTE MOTORUNU SCOOTER OLSADA, CHOOPER OLSADA KİMSE İPLEMİYOR...

  6. #846
    GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2005
    Şehir
    Besiktas
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9

    Geçmiş olsun

    Dostum geçmiş olsun...

    Bizim kitabımızda yanında hatun olan erkeğe dokunulmaz ama HIYAR kendi kaşınmış...

    Park cezası kestirene kadar çarpıp kaçtı cezası neden kestirmedin? Kaza yerini terk etme cezası + Tehlikeli araba kullanma cezası + Kaza sonrası arabayı yasak yere park etme cezası + Hıyarlık cezası...

    Sende motoru geri vitese takıp adama önden geri geri çarpma kardeşim, dikkat etsene
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

  7. #847
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı QUARZ adlı üyeden alıntı
    HERİFİN PLAKASINI ALDIM.. ŞİRKETİN ÖNÜNDEKİ POLİSLER İLE KONUŞTUM SIRF UYUZLUK OLSUN DİYE ONA 4 GÜN ÜST ÜSTE PARK CEZASI KESTİRECEĞİM. AKLI BAŞINA GELSİN .PEZ...ENKİN... ..
    ARKADAŞLAR DİYECEĞİM ŞUDURKİ.. AMANN DİKKAT TRAFİKTE MOTORUNU SCOOTER OLSADA, CHOOPER OLSADA KİMSE İPLEMİYOR...
    geçen benzeri bi durum oldu bana da. ışıkta adamı yakalayıp bağırıp çağırmaya başladım, gırtlağına yapışmayayım diye camı yarısına kapattı ama kısık sesle de olsa cevap veriyordu bir yandan. adama "plakanı aldım, polise falan birşey söylemiycem ama bu plakayı binlerce motosikletlinin takıldığı web sitesinde duyurucam. bi gün arabanı aynaları kırık, her tarafı çizik bulursan beni hatırla" dedim... rengi attı. ya walla trafikte olur bööle şeyler kusura bakama falan demeye çalışırken yeşil yandı ve basıp gittim. o adam artık hiç değilse biraz daha dikkat edecek motosikletlilere.
    ama sen de GWS'nin dediği gibi adam gibi kullan motorunu. geri vitese taktığında bi bak arkanda ne var diye cık cık cık...

  8. #848
    mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    öncelikle çok geçmiş olsun daha demin eşimle giderken biri sıkıştırdı insanlarda hiç saygı dikkat kalmamış gerçekten...
    acıbademdeki usta spottaki emre gerçektende harika biri hem iş ayırt etmiyor hemde tuhaf sorunlara karşı ilginç teknikler geliştiriyor anında yani sorun onun yanında sadece çözülüyor..aradığınız zamanda yer ayırt etmeden yanınızda bitiveriyor..
    birde en güzeli bu sohbeti çok güzel....

  9. #849
    kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Jinlun 250-5
    Aslında burası bu konu için uygun bir yer olmasa da yinede burada bazı noktalara değinmek istiyorum arkadaşlar. Evet trafikte sıkıştırılıyor ve görmezden geliniyoruz. Her kesin bunun gibi trafikte eminim onlarca anısı vardır. Trafikte bu bizi görmezden gelen sürücülerin bu eğilimleri üzerine düşünmeliyiz bence. Bizlere önyargılı yaklaşıyorlar. Bu önyargıların çoğunluğu "serseri motorcu" kanısının etrafında yoğunlaşmakta. Motosiklet; İçki içen, metal-rock müzik dinleyen, uyuşturucu kullanan kötü gençlerin aksesuarı olarak lanse edildi televizyon ve filmlerde. Bu nedenlede toplumumuzda bu konuda derin önyargılar bulunmakta ve bunun açığa vurumuda trafikte "saygısız karşılanma" ve "görmezlikten gelme" olarak bize geri dönmekte. Bu inanç ve yargıları değiştirmek için trafikte karşılık beklemeden örnek olmalıyız. İşin etik/olması gereken yanı bu.. Tabii ki sinirlenebiliriz trafikte bizlere karşı suçlar işlendiğinde. Ama tepkilerimiz daha kontrollü olmalı.
    Demonicdreams(: "plakanı aldım, polise falan birşey söylemiycem ama bu plakayı binlerce motosikletlinin takıldığı web sitesinde duyurucam. bi gün arabanı aynaları kırık, her tarafı çizik bulursan beni hatırla"). Bu gibi tepkiler yalnızca o insanları olumsuz yönde güdüleyecek ve benzer olayların yaşanmasına katkıda bulunacaktır kanımca. Saygılarımla...

  10. #850
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    SANA katılıyorum kafein arkadaş dolmuşa gelmemek lazım arkadaşlar...
    saygılarımla.........

  11. #851

    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cbr 900 rr
    arkadaslar ozellıkle bostancı tarafındakı jınlun kullanıcıları pendık servıs numaraları 483 76 40-41 bostancı showrom tel 410 08 35-36 dır servısımız pazar gunlerıde acıktır ılgılenenlere duyurulur elımızde olmayan bı parca yoktur en kısa zamanda gorusmek uzere

  12. #852

    Üyelik
    08 Şubat 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    jl150

    motosikletlilerin tanınmaması

    Tanınma birazda motorcu sayısına bağlı.

    Motor sayısı araba sayısından fazla olan iller var. Buralarda motor sürücüleri iyi tanınıyor. Akdeniz illeri de motor sürücüsü sayısı bakımından ve tanınma açısından fena değildir.

  13. #853
    tarzanabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Daha bisan megashock sürüyoz :(
    Nihaayet kanlı canlı bi jl150 gördüm Eskişehir'de

    Elemana sordum şahane alet dedi vibrasyon yok, arıza yok felan diye saydı. Vites-benzin göstergeleri de gayet güzel çalışıyodu (forumun ilk bölümlerinde baya bi şikayet vardı halbuki)

    Yalnız eleman motoru 5 milyara satmaya kalktı bana ona gülüyom shadow alcakmış galiba yedek motoruymuş bu.

    Kesin kararlıyım bu motor alınacak..

    DA NERDEN ALINACAK! (bir Allah kulu da cevap vermedi ki şurdan al burdan getirt diye burda yok bayisi)

  14. #854
    tarzanabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Daha bisan megashock sürüyoz :(
    Son cevabımdan sonra mesajlarımı bi kontrol ediyim dedim Expert abimiz herkese olduğu gibi bana da ilgisini göstermiş, nereden almam gerektiğini belirtmiş.

    Dikkatsizliğimin özrünü diliyor, Expert kardeşimize teşekkürlerimi arzediyorum.

  15. #855
    Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Alıntı kaanmoto adlı üyeden alıntı
    arkadaslar ozellıkle bostancı tarafındakı jınlun kullanıcıları pendık servıs numaraları 483 76 40-41 bostancı showrom tel 410 08 35-36 dır servısımız pazar gunlerıde acıktır ılgılenenlere duyurulur elımızde olmayan bı parca yoktur en kısa zamanda gorusmek uzere
    Merhaba İbrahim abi Bostancı Showroom'da yedek parça da bulunacak mı?
    Oranın servis olmadığını biliyorum. Açılış günü nasıl cins bir apartman komşun olduğunu da gördüm . Ben bukadar motorun arasından geçmek zorundamıyım. Dı Dı Dı Dı

    Bu yüzden orada servis verilecek mi? manasında sormuyorum. Mesela buji, sinyal vs. sarf malzeme diyebileceğimiz şeyler yani.
    Sadobey

  16. #856
    QUARZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Jinlun 150

    Arkadaslar Eleman 2.cezasini Bugun Yedi.. :)

    Alıntı QUARZ adlı üyeden alıntı
    ARKADAŞLAR, YAKLAŞIK1 AYDIR JINLUN 150 CHOOPERIM MEVCUT BENDE. GERCEKTEN HİÇ BİR ŞİKAYETİM YOK..
    500 KM'Yİ GEÇTİM. İLK 500 KM 60 KM Yİ GEÇMEMEYE GAYRET ETTİM VE SANKİ ACAYİP BİR ŞEKİLDE MOTOR KENDİ KENDİNE AÇILDI.
    SERVİSİMİNDE İZNİ İLE SON 100 KM DEMDE 80-110 ARASI GİDİYORUM VE MOTORDA NE TİTREŞİM VAR, NEDE BİR PROBLEM.
    CİDDİ ANLAMDA MOTORU ALDIĞIMIZDA SERVİSTEKİ İLK MONTAJ ESNASINDAKİ VİDALARA VE PARÇALARA GÖSTERİLEN ÖZEN ÇOK ÖNEMLİ. YİNE BELİRTMEK İSTERİMKİ.. ACIBADEMDE YER ALAN SPOT MOTOR BU İŞTE BENCE 1 NUMARA.. ADAM TEK KİŞİ OLMASINA RAĞMEN GECE 1 LERE 2 LERE KADAR CALISIYOR. İŞ AYIRT ETMİYOR..
    AYRICA UFAK BİR KAZA HABERİ VERİCEM UFACIK AMA ÖNEMLİ..
    DÜN AKŞAM HALI SAHA MACINA GİDERKEN (9-10), 8.30 SIRALARINDA KOSUYOLUNDA PARKIN ORDAKİ GÖBEKTE TOYOTANIN BİRİ ARKADAN SİNYAL FARIMA DOKUNDURDU. DUR KALK ESNASINDA.. HAFİF İLERLEDİKTEN SONRA BİR ŞEY VARMI DİYE BAKTIM.. HERİF (YANINDA KIZ ARKADASI VAR) ARAB İLE YANIMA YAKLAŞTI BİRŞEY VARMI DİYECEĞİNE BİLADER DİKKAT ETSENE DEMEZMİ.. BİR DE ONUN ÜZERİNEKÜÇÜK SİNYAL LAMBASI YAN KUTUYU KIRMIŞ.. HERİF BASIP GİTMEZMİ BİR DELİRDİM BEN.. DÜŞÜNDÜM BU İ.NE BİZİ EZSE GEZSE DE KAÇACAK.. BASTIM KOSUYOLUNDA ÖNÜNÜ KESTİM..
    BİLADER DEDİM YA BANA 55 YTL VER YAN CANTA PARASI, YA DA BEN TRAFİK POLİSİ BEKLEYECEĞİM..
    HERİF ARTİST ARTİST BANA B.K ATMAZMI.. SEN VURDUN DİKKAT ETSENE.. BİRDE KIZIN YANINDA KÜFÜR ETTİ..YUHHH DEDİM İÇİMDEN,, O SİNİRLE ARABASINDAN ELLERİMİ İÇERİ SOKARAK HERİFİN GIRTLAGINA YAPIŞTIM TOKATLIYORUM MANYAGI.. HERİF BASTI KACTI BANA DA GİDERKEN BEKLE BURDA AZINA S..CAM SENİN BEKLE DEDİ.. AKŞAM ÇANTAYI TAMİR ETTİM.. UFAK TEFEK ÇAIŞMA İLE.. HERİFİN PLAKASINI ALDIM.. ŞİRKETİN ÖNÜNDEKİ POLİSLER İLE KONUŞTUM SIRF UYUZLUK OLSUN DİYE ONA 4 GÜN ÜST ÜSTE PARK CEZASI KESTİRECEĞİM. AKLI BAŞINA GELSİN .PEZ...ENKİN... ..
    ARKADAŞLAR DİYECEĞİM ŞUDURKİ.. AMANN DİKKAT TRAFİKTE MOTORUNU SCOOTER OLSADA, CHOOPER OLSADA KİMSE İPLEMİYOR...
    ..

    ARKADASLAR KONU İLE İLGİLİ MÜTHİŞ ARABA SÜRÜCÜSÜ ARKADASIM 2. CEZASINI YEDİ.. KÜMÜLDE 160 YTL GİRDİ HERİFE HABERİ YOK.. DAHA 2 CEZASI DAHA VAR.. ARALIKLI .. VAR İSE SİNİRİNİZİ BOZAN YOLDA SIKIŞTIRAN SÖYLEYİN PLAKASINI ANLATIN OLAYI.. HEMEN YAZDIRALIM ..

  17. #857
    tarzanabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Daha bisan megashock sürüyoz :(
    Arkadaşlar jl150'nin yanında kask veya motor veriliyor mu? Verilen aksesuarlar yeterince koruma sağlar mı?

  18. #858
    kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Jinlun 250-5
    Arkadaşlar 250cc Jinlun sahibi dostlar.. Motosikletlerinizin yakıt sarfiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?

  19. #859
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı tarzanabi adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar jl150'nin yanında kask veya motor veriliyor mu? Verilen aksesuarlar yeterince koruma sağlar mı?
    Bu ne ya?
    Yanında motor veriyorlarsa 2-3 tane ben de alayım...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

  20. #860
    tarzanabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2005
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Daha bisan megashock sürüyoz :(
    Pardon kask veya mont diyecektim.. Aklım motorda olduğu için elimden de öyle çıkmış


    REKLAM ALANI
43. sayfa BirinciBirinci ... 33414243444553 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler