Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
39. sayfa BirinciBirinci ... 293738394041 ... SonuncuSonuncu

NX4 Falcon Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #761
    zakof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2007
    Şehir
    ayvalık
    Motosikleti
    honda nx4 falcon
    Borak kardeşim bilgileri paylaştığın için sağol.
    NO PLAN NO MAP!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #762

    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    NX4 Falcon
    Alıntı zakof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Borak kardeşim bilgileri paylaştığın için sağol.
    Estağfurullah arkadaşım.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

    Alıntı devilcerkez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora Hocam Merhabai
    Muğla'da Bodrum'daki parçacıdan sakın parça alma. Daha öncede sitede yazdım. Sonra avukatı aradı. Ön anlaşma yaptık. Sonra ben yazıları kaldırmıştım. Anlaşmayı ugulamadı ve kesinlikle alışveriş önermiyorum. Sahibinden'deki zaten aldığı yorumlara bakabilirsiniz.
    Valla Volkan Hocam ne dediysen haklıymışsın. Senin bu yorumun ben sipariş verdikten sonra geldiği için sadece dua ediyordum, "inşaallah malzemelerim" gelir diye.
    Ama demekki arkadaşların hammaddesini oluşturan hamur ile ilgili sıkıntıları var. sahibinden.com üzerinden falcon malzemesi almak isteyen arkadaşlar dikkatli olsun. Muğla/Bodrum üzerinden yedek parça siparişi vermeyin. Ben yalanın, kıvırmanın ve sahteciliğin her zaman karşısında olurken hep de gelip böyleleri beni bulur.
    Get alışveriş yapmama rağmen adamlar sisteme sahte kargo bilgisi girerek, sistemin kendiliğinden 3 gün içerisinde onay vermesini bekliyorlar. Tipik batakçı zihniyeti, zaman kazanma takdikleri, bugün Muğla'dayım, çocuklar dün kargoya vermemiş, toptancı var, yok bana yenisini yollamak için birini beklemişmiş falan filan, yalan parayla pullamı satılıyor nasıl olsa.
    Valla sevgili Volkan dediğinden fazlası şu arkadaşım;
    Bu Honda firması ve malum Bodrum'lu firma adama Falcon'unu sattırır. Ama başkasının günahını almaktan korkarım. Şimdi sıkıysa avukatı beni de arasın.
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

  3. #763
    davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Arkadaşlar şöyle bir tecrübem oldu sizinle de paylaşayım haberiniz olsun.

    Hafta sonu motoru yıkarken devrilen motoru tutmaya çalıştım lakin gidonun asfalta seğmesine mani olamadan tutamadım. Baktım ki fren manetinin yarısı gitmiş, başka biryerde de birşey yok Allahtan. Bir iki gün sonra da acerbis elcik krumalarım gelecekti yetişemediler bu kazaya. Neyse Honda ya bir sorayım dedim altı üstü bir manet ne kadar olacak ki dedim içimden. Önce sürekli gittiğim tamircime sordum bende yok abi sipariş et dedi. Telefon açtım, Honda Efe Ankara'da tek olduğundan fiyat sormadam gitmem.
    -Alo beyefendi elinizde Falcon un fren maneti avrmı acaba ?
    -Bir bakalım....(derin sessizlikten sonra) Yok sipariş edeceğiz 3 güne gelir.
    - Peki fiyat verebilirmisiniz ?
    -150 Tl.
    - NAsıl ? Çifti mi demişim, acaba debriyaj manetini de mi veriyor acaba diye. Şaşırdım birde fiyata tabi.
    -Hayır beyefendi frem maneti birtane olur motorda demesinmi birde.

    Kapadım; internetden aradım Türkiye de kimsede bulamadım, ebay de yok, orda yok burda yok. Numunesi olsa ayarlarız diyenler var.
    Birde İstanbul daki bayileri arayayım dedim, ilk aradığım Honda Motor bayii :
    - Fabriikanın stoğunda var efendim bir güne gelir dedi.
    -Ankara ya kargolayabilirmisiniz ?
    -Tabi
    -fiyatı nedir öğrenebilirmiyim ?
    -
    -39,90 Beyefendi

    Şu farka bakarmısınız ! Ankara da bunca şikayet varken haklarında hala istedikleri gibi at koşturuyor arkadaşlar. Bu durumu en kısa sürede Honda nın kendisine ileteceğim, şikayet hanesine +1 olsun.
    Ankara da olup da Falcon için yada başka model için parça alacaklara küpe olsun. Aman dikkat !

  4. #764
    zakof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2007
    Şehir
    ayvalık
    Motosikleti
    honda nx4 falcon

    debriyaj maneti

    Davut Bey,ist.da görüştüğünüz honda bayi nin tlf nu bana msj. la gönderir misiniz?Benimde debriyaj manetine ihtiyacım var.Ayvalıkta oturuyorum.Tlf num 542 544 9307
    NO PLAN NO MAP!

  5. #765

    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    NX4 Falcon
    Davut Bey İstanbul'daki bayinin telefonunu ben de rica edeceğim. Yok yok hatta o bayinin telefonunu nuradan büyük ve renkli puntolarla yayınlarsanız daha iyi olur. Eminim ki birçok arkadaşın mağduriyetine engel olur çokca da hayır dua alırsınız.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------

    Fren diskleri ile ilgili yaptğım araştırma sonucu, bizim fren disklerinin "honda cbr 1000rr cbr 600rr cbr 600f" arka diskleri le birebir aynı olduğunu gördüm. 4 mm kalınlığında olan diskler tercih edimesi en doğrusu, ancak piyasada 3 mm kalınlığında aynı ölçülere sahip diskler de var.
    Disk standart ölçüsü 220 x 105,5 x 4
    220 mm Dış çap çlçüsü
    105,5 mm iç çap ölçüsü
    4 mm kalınlık.
    Standart 4 vida bağlantılı. Elime 1 tane yeni disk geçti, çin malı bir motora ait olduğu belli, diskin kalitesi fena değil. Rahat 2-3 balata eskitir.(Kullanıma ve balatanın kalitesine bağlı tabiki) Fotoğraflarını çektim buraya ekleyeceğim. Üzerindeki logodan belki hangi markaya ait olduğunu buluruz. Zira bizim disklerin Honda daki fiyatı 527 TL. Çin malı bir mosiklete ait disk fiyatı sadece 20-30 TL aları. varın gerisini siz düşünün.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------

    EBC Marka
    ÜRÜN KODU : MD1004 VEYA MD1004C Arka fren Diskleri de bizim makinelere oluyormuş. Denemedim ama benim eski diski EBC firmasına (7 Mayısta nasib olursa) götürüp yerinde bakacağım.
    Kerem Akın bunu beğendi.
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

  6. #766
    davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Arkadaşlar benim aradığım bayi Honda nın internet sitesinden İSatnbul bayilerine baktığınızda göreceğiniz listeden biridir. Birkaç bayiyi aradım ve aynı fiyatı vermişlerdi.
    Siparişi verdiğim bayi ise şu:

    Doğu&Batı mosiklet 0216 461 06 06
    Ben oradan şevket bey ile görüştüm.
    Email adresi de : yedekparca@dnbmotor.com

  7. #767

    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    NX4 Falcon
    Teşekkürler Davut Bey;
    Mesajı görür görmez mail attım. İnş. istediğim malzemeleri edinebilirim.

    Bu arada başka marka motosikletlerin egzantrik zinciri ve Ön Arka Zincir dişlileri uyuyormu bizimkilere. Deneyimi olan var mı?
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

  8. #768

    Üyelik
    29 Aralık 2010
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda NX4 Falcon
    Bora abi senin son günlerde başlattığın bu paylaşma hareketi hepimiz için çok faydalı oldu. Gerçekten sayende birçok merak ettiğimiz fakat bilmediğimiz konu aydınlandı, inşallah aydınlanmaya da devam edecek. İlgin, yardımseverliğin ve paylaşımların için çok Davut ve Volkan arkadaşlara da aynı şekilde tecrübelerini paylaşarak aydınlattıkları için ayrıca teşekkür ediyorum
    Enduro forever :cat:
    Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:

  9. #769
    davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Arkadaşlar gönül isterki herşeyi servise yaptıralım ve içimiz ve işimiz rahat olsun lakin böyle kanı bozuklar yüzünden olmuyor maalesef. Brezilya dan bile parça getirtsen bu fiyatlara çıkmaz yahu. Akıl var nızam var. O yüzden irtbatta kalalım topğin ölmesine izin vermeyelim. Ben Ankara dan elimden geldiğince yardımımı esirgemem.
    Geçenlerde Falcon için satılan yan çanta demiri aldım Givi ninkinden ama sonra soft çanta aldım, sonra da yine de takayım dedim evirdim çevirdim takamadım. Sanırım ufak bir uzatma aparatına ihtiyaç var.
    Öne rüzgarlık yaptırmayı düşünüyorum, yine İstanbul da şeffaf ve füme cam yapan bir esnafla konuştum 150 Tl ye yapacak ama güzel dururmu emin değilim nitekim Falcon un en kötü yanı kafa grenajı gerçekten çok ufak.
    Volkan bana motor koruma demirini göndermişti ama motorcum takamadı, uymuyor dedi. Havalar düzelse bir el atacağım. Güzelce fırın boya yaptırmıştım oysa.
    Hava filtresine 75 lira vermeye hiç gerek yok, ben mevcut filtreyi söküp eski filtreyi maket bıçağıyla içinden kestim çıkardım yerine bir K&N filtre aldım güzelce kenarlarını silikonladım, alt eleğini de yerine taktım tamamdır. Birdaha filtre masrafım olmayacak.
    Birde benim motorda egzantrik zinciri sesi fazla mı geliyor subaplar mı ses apıyor anlamadım, motorcum subap yarı yaptı ancak ses kesilmedi. Sadece rölantideki dalgalanma giderilmiş oldu.
    Ha birde yağ filtresini burada servisten 13 liraya almak mümkün, parça odunu verince piyasadan 5 e bile alınabilir diye düşünüyorum. Tecrübesi olan varmı.

    HA bu arada Volkan için bu sözüm abicim motoru kime yaptırdıysan vidaları tork anahtarıyla sıkmadığından ve eli ayarsız olduğundan yağ filtresini tutan iki vidadan biri motor bloğu içinde kırıldı. Uzun süre tek vidayla idare ettim kaçırmadı Allahtan. Lakin sonrasında sağ tarafın kapağını açıp vidayı tornacıda çıkartıp tekrar conta yenileyip değiştirdiğim yağı birdaha değişitrdim. Bu işlem sonrasında ustaya 150 gayme bayıldım kulakların çınlamıştır herhalde.

    Sizin de aklınızda olsun o servis kitapçıklarında tork değerleri çok nemli arkadaşlar, fazla sıkarsa siz sökerken yada serviste söktürürken kırılır az sıkarsa gevşer sızdırır yada pulu ezmez. O yüzden ustanızın tork anahtarı kullanıyor mu bir bakın derim yoksa benim gibi uğraşırsınız.

  10. #770

    Üyelik
    06 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul Ordu Mesudiye
    Motosikleti
    nx4 falkon
    Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende 2004 ten beri bu motoru kullanıyorum.Yedek parça olayı gerçekten ilginç derecede pahalı.Allah tan sağlam bi motor yoksa vay halimize.Hava filtresini bende sizler gibi yaptım.Tüm bakımını senelerdir kendim yapıyorum.Arka disk konusundada aynı problemi bende yaşamıştım.Aldığım diğer disk te bi süre sonra çatlayınca bi akrabam şişe cam fabrikası atölyesinde aynı diski yaptırdı.Çokta iyi oldu ilginci orjinal diske göre aşınma olayı çokdaha az uzun süredir balatayı bile değiştirmedim.Tek şikayetim uzun süre binmediğimde paslanır gibi oluyo.Sizlerde bi tornacıda orjinaline uygun şekilde yaptırabilirsiniz.Uygulanacak malzeme konusunda dikkatli olunursa daha da güzel bi sonuç çıkacağını düşünüyorum.
    Kerem Akın bunu beğendi.

  11. #771

    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    NX4 Falcon
    Alıntı sozyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende 2004 ten beri bu motoru kullanıyorum.Yedek parça olayı gerçekten ilginç derecede pahalı.Allah tan sağlam bi motor yoksa vay halimize.Hava filtresini bende sizler gibi yaptım.Tüm bakımını senelerdir kendim yapıyorum.Arka disk konusundada aynı problemi bende yaşamıştım.Aldığım diğer disk te bi süre sonra çatlayınca bi akrabam şişe cam fabrikası atölyesinde aynı diski yaptırdı.Çokta iyi oldu ilginci orjinal diske göre aşınma olayı çokdaha az uzun süredir balatayı bile değiştirmedim.Tek şikayetim uzun süre binmediğimde paslanır gibi oluyo.Sizlerde bi tornacıda orjinaline uygun şekilde yaptırabilirsiniz.Uygulanacak malzeme konusunda dikkatli olunursa daha da güzel bi sonuç çıkacağını düşünüyorum.

    Hoşgeldiniz. Umarım sizi sık sık görürüz buralarda.
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

  12. #772

    Üyelik
    06 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul Ordu Mesudiye
    Motosikleti
    nx4 falkon
    Hoşbulduk.Elbette neden olmasın iş ve zaman problemi yaşamadıktan sonra burada sizlerleyim.

  13. #773

    Üyelik
    25 Mart 2008
    Şehir
    Bursa
    Sevgili Davut Yüksel arkadaşım, fren manetinin sıfırını almana gerek yok, istersen aliminyum döküm kaynatılıyor,ilk önce kırılan yerden dikkatli bi şekilde eğelenip yada sprel taşla biraz kenarları yedirilip sonra kaynatıyorlar ve üzerine biraz macun kuruyunca bi de zımpara...bi boya hayırlı işler...benimde başıma geldi ben böle hallettim ve kimse de anlayamadı kırık olduğunu...Neyse bi de şu sahtecilik olayına geleyim..O Muğlalı dediğin y.vşak arkadaştan bende fren maneti alacak oldum,aldım,kargo geldi, bana yolladığı ürün abuk subuk bi manetti,gerigönderdim..ertesi gün tekrar yolladı orjinal bi manet honda nın..bu seferde başka model bi motorun yollamış..artık transalpin midir hanginindir bilemem....sonra geri yolladım açtım telefonu,sekreteri çıktı..anlattım durumu..Sonra arkadan kendi sesi geliyodu,
    sekretere diyorki ;
    -kapat, kapat...Şerefsiz...
    Arkadaşlar adamın adını veriyorum..Ersoy NAZ...Bu adamdan alışveriş yapmayın..Üzülürsünüz..Ve bu yazdıklarım aklınıza gelir..Sonra Keşke dersiniz..

  14. #774

    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    NX4 Falcon
    Alıntı Nihat24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora abi senin son günlerde başlattığın bu paylaşma hareketi hepimiz için çok faydalı oldu. Gerçekten sayende birçok merak ettiğimiz fakat bilmediğimiz konu aydınlandı, inşallah aydınlanmaya da devam edecek. İlgin, yardımseverliğin ve paylaşımların için çok Davut ve Volkan arkadaşlara da aynı şekilde tecrübelerini paylaşarak aydınlattıkları için ayrıca teşekkür ediyorum
    Merhaba Nihat bey;

    Ben bu mesajı yeni gördüm kusura bakma. Yazdıkların için teşekkürler. İşte böyle böyle elimizdeki Falcon'ları güzelleştireceğiz. Herkesin görünce vurulduğu bu motosikletlerden yedek parça fiyatları yüzünden insanların uzaklaşmasını bir nebze engelleyebilirsek bizim için de iyi olacak. Ne kadar çok Falcon'cu olursa o kadar iyi.
    Ha bir de kaç gündür uğraştıklarımın sonunda çıkardığım şöyle de bir sonuç var. Bizim motosikletlerin parça ömrü, kalitesi, (görünüm ve karizmasını hiç saymıyorum bile) gibi değişkenleri ile diğer eşdeğer sayılabilecek motosikletleri karşılaştırınca Falcon her sınıftan vatandaşın kullanabileceği bir motosiklet. Tabi çin-çon ları karşılaştırma kriterlerinde yok.
    Eeeeee Falcon'unu seven dikenine katlanacak.
    Uzun sözün özü, Falcon parçası yok diye birşey yok. Siparişle bile geliyor. Parça ömrüne göre kıyaslandığında yedek parçası ucuza bile geliyor denebilir. Hareketli parçaların dışında (ki onlarda bile aşınma nedenli zorunluluklar dışında arızası çok az) yedek parça ihtiyacınız olmaz. Ama karenajlara dikkat. Karenajına değil de sticker larına yanarım....

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------

    Aramayın diye bazı parça kodlarını yazıyorum. Egzantrik parçaları için hiç piyasada araştırma yapmayın. Direkt honda bayilerinden alabilirsiniz. Fiyatları gayet uygun. Umarım işinize yarar.

    14401MBV305 - egzantrik zinciri
    14520KCY671 - egzantrik zincir gergi
    14511KCY670 - egzantirk palet
    14620KCY670 - egzantrrik palet
    14321MAN620 - egzantrik zincir dişlisi
    23801KCY670 - zincir ön dişli
    41201MCG000 - zincir arka dişli
    43251MCG000 - arka fren disk
    43105MY6415 - arka disk balatası
    43105KAS405 - ön disk balatası
    35010MCG000 - kontak seti
    Kerem Akın bunu beğendi.
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

  15. #775
    Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul/Levent
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Ah arkadaşlar, Bende falcon varken bu bilgilerim olsaydı satarmıydım hiç. Güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. Satmış olsamda okuyorum paylaşımlarınızı.

  16. #776

    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    NX4 Falcon
    Alıntı Whitehair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah arkadaşlar, Bende falcon varken bu bilgilerim olsaydı satarmıydım hiç. Güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. Satmış olsamda okuyorum paylaşımlarınızı.
    Merhaba ve teşekkürler üstad;
    Siz de eski kullanıcı olarak belki bu motosiklet ile ilgili yaşadıklarınızı anlatabilirsiniz. her zaman bekleriz.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------

    Biraz daha global olsun diye belki feys üzerindeki sayfadan da aynı paylaşımları yapmaya ve yayımlamaya çalışıyorum arkadaşlar. Bu konuya abone arkadaşları mesaj yazmaları halinde direkt yönetici olarak tanımlayacağım. facebook/hondatr olarak feys sayfasını da görüntüleyebilirsiniz. Tek şart bu forumu ihmal etmemek.
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

  17. #777
    davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Alıntı Blacklove16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Davut Yüksel arkadaşım, fren manetinin sıfırını almana gerek yok, istersen aliminyum döküm kaynatılıyor,ilk önce kırılan yerden dikkatli bi şekilde eğelenip yada sprel taşla biraz kenarları yedirilip sonra kaynatıyorlar ve üzerine biraz macun kuruyunca bi de zımpara...bi boya hayırlı işler...benimde başıma geldi ben böle hallettim ve kimse de anlayamadı kırık olduğunu...Neyse bi de şu sahtecilik olayına geleyim..O Muğlalı dediğin y.vşak arkadaştan bende fren maneti alacak oldum,aldım,kargo geldi, bana yolladığı ürün abuk subuk bi manetti,gerigönderdim..ertesi gün tekrar yolladı orjinal bi manet honda nın..bu seferde başka model bi motorun yollamış..artık transalpin midir hanginindir bilemem....sonra geri yolladım açtım telefonu,sekreteri çıktı..anlattım durumu..Sonra arkadan kendi sesi geliyodu,
    sekretere diyorki ;
    -kapat, kapat...Şerefsiz...
    Arkadaşlar adamın adını veriyorum..Ersoy NAZ...Bu adamdan alışveriş yapmayın..Üzülürsünüz..Ve bu yazdıklarım aklınıza gelir..Sonra Keşke dersiniz..

    Bu adamlar tam örgütlü çalışıyorlar desenize. Şikayet etmeyeni duymadım doğrusu. İnsan sahtekarlığı kendisine meslek olarak seçermi arkadaş, nasıl bir zihniyettir anlayabilmiş değilim.

  18. #778

    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    NX4 Falcon

    Falcon Öz+Arka Zincir Dişlisi

    Merhaba arkadaşlar,
    Bu forum da artık kendin çal kendin oyna omaya başladı galiba

    Falcon için ön+arka zincir dişlisi bulabilen var mı? (Honda bayileri dışında) ?
    [COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]

  19. #779
    zakof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2007
    Şehir
    ayvalık
    Motosikleti
    honda nx4 falcon
    Bora Bey,siz çalıyorsunuz biz dinliyoruz.Eksantrik zinciri ile ilgili söylediklerinizi okudum,yedek parça numaralarından sipariş verdim.Teknikmoto dan aldığınız yedek parçalara benimde ihtiyacım vardı.Bunlarıda hafızamıza kaydettik.Sizin bizlerle paylaştığınız bilgilerden faydalanan sessiz bir çoğunluk mutlaka vardır.Lütfen devam edin.Zincir ön-arka dişlilerini bekliyorum,ben CZ çek malı zincir kullandım;daha önceki motorum suzuki GN250 idi onda da çek malı zincir kullanmış uzun yolda da memnun kalmıştım.Selamlar.
    NO PLAN NO MAP!

  20. #780
    davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Valla ben bakmadım ama bir araştıralım bakalım ne çıkacak. Yoksa beni bu sene götürür dişli ve zincir seti.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------

    Rear Sprocket Honda Part #41201-MCG-000 (40 tooth)
    Front Sprocket Honda Part #23801-KCY-670 (15 tooth),

    PArça kodları ve diş sayıları bunlar , buna göre bir arayalım bakalım
    Amerika da bir forumda dişlilerin cbr ninkilerle aynı olduğu yazılmış doğrumudur teyid etmek lazım, eğer öyleyse ulaşmak daha kolay olabilir.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------

    Arkadaşlar biraz önce İstanbul daki bayi ile görüştüm verdiği fiyat Brezilya daki sitelerde verilen fiyatla aynı, şöyleki: 160,50 arka dişli+ 92,88 ön dişli için , son oluru da ikisine %10 indirimle 225 dedi. Başka yerlerden araştırdığımıza değer mi bilmiyorum. Ben genelde yurtdışından getirtme taraftarıyım ama çoğunlukla kargo bedelleri parça fiyatı kadar tutuyor oyüzden daha fazla araştırmaya gerek yok derim. Sadece cbr nin dişlisi olursa daha ucuzmu olur ona bakmak lazım.
    Birde şunlara bakın ben şimdi karşılaştıramadım
    http://shop.ebay.com/i.html?_trkparm...6.c0.m14.l1514


    REKLAM ALANI
39. sayfa BirinciBirinci ... 293738394041 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler