Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #4221

    Üyelik
    24 Nisan 2009
    Orhan kardeş Allah mutlu mesut etsin tek yastıkta kocayın inşallah.

    Pek vakit bulamadım bu aralar siteye girmeye.Başımdanda bir kaza geçti.Yağışlı bir havanın da etkisiyle motorla birlikte yerde bir hayli kaydım,çok şükür ufak tefek sıyrıklarla hasar görmeden atlattık,motorda da bir hasar oluşmadı,sadece yolda sürtünmeden dolayı koruma demirim çizildi.Şayet koruma demirim olmasaydım bacağım motorun altında kalacaktı.Bir süredir ara verdim motora ama havalar düzelince dayanamadım tekrar binmeye başladım.
    Motorumu bu hafta Arslan ustanın atölyesine götüreceğim koruma demirinin çizilen yerlerini parlattıracağım.Hatta gitmişken motoru bir kaç gün bırakabilirim uzun zamandır sissybar yaptırmayı düşünüyordum onu da aradan çıkartırım.Orjinal sissbarı beğenmediğm için almamıştım,eşimle dolaşırken pek rahat edemiyor arkada,her defasında yaptıracağım diyorum,bir türlü gidemedim,neyse kaza da bahane oldu yolum düştü.Zannediyorum bizim motorlar için sissybar yoktu onda artık yeni modelin prototipini de benim motor üzerinden çıkartır.Zaten Koruma demirini de ilk benim motora yapmıştı.Bakalım ortaya ne çıkacak...


    Görüşmek üzere...

    kazasız belasız sürüşler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #4222
    mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2005
    Şehir
    İzmit /Kocaeli
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    İyi akşamlar,
    Tatar hakan ben cumartesi günü aslan ustanın yanında idim. Koruma demiri için,taktırdım.Orada sissy bar lar vardı. gv 250ler için yapmıyormusun dedim, bir ay içinde yapmayı düşünüyorum demişti.Bir arkadaş motoru bırakacak bir iki gün kalması lazım dedi.
    Koruma demirinide ilk onun motorda yaptım demişti.Demek o sensin. Siisy bar olmadan olmuyor gerçekten, artçı hiç rahat edemiyor.
    Artık yakın zamanda sissy barı yaptırısan ustaya fiyat ve estetik konusunda yazı ver esim ile bizi bilgilendirirsen ,biraz daha beklerim almak için.
    Gerçi ben sissy bar ve yan çanta taşıma aparatı içinde gitmiştim.Küçükyalıdaki motohobi. com atölyesine ,Kısmet ya onlarda o gün kapalı imişler alamadım.
    Bu forumdan bir arkadaş oradan taktırdı idi. ve memnundu.
    Murat orta ayağı taktın mı nasıl kullanışlı mı?
    bir de arkadaşlar kaza ve ölüm haberleri çok düşmeye başladı.Aman dikkat , duygularımıza hakim olalım geç oldu desi,nler ama geçmiş olsun dmesinler
    Kalın sağlıcakla...
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

  3. #4223
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    hakan geçmiş olsun arkadaşım.koruma demirinin bir kez daha kötü zamanda faydasını hissettik.sissy bar takıldıktan sonra resimleri bizimle paylaşırsan çok iyi olur.

    mitmuallim abime katılıyorum.hiç acele etmeden dikkatli ve emniyetli bir şekilde keyfini çıkaralım yeter.murat cidden orta sehpa ne oldu?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  4. #4224

    Üyelik
    04 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul maslak
    Motosikleti
    gv250
    Alıntı R_E_B_E_L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba;

    Muhterem resimler çok güzel.Dürüm yeme konusunda epeyce tecrübe sahibi olduk.

    Pazar günü için ikili gezi yapalım diyorum.Eğer erken gelebilirseniz önce eski İstanbul yolunu kullanarak Adapazarı 'na bağlı Kazımpaşa 'da meşhur Kazımpaşa Köftesi yeriz.Daha sonrada İzmit 'e geri dönüp Bahçecik Beldesi 'nde Soğuksu mevkiinde çaylarımızı içeriz.Bahçecik Soğuksu, İzmit 'in Terası diye adlandırılır ve müthiş bir manzaraya sahiptir.
    Rica ederim murat,ım erken gitme konusuna kesinlikle katılıyorum biz istediğiniz saatte izmitte olabiliriz ) avcılardan katılacak bir arkadaşımızda var galiba onlarada erken gelmek uyduğuna göre sorun yok yağmur yağacak demişsin akşama kadar yağacağını sanmıyorumyinede cumartesi bşir değerlendirme yaparız

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 PM ----------

    http://www.facebook.com/home.php#/gr...id=71049883705
    aşk...

  5. #4225
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Kütahyadaki küçük Aquila çetemizden diğer GVci dostlarımıza selam olsun yaza ayvalıkta görüşürüz inş...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  6. #4226

    Üyelik
    04 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul maslak
    Motosikleti
    gv250
    aşk...

  7. #4227
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kütahyadaki küçük Aquila çetemizden diğer GVci dostlarımıza selam olsun yaza ayvalıkta görüşürüz inş...

    emrah o kadar imreniyorum ki sana...haftasonu hatun olmadığı zamanlar vakit geçirecek böyle bir arkadaş grbum yok burada :(
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  8. #4228
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Selam arkadaşlar...

    Öncelikle gelen gelemeyen ve iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Muhteremcim konvoya katılarark GV250'ci damadında motorcu olduğunu göstermedeki katkından dolayı ayrıca teşekkürler. Sanırım birde Regal Raptor vardı konvoyda o arkadaşta senin arkadaşındır sanırım, kendisine de teşekkürlerimi ilet lütfen.

    Arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi balayındayım dün hızlıca girip baktım siteye bugün yazmaya fırsatım oldu. Dönünce artık daha sık görüşüp, gezilere katılmak istiyorum.

    Selçuk evet Antalya Belek'teyim, yarın bir tura katılarak şelaleleri görmeye gideceğiz. Antalya merkeze gidersek ve fırsatım olursa arayacağım seni.

    İlker, Devrim, Tarkan... Darısı inşallah başınıza diyorum. O kadar stresin ve yorgunluğun acısını çıkartıyorum otelde...

    Herkese çok çok selamlar... İstanbul'da görüşmek üzere...
    ..::.. GO ..::..

  9. #4229
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    orhan çok sevindim adına dostum.belek benim memleket.antalya da bir sorunun olursa selçuk abi yada bana haber verebilirsin.tadını çıkar dostum.sonra döndüğünde bana yavaş yavaş tüyolar vermeye başlarsın
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  10. #4230
    R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2007
    Şehir
    İZMİT
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Arkadaşlar merhaba;

    Mitmuallim ve Yörük , orta sehpa geldi.Fakat ambalajından montaj için gerekli olan cıvata, somun, pul ve içine cıvatanın girmesi gereken yataklama elemanı çıkmadı.Takım olarak montaj elemanlarının geleceğini düşünürken, onların ayrıca satıldığını anladım ve kuralkan' dan e-mail ile bu elemanları fiyatlandırmasını istedim zira kuralkan 'ın sitesinde resimleri var fakat fiyatları yok.Montaj elemanlarıda geldikten sonra motora monte edeceğim.
    Orta sehpayı yerine monte etmeyi bende dört gözle bekliyorum, çünkü zinciri temizlemek daha kolay olacak ayrıca zinciri gerdirip arka frene bakım yapmam gerekiyor.Tüm bunlar orta sehpa ile daha kolay olacak.

    Pazar günü etkili bir yağış olmayacak sanırım.Gelecek arkadaşlar organize olup erken ulaşırlarsa daha çok vakit geçirebiliriz.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

  11. #4231
    alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2008
    Şehir
    İstanbul - Rize
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim. 2. el 250 cc cruiser bakıyorum uzun zamandır. bir miktar peşin param var. uygun fiyata bulabilirsem alacağım.
    çok marka arasında gidip geldim. supershadow mu dersin Tiger mı regal mi? hattta bir ara 15 20 senelik viragolara takmıştım. en sonunda keeway landcruiserla sizin gv 250 kaldı. malum sizin alet daha pahalı. artık sıkı bir pazarlığa oturacağız karar verirsek.
    şimdi benim Rize'de bu motorları görme şansım yok. sadece fotoğraflarda gördüm. yalnız trabzonda bir land buldum. hafta sonu rizeye gelecek göreceğim.

    şimdi sizin tavsiyeniz ne olur. kanunide değil mi artık gv. yani sıkıntı yaşatmaz herhalde servisi. motorda kronik sorunlar var mı? (okuduğuma göre vites geçişleri)
    etrafınızda landları görmüşsünüzdür. onları sizin aletle kıyaslarsak ne gibi bir sonuç çıkar?

  12. #4232
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alkadras hoşgeldin Bence 15-20 yıllık motorlara fazla bulaşma, ondan sonrası bütçene kalmış ama tavsiye ederim kesinlikle GV 250
    Orhan gez toz keyfini çıkar balayının hatta yüz yüzebiliyosan
    Bu arada arkadaşlar bu akşam kursa gittim ve sertifikamı aldım en sonunda yarın sabah da emniyete gidiyorum başvurmaya Kurstan eski ehliyet de aynı yerden olduğu için ertesi gün alırsın dediler bir ümit aldı içimi aman nazar değmesin
    Ride hard or stay at home

  13. #4233
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    burak hayırlı olsun şimdiden.. ama ıslatıcaz ona göre.. kaçış yok.. bu arada herkesten başta muhteremden ve murattan özür diliyorum pazar günü büyük ihtimalle gelemiyorum.. cuma akşamı bursadan (liseden) öğretmenim gelecek.. pazarteside eşimin ailesi geliyor.. ama umudumu kaybetmedim daha eğer hocam erken çıkarsa yola yakalarım sizi orada... ben demiştim plan yapınca mutlaka bişey çıkıyor.. tekrar özür...... :(
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  14. #4234
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Koray sağolasın kardeşim merak etme ehliyet alıncaki planlar aynen geçerli ilk durak belli
    Ride hard or stay at home

  15. #4235
    R_E_B_E_L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2007
    Şehir
    İZMİT
    Motosikleti
    B M W R 1 2 0 0 G S
    Burak hayırlı olsun.Ehliyeti alabilirsen motosikletle gelirsin artık İzmit' e.

    Koray sağlık olsun.Acısını çıkartırız daha sonra.
    !! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR

  16. #4236
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alkadras kardeşim, ben 9 ay önce aynen senin gibi idim. Hatta forumda 30. 31. sayfalara bakarsan orada benim detaylı araştırmalarımı ve yazılarımı bulacakasın...
    Keeway'e gelelim.. Keeway'i Harleyi Türkiye ye getiren firma Efsane Motor getiriyor.. İthalatçısı ciddi.. Land Cruıser da iyi ama GV daha iyi.. Hyosung Markanın garantisi yok. Ama 6100 km deyim MAAŞALLAH diyeyim birak herhangi arızasını daha 2. marşa basıp çalıştırdığımı hatırlamıyorum.. Vites zor gibi ama ilk 3000 KM de sonra yağ gibi.. Birde vites geçişleri kemikli dediğimi hatırlıyorum AMAAAAA! O zaman GV de acemi idim. GV ler yüksek devirli motorlardır 8000 devirde vites geçişleri tereyağı gibidir ne zaman 3000 lerde yada 4000 lerde vites yükseltirsen vites kemikli oluyor.. Ha bu arızamı bence değil bu motorun karakteristiğidir.
    Son Not; Bir Land Cruıser ile GV yi yan yana koy. GV daha tok ve kaslı durur..
    Bu arada GV 29 HP güç verir.. Dİğer 250 cc ler gibi 18 HP değil.... Düşün 500cc ler 40 HP güç veriyor... Bu motor bence 400 cc gibi....
    Yinede ne alır isen hayırlı olsun derim...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

  17. #4237

    Üyelik
    04 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul maslak
    Motosikleti
    gv250
    [QUOTE=alkadras;1568407]arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim. 2. el 250 cc cruiser bakıyorum uzun zamandır. bir miktar peşin param var. uygun fiyata bulabilirsem alacağım.
    çok marka arasında gidip geldim. supershadow mu dersin Tiger mı regal mi? hattta bir ara 15 20 senelik viragolara takmıştım. en sonunda keeway landcruiserla sizin gv 250 kaldı. malum sizin alet daha pahalı. artık sıkı bir pazarlığa oturacağız karar verirsek.
    şimdi benim Rize'de bu motorları görme şansım yok. sadece fotoğraflarda gördüm. yalnız trabzonda bir land buldum. hafta sonu rizeye gelecek göreceğim.

    şimdi sizin tavsiyeniz ne olur. kanunide değil mi artık gv. yani sıkıntı yaşatmaz herhalde servisi. motorda kronik sorunlar var mı? (okuduğuma göre vites geçişleri)
    etrafınızda landları görmüşsünüzdür. onları sizin aletle kıyaslarsak ne gibi bir sonuç çıkar?[/QUOTE . eski bir regal kullanıcısı olarak regal derim hatta bir arkadaşımda çooook temiz bir regal var o 650 cc aldı regalin ilk sahibi gıcır gıcır motor istersen görüştürürüm sizi
    aşk...

  18. #4238
    alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2008
    Şehir
    İstanbul - Rize
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ederim..
    GV daha baskın şu durumda bende de...
    Perioğlu; Bir ara regal konusunda çok istekliydim ama sonradan V motora karar kıldım titreşim olayını da göz önünde bulundurarak. Bir de regal için herkes servis olayı bitti. parçası artık yok diye yazdı bir dönem.
    Regalin 650'lik bir makinası olduğunu da bilmiyorumdum bu arada ne yalan söyliyeyim. Var mı internette ilanı o motorun?

    Bu arada GV 250 kullanıp Regali tavsiye etmene sebep olan etken nedir acaba? Neden Regal ?

  19. #4239

    Üyelik
    04 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul maslak
    Motosikleti
    gv250
    Alıntı alkadras adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ederim..
    GV daha baskın şu durumda bende de...
    Perioğlu; Bir ara regal konusunda çok istekliydim ama sonradan V motora karar kıldım titreşim olayını da göz önünde bulundurarak. Bir de regal için herkes servis olayı bitti. parçası artık yok diye yazdı bir dönem.
    Regalin 650'lik bir makinası olduğunu da bilmiyorumdum bu arada ne yalan söyliyeyim. Var mı internette ilanı o motorun?

    Bu arada GV 250 kullanıp Regali tavsiye etmene sebep olan etken nedir acaba? Neden Regal ?
    gv,de karar kılmana çok sevindim benim regali önermem sen gvyi şık olarak yazmamandı tabiki gv çünkü bende regalden gv ye geçtim ve dağlar kadar fark var ben regal dedim çünkü senin o fiyatlarda bir motor aradığını düşündüm.regal sınıfının en iyisi ve servis sorunu kesinlikle yok arkadaşım regalin değil yamahanın 650 liğini aldı yalnış anladın galiba.gv,yi semene gerçekten sevindim doğru karar
    aşk...

  20. #4240
    alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2008
    Şehir
    İstanbul - Rize
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı perioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv,de karar kılmana çok sevindim benim regali önermem sen gvyi şık olarak yazmamandı tabiki gv çünkü bende regalden gv ye geçtim ve dağlar kadar fark var ben regal dedim çünkü senin o fiyatlarda bir motor aradığını düşündüm.regal sınıfının en iyisi ve servis sorunu kesinlikle yok arkadaşım regalin değil yamahanın 650 liğini aldı yalnış anladın galiba.gv,yi semene gerçekten sevindim doğru karar
    aslında doğru bir tespit yapmışsın. Regali almam beni GV gibi zorlamaz ekonomik anlamda. ancak artık kaliteyle buluşmak istiyor gönül : )) ve her sene sahibinden.com'u giriş sayfam yapmaktan sıkıldım. bir makine alayım ve bir kaç sene bineyim istiyorum.

    sahibindende bir iki motor var benim dişime göre..
    http://www.sahibinden.com/6000_km_sa...XQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/acilllllll...XQQdisplayitem

    Şu an bir okulda görev yapıyorum. Buralarda bu motordan olmadığına göre yaz tatili girince bu ayarda birşey almak için yollara vuracağım anlaşılan : ))

    oo saat 8i geçti.. veletler bekler.. ben kaçtım : ))


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler