Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1921
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Alıntı avc-happy05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar bana asya a10 t 19a satılık 2, el olan bir yer bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi mümkümse fiyatı 700-900 arası bir fiyat olması gerekiyo.
    arkadaşlar benim motorum satılık acil 2 günlük fiyat düşürdüm ama dediğin fiyata sağlıklı bi motor bulamassın diye düşünüyorum.

    ARKADAŞLAR MOTORUN MEKANİK AKSAMI (PİSTON SİLİNDİR KRANK) SIFIR 1000 KM RODAJ TAMAMLANDI ŞUAN TIKIR TIKIR HİÇ BİR PROBLEMİ YOK. 1 TEMMUZ İTİBARİ İLE SİGORTASI VE MUAYENESİNİDE YAPTIRDIM TÜV TÜRK MUAYENESİNDEN TEK SEFERDE GEÇEN NADİR MOTOSİKLETLERDENDİR. . GRENAJLARI FARLARI ORJİNAL KAZASI BOYASI YOK..HERŞEYİYLE 4X4 LÜK SATIŞA HAZIR ACİL BÜYÜTME AMAÇLI ZAMAN KISITLI OLDUĞU İÇİN 2 GÜNLÜK FİYATI DÜŞÜRDÜM 1200tl İLGİLENENLERE DUYURULUR...! YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ÇOK İDEAL 150 CC BİR MAXİ SCOOTER.KAÇIRMAYIN DERİM. SATIŞ HEMEN VERİLECEKTİR ZAMANIMIZ YOK 2 GÜNLÜK FİYAT BU ZATEN.







    buda sahinden ilanım http://www.sahibinden.com/_performan...XQQdisplayitem

    0535 685 62 16
    ahmet bal
    motor istanbul güngören de dir.

    he bu ilanım satılık kısmınada topic açtım burdada arayan arkadaşlar olabilir bide buraya ekleyim dedim. büyütmemiz lazım benimde vaktim kısıtlı izinde olduğum için halletmem gerekiyor..

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 AM ----------

    Alıntı KoroqLu14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S:a arkadaslar nevar neyok bakalım uzun zamandır bi ziyaret edyim dedim Yeni 19Alılar gelmiş gibi
    evet yeni arkadaşlar var ama hayırlı uğurlu olsun mesajlarımı bile okumamışsın heralde.. motorun tanıdık zaten ayrıca eski sayfalara bi bak..birde o farları kapatman iyi olmamış benim görüşüm. kırmızı kalan yerleride siyaha boya bari tam olsun..


    Birde arkadaşlar.. bu motorların zaten eski sayflarda bir çok sorunu anlatıldı incelendi detaylarıyla herşeyiy le mevcut. elinizde süper sport bi motor değil ona göre kullanın. 120 km hız ki oda bunların göstergesinde öyle normalde 100- 110 km akıl karı bi olay değil. 80-90 km ile tıkır tıkır gidiyor vede yakıt bakın ben rodajda 10 kuruş yaktım bitince artık siz düşünün.. fazla gaz vermeye gereksiz ara gazı vermeye kalkışlarda artislik yapacam diye dip gaz dayamaya gelmez bu motorlar sora çok yakıyo motorum demeyin... selesi problemli ama ayaklarınızı motorun ön kısmına doğru dayadığınızda ileri kaymassınız. vede uzun bi yere gideceksiniz sürekli mola vererek gidin afedersiniz kaba etiniz için rahatlama olur.. bu scooterların (çin olarak) genelinde var. ve dip gaz gitmeyin 80-90 en fazla 100 km hız yapın. bunlar sizin motorunuzun geleceği ve cebiniz için faydalı bilgiler benden söylemesi. hangi motora binerseniz binin dengesiz kullanılan ve zorlanan motor çok yakar.(mekanikten veya bakımdan kaynaklanan faktörler hariç mesela hava filtresi dolmuştur. nebilim krank yamulmuştur ve sürekli motorun devri bozularak yüksek viteste kalkıyormuş gibi kalkar ve haliyle çok yakmasına sebep olur.)
    KIRMIZI BOĞA..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1922
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    abal arkadaşım benim motorun egzoz perçinleri döküldü senin motorun egzozu çok hoşuma gitti nerden yaptırdın adres tel verebilirmisin

  3. #1923

    Üyelik
    27 Haziran 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    seneye...
    yaa arakadaşlar as 110-8 in yakıt tüketimi ne kadar ve en fazla kaç km/h hız yapar sizce ????
    *KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]

  4. #1924

    Üyelik
    02 Aralık 2008
    Şehir
    Bolu / Merkez
    Motosikleti
    ASYA 150 T 19A
    Alıntı avc-happy05 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaşlar bana asya a10 t 19a satılık 2, el olan bir yer bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi mümkümse fiyatı 700-900 arası bir fiyat olması gerekiyo.

    Arkadasım Bu motorların Fiyatları 700-900 arası degilki satan olmaz yani..Varsa mutlaka vardır bi sorunu.En düşük 1100lerde verenler var.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------

    Alıntı hanedan12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullandım bu makineyi ...
    Sanıyorum hayırlı olsun demiştim. ;)

    Altını çizdiklerime harfiyen katılıyorum.
    Saolasın öncelikle Maşallahı var motor Saat gibi tıkır tıkır.Ya arkadaslar bu koltuktan kayan arkadasların boyları mı kısa anlayamadım nasıl kayıyorlar koltuktan parlatıcımı sürüyorsunuz yada anlamadım gitti Direksiyona dizimi dayıyorum diyenler olmus :S:S Ben hiç kaymıyorum oturdugum yerdeim sürekli

    Birde Amortisörlerinden ses gelen arkadas yagla sorunu çözersin

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 AM ----------

    Alıntı kutlay006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar korna çalmıyor elimde yedek korna var bunun içinde servise götürmek istemiyorum adamlar cellat gibi bi götürdüğümde rüzgarlık camının tırnağını kırmışlar değişik bi madde sürerek yapıştırmaya çalışmışlar ama olmamış acayip derecede zırıltı var sinir etti beni.ön granajı kendim sökmek istiyorum ama nasıl söküldüğünü bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.bilmeden yapmaya çalışmak istemedim neticede çin malı elimizde kalmasın granaj

    Kornan bozulmamıstır belki motorun önundeki 2tane uzun vida var onları sök ve altında bi tane daha olucak önundeki v seklindeki parcadan sonra 10 kadar daha vida var onları söktün mü hersey ordadır kornaya bikac kez vur tıklat olmadı ortasındaki vidayı Sık (sarsıntıdan gevşiyor ve korna calmıor) Sorun çözülür yeni kornalık bi iş degildir sanırım motorun sıfır gibi dedigimi uygula sorun hallolur.Servise götürme ufak seyler için kendin çöz
    [B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:

  5. #1925
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abal arkadaşım benim motorun egzoz perçinleri döküldü senin motorun egzozu çok hoşuma gitti nerden yaptırdın adres tel verebilirmisin
    eksozu burda topkapıda yaptırdım. oto sanayi de adını unuttum yeşil kunduraya girderken oto saniyi sor gösterirler ama izmirdesin telefonu mevcut değil elimde. eski sayfalarda vermiştim bi ara. belki bulabilirsin. perçinlerin üstüne kelepçe ile sıktınmı sorun çözülüyor aslında.

    benim kornamda bozulmuştu hem daha yüksek sesli hemde 1 tane daha ek yaptırdım araba kornası gibi oldu. hem istanbul gibi bir yerde fark edilmek için ideal.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 PM ----------


    Alıntı hüseyinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa arakadaşlar as 110-8 in yakıt tüketimi ne kadar ve en fazla kaç km/h hız yapar sizce ????
    o dediğin modeli çözemedim burası 19a topiği yakıtta kullanıma göre değişir. normal standart kullanımda 0.10 kuruşa kadar düşüyor bizim motor şu anda..

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------

    Arkadaşlar motorum ve ben bi edirne yapıp gelelim dedik. uzun yol gitmez diyenler iyi baksın... hiç sorunsuz gidip geldim.
    Besmele ile girdim otobana




    ilk mola


    tekirdağa giriş yaptım artık


    benzin ve ihtiyaç molası ayrıca cuma günü çıktığım için biraz geç çıktım amacım cuma namazını selimiye camiinde kılmaktı ama yetişemem diye mola yerinde yakın bir camii sordum beni çorlunun bir köyüne yönlendirdi.




    çorlu karamehmet köyü camiinde cuma namazını kıldım ve epeyce dinlendim.





    tabiki motorumda dinlendi.



    burda tarım biraz iyi traktörler hep dört çeker bir tane arkasına 5 tane vagon takanı gördüm ama resmini çekene kadar gitti.



    ayçiçek tarlaları




    yine bir mola



    niyahayet edirne sınırına geldik. sıcaklık epey artmıştı.





    ve otobandan çıkış vakti geldi...





    otobandan edirneye girdiğinizde selimiye camii bütün heybetiyle sizi selamlıyor...




    ve bir parkta baktım motorları çekmişler bende uygun bir yere çektim ve önlemimi aldım. bagaza hayli dolu olduğu için arkası ağır bastı motorun. yanıma yedek benzinde almıştım.










    selimiye camiisinin yanında yine büyük tarihi bir cami (edirne zaten tarihi camiilerle dolu ama zaman kısıtlı olduğu için bu kadar gezebildim.





    ziyaret öncesi ihtiyaçlarımı gidermm gerekti yol baya yoruyor insanı. yemek ve çay dan sonra ikindi namazına selimiye camiine girdim.













    camiinin içinde bulunan bir direğe mimar sinanın eseri bir ters duran lale işlenmiş. hikayesi şöyle; buranın yerinde camii den önce bir kadının lale bahçesi varmış. kadın biraz ters birisiymiş. yerini vermek istememiş uzun uğraşlar sonucu sonunda ikna olmuş ve mimar sinanda buna karşılık olarak ters bir lale işlemiş.



    eee artık geri dönüş vakti..



    güneşi arkama alarak tekrar yollara sardım motoru...



    bu normal seyir halim.



    burda bi santral var ama baya ihtişamlı olduğu için resimledim.



    burda biraz sınırları zorlayım dedim zaten doğru dürüste çıkmadı foto maximum 115 gördü motor... rüzgarın ve asfaltın etkisi motorun gidişine çok etki yapıyor...




    artık istanbula yaklaştım trafik kalabalıklaştı.





    evet toplam 60 lirayı buldu bütün masraflarım ama içinde keyfe keder harcamalarımda var yani 40-50 liraya gidip gelebilirdim. izinde olduğum için kafama esti ve gezdim çok ta eğlenceli güzel oldu.. ama erken çıksaydım daha gezecek çok yer vardı...
    KIRMIZI BOĞA..

  6. #1926
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    abal gezi resimlerin çok güzel..o topiğede yazmıştım zaten.ya bu egzoz çok zırıldıyor.burda yaptırmaya bakıcam artık...benim motor bu aralar çok yakmaya başladı bir depo benzin ile 110-120 km ancak gidiyor....

  7. #1927

    Üyelik
    02 Aralık 2008
    Şehir
    Bolu / Merkez
    Motosikleti
    ASYA 150 T 19A
    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abal gezi resimlerin çok güzel..o topiğede yazmıştım zaten.ya bu egzoz çok zırıldıyor.burda yaptırmaya bakıcam artık...benim motor bu aralar çok yakmaya başladı bir depo benzin ile 110-120 km ancak gidiyor....
    Egsozdaki zırıltıları durdurmak için 2 tarafına kelepçe at sorun çözülüyor ben uzun zamandır öyle kullanıyorum..

    Birde arkadaslar Motorun aküsü niye ortanın biraz üstünde duruor sürekli yukarı cıkmıor :S Benzin göstergeside anormal ne zman bitecegi belli olmuo bazen..
    Beyaz bölümde iken benzin bitebilio:S
    [B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:

  8. #1928
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    dün motoru servise bıraktım gaz teli kopmuştu arka stop lambası patlamıştı ve egzoz perçinleri elden geçecekti...inşallah şu zırıltı da kesilirde artık motorun sesini duyarak kullanırım....

    akün biraz zayıflamış demekki ondan ortanın biraz üstünde duruyor bende sürekli farlarım açık gezdiğim için akü çabuk gidicek gibi ama şuan bi sorunu yok....benzin göstergesine göre hareket etme benim gibi yolda kalırsın..pazar günü kırmızının altına inmişti doldurdum 4 litre benzin aldı...kapasite 6 litre daha 2 litre daha benzin varmış yani...ama yolda kalmamak için kırmızada fazla kullanma derim ben...

  9. #1929

    Üyelik
    01 Temmuz 2009
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    mondial 151-rs
    bence bunun yerine kanuni stroom daha iyi bi bakmanızı tavsiye ederim asya kanunininkinin taklit hali ancak kanunide olumsuz yönler daha az
    bende 151 rs var motor şuan 246 saatte ve ben 128-130 arası bir hız yaptım.
    not:(motor daha tam açılmadı ama hız süper)

  10. #1930
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    Alıntı canpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bunun yerine kanuni stroom daha iyi bi bakmanızı tavsiye ederim asya kanunininkinin taklit hali ancak kanunide olumsuz yönler daha az
    bende 151 rs var motor şuan 246 saatte ve ben 128-130 arası bir hız yaptım.
    not:(motor daha tam açılmadı ama hız süper)
    kanuni ve asya çok az farklılığı olan motorlar...yanlış hatırlamıyorsam kanuni storm asya t19 dan sonra çıktı..
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

  11. #1931
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Alıntı canpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bunun yerine kanuni stroom daha iyi bi bakmanızı tavsiye ederim asya kanunininkinin taklit hali ancak kanunide olumsuz yönler daha az
    bende 151 rs var motor şuan 246 saatte ve ben 128-130 arası bir hız yaptım.
    not:(motor daha tam açılmadı ama hız süper)
    bir kere kanuninin asyanın taklidi olması çok saçma ikiside çin malı... kanuni bi kere asyadan sonra çıkardı bu modeli nasıl oluyorda taklidi oluyor.. birde bu modelde taklit olan bir tek ön far kısmı honda cbr 600 f eski modellerinden taklittir... oda sadece ön kısmı benzetme zaten..

    sen 151rs ile aynı hızda devam et açılır motorun merak etme... sora bi açılır içinide görürsün motorun. hatta eline de gelebilir.. çok güzel rodaj yapıyorsun... sen 128-ile130 arası yani 129 km hız yaptığınımı sanıyorsun gerçekten istersen bi araba ile yan yana ölçtür bakalım kaç km gidiyor motorun.. göstergelere aldanmayın bazıları anormalderece fazla gösteriyor enaz 10 km fazla gösteriyor zzaten.. ayrıca bu motorlarla hız yapmak marifet değil..

    lütfen bilip bilmeden başka topiklerde atmayalım..!

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

    Alıntı KoroqLu14 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egsozdaki zırıltıları durdurmak için 2 tarafına kelepçe at sorun çözülüyor ben uzun zamandır öyle kullanıyorum..

    Birde arkadaslar Motorun aküsü niye ortanın biraz üstünde duruor sürekli yukarı cıkmıor :S Benzin göstergeside anormal ne zman bitecegi belli olmuo bazen..
    Beyaz bölümde iken benzin bitebilio:S
    benzin göstergeleri kırmızıya indiğin de daha yarım depo benzin oluyor ama bazılarında gösterge arızası veya şamandıra arızası olabilir. akü göstergesi yarının üstünde olması normal bence orjinal aküsüyse. amperi yüksek taktırırsan daha yüksek gösterir.. akü boşalma sorununda kolay kolay olmaz..

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------

    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abal gezi resimlerin çok güzel..o topiğede yazmıştım zaten.ya bu egzoz çok zırıldıyor.burda yaptırmaya bakıcam artık...benim motor bu aralar çok yakmaya başladı bir depo benzin ile 110-120 km ancak gidiyor....
    eyvallah sağolasın... elimden geldiğince paylaştım. motor aşkı bi anda götürdü beni. bir depo benzin ile kullanmana bağlı sakin kullanman lazım ani kalkış yapmadan dip gaz vermeden gidersen yakıtın azalır. hava filtresine bi hava tuttur temizlensin. bunlarda yakıt sorunu genelde karbüratörden oluyor ben 4 defamı ne değişmiştim. üstelik orjinal karbüratörünü aldım bir türlü randuman alamadım boğulma yapıyordu. başka karbüratör aldım. canavar gibi oldu yakıtta düştü çok şükür. ben bi ara bi depo benzinle 100 km bile yapamıyordum sen yine iyisin...
    KIRMIZI BOĞA..

  12. #1932
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    abal çok sağol güzel açılklama yapmışın...motorumun yakıtı biraz daha düştü 12 krş civarında ama şehir içi sanki biraz fazla yakıyor..hava filtresini temizleticem..
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

  13. #1933

    Üyelik
    07 Mayıs 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    SYM EVO 250
    abal süper bi gezi yapmısın..ama içim burkuldu birden yaaa :( tek basına da olmas ki...ben bi motor alayım davetlimsin gebzeye ok _?? sende bi gezi yaparız hemde canlı olarak dersler verirsin bana.. ;) tabi kabul edersen...
    işte buna dokunma !!!

  14. #1934

    Üyelik
    27 Temmuz 2009
    selam arkadaşlar nasılsınız ben aranıza katılacak olan yeni bir motorcugum allah kısmet ederse salı parayı ödeyip çarşambada motorumu almak istiyorum allahın izniyle arakadaşlar bu motorun arkasına bagaj koymalımı koymamalımı

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

    arkadaşlar bu motordan adanada kullanan arkadşlar bana yazarlasa sevinirim

  15. #1935

    Üyelik
    27 Temmuz 2009
    arkadaslar ben dün bu motordan aldım aklımda 150 zc vardı bunu onerdiler hep bu siteyi takip ettim motor cok güzel daha ilk günüm ilk motor deneyimim yani onceden kullanıodum ama arkadastan ondan bundan düzenli bi sekilde kullanıorm bana ilk bastan ne yapcagım hakkında bilgi verirseniz gercekten cok mutlu olurum t.ederim..

  16. #1936
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    Alıntı MURTAZA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar nasılsınız ben aranıza katılacak olan yeni bir motorcugum allah kısmet ederse salı parayı ödeyip çarşambada motorumu almak istiyorum allahın izniyle arakadaşlar bu motorun arkasına bagaj koymalımı koymamalımı

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------

    arkadaşlar bu motordan adanada kullanan arkadşlar bana yazarlasa sevinirim
    bagaj konur arkadaşım sele altında da biraz yer var ama 40 lt çanta alırsan her türlü ihtiyacını görür ben 33 lt lik aldım bi tane kask koydumu doluyor...

    Alıntı texas16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben dün bu motordan aldım aklımda 150 zc vardı bunu onerdiler hep bu siteyi takip ettim motor cok güzel daha ilk günüm ilk motor deneyimim yani onceden kullanıodum ama arkadastan ondan bundan düzenli bi sekilde kullanıorm bana ilk bastan ne yapcagım hakkında bilgi verirseniz gercekten cok mutlu olurum t.ederim..

    hayırlı olsun arkadaşım....motorun sıfır ise ilk 500-1000 km lerinde fazla zorlama 2 kişi binme yokuşlarda zorlama motoru...ani gaz açmalar yapma bakımlarını ihmal etmessen seni üzmez..hız olarak ta rahat rahat 80-90 km hızlara ulaşır aman dikkatli ol lastikleri hiç iyi değil çukurlara fazla girmemeye çalış...en çok sinir bozon yeri egzozu zırıltı yapması ben daha bi çözüm bulamadım egozuzu değiştiricem...aman sakın kasksız monsuz ve diğer korumalrını almadan kullanma....ehliyet zaten olmassa olmaz...
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

  17. #1937

    Üyelik
    04 Ekim 2008
    Şehir
    AYDIN-NaziLLİ
    Motosikleti
    AS 150T 19A
    alix35 arkadaşım biz o zaman ayvayı yedik yaa ((ne kask var ne de ehliyet)) bu sıcakta zaten montta yokk

  18. #1938
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2008
    Şehir
    izmir karşıyaka
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    Alıntı W£T!N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alix35 arkadaşım biz o zaman ayvayı yedik yaa ((ne kask var ne de ehliyet)) bu sıcakta zaten montta yokk
    wetin arkadaşım ben geçen 1 ay içerisinde izmir de 40 dreceyi bulansıcakalarda kaska takmadım terledim ve rüzgar yedim bir hafta eklem yerlerim tutuldu..geçn c.tesi kaza yaptım eğer o sıcakta mont giymeseydim kolum kırılacaktı...ama momtumun sayesinde ucuz atlatım...şakası yok mu motorların...şuan hastayım bir haftadır motora binmiyorum....aman dikkat edelim.çç
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

  19. #1939

    Üyelik
    04 Ekim 2008
    Şehir
    AYDIN-NaziLLİ
    Motosikleti
    AS 150T 19A
    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wetin arkadaşım ben geçen 1 ay içerisinde izmir de 40 dreceyi bulansıcakalarda kaska takmadım terledim ve rüzgar yedim bir hafta eklem yerlerim tutuldu..geçn c.tesi kaza yaptım eğer o sıcakta mont giymeseydim kolum kırılacaktı...ama momtumun sayesinde ucuz atlatım...şakası yok mu motorların...şuan hastayım bir haftadır motora binmiyorum....aman dikkat edelim.çç
    motorla şaka olmaz konusunda çok haklısın alix35 ama allahıma şükür şu ana kadar başıma bişeygelmedi sanada geçmiş olsun

  20. #1940

    Üyelik
    27 Temmuz 2009
    selam arkadaşlar motoru aldım sıfır olmasına rahmen ufak tefek sorunları var arka küçük çamurluk sürtüyor bide tahliye borusundan benzin atıyor pis benzin ama cok bie bu motoru kullannan arkadaşlar 7 tl benzinle 48 km gidiyor biraz çok değilmi servisi aradım evet bu aralar yakar diyor ne yapmalıyım k.ib iyi günler


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler