Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1201
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Selçuk abi 10.990 YTL çıkarmak benim için imkansız üstelik onlar vitrinde kalmış sıfır motorlar, yani 2009 model değiller.2009 modelleri 14.800 YTL civarında...

    Yüksek cc nin masrafı fazladır tabi ki ama 400 YTL tornacılık parası çokmuş yaff .Demek ki haftada 5 disk yapsa 2000 ytl ayda 8000 ytl kazancı olacak.

    250cc ile 650cc yağ filitreleri arada 5-10 ytl fiyat farkı var.250ccler 1.5 lt yağ alırken 650ccler 3,5 lt civarı yağ alıyor.Balata,hava filtesi desen gene 10-15 YTL lik bir fark var.Normal bir bakımda 250cc ye göre 60-70 YTL gibi bi fark oluşturur.Yakıttada km başına 4-5 kuruş fazlalığı olur.Vergidede 50ytl gibi bir fazlalık var.Bunlar şüphe götürmez tabiki....Ama bi süre sonra güç kesmeyince insan rahat duramıyor


    Bu arada özer bey burada tanışmak nasip oldu.merhabalar.Sizdeki DL650 motorunun birebir aynısı kısmetse bu ay alacağım GV650de var.Yardımcı olursanız mekanik konusunda sizlere sorularım olabilir Gördüğüm kadarıyla 90 derece twin motorun yağ, hava, buji.... bütün parçaları DL650,SL650 ve GV650 birbirine uyuyormuş.Demekki suzikicilerde muhabbeti sıkı tutmak lazım...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1202
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    günaydın arkadaşlar.dün akşam misafirlerim vardı giremedim.
    emrah hemen söliyim vasıta satışları bir yıl daha noterde yapılacakmış.ben motorun alım satım işiyle uğraşmak için sordurtmuştum.emniyetteki polis öyle demiş.yani bir yıl uzatılmış emniyete geçmesi.2010 yılından itibaren noter elini çekecekmiş bu olydan.

    koray kardeş sana şimdiden imrenmeye başladım,yav motoruna ne zaman istesen ulaşabiliyorsun hemen elinin altında.ben ise iç çekip duruyorum ahh ahh diye yav bi fırsatını bulsam hemen gidicem antalya'ya.çok özledim yaw motorumu

    bu arada 650 cc'lik motorun masraflarının o kadar tutması bana biraz uçuk geldi.emrahın dediği gibi 50-60 lira falan fark olması lazım arada.

    neyse emrah alınca öğreniriz.aslında viceroy arkadaşımızda da var gv 650,o bizim sayfaya uğrarsa anlatır ne kadar masraf tuttuğunu..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  3. #1203
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Bakımları kendin yapacaksın. 10.000 km de hava filtresi ve buji değiştiriyorum 5.000 de de yağ. haa filtresi 30, bujiler 20, yağ filtresi 20, yağ 45 ytl toplamda 10.000 bakımına 115 ytl harcadım. Yağ, hava filtresi ve buji kullanıcının değiştirebileceği şeyler. Garantiye giriyo girmiyo bakmadım, kendim değiştirdim. Yoksa kullanıcı el kitabında bile yazmazdı bunlar. Tavsiyem bunları kendiniz yapmanız. Yağ ve hava filtresi çok kolay, bujide biraz zorlanırsınız ama o da aslında çok basit. Uzun yol yapan biri fren ve debriyaj telinin yedeğini yanına almalı (sigorta yedeği de dahil) , yolda bir arıza olunca değiştirebilmeyi bilmeli.

  4. #1204
    Aceofspades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul/Maltepe
    Motosikleti
    HD Softail
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah demek gerekir sanırım 30 yıldan bu yana değişime uğratmadan kullanılan bir motor için



    Kusura bakma ama rakamların bence fazlasıyla abartılı
    Türkiye Cumhuriyetinde bir diskin tornalanmasına 800 ytl talep edecek usta olacağına asla inanmam.Bir yağ değişimine de 400 ytl değer biçen servisi açıklarmısın biz de bilelim bence bol keseden sallamaktasın öyle ise, yakıştıramadım.

    DL 650 nin servis ücretinden söz edeyim bu vesile ile.
    Yağ değişimi, 2 ad. Buji, yağ filtresi, hava filtresi temizlendi, soğutucu su değişti + ıvır zıvır bakım işleri ve işçilik.Toplam fatura tutarı : 175.- YTL.

    hacim arttıkca masrafların arttığı biraz abartılı yorumlanmakta. Yüksek hacimli motosiklet kullanmak, çıkacak bilimum masraflara göğüs germek demektir
    DS'in motoru hic degisime ugramadan 30 yildir kullaniliyorsa ilk DS 1980 oncesinde uretilmis olmali diye dusunuyorum. isterseniz soyle bir arastirin
    bu motorun ilk uretim yili neymis.
    DS 1100 um icin yaptirdigim en maliyetli bakim 180 ytl civarinda olmustu ( 3lt yag, difransiyel yagi, yag filtresi dahil)
    400 ytl yag degisimi ucreti gibi bir rakami da hicbir motor icin duymadim su ana kadar.
    Bu konular hakkinda birazcik da olsa bilgisi olan bu kadar kalabalik bir ortamda bu kadar sallamak gercekten cesaret ister, takdir ediyorum.

    Debriyaj, fren teli kopma olayini pek isitmiyorum ancak gv250 kullandigim sirada 2500 km civariydi sanirim debriyaj telim kopmustu degismesi icin de birkac hafta beklemistim.

  5. #1205
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar burada Antalyada DEEPO Mağazasının sahibi hem Harley Davidson u var hem Honda CBF600cc si var hemde BMW F650GS cc aldı. Adı Osman Koçak. Birlikte aynı motosiklet servisine gidiyoruz. Ustam Ayhan usta. 55 yaşında ve 15 yaşından beri motorsiklet tamiri yapmış. Antalya SUZUKİ de baş usta olarak 20 yıl çalışmış bir zat. Bir anda Osman Koçak (bu arada motorize07.com dan nick adı KOÇAK kontrol ediniz) İstanbuldan 2002 model 650cc 30000 km de bir GS yi 8000 liraya tık paraya aldı. Şu an sanırım Honda CBF600 cc sinide sattı. Harleyi ve BMW si var. Serviste epey konuştuk aynı zamanda web adresini verdiğim linkten sürekli muhabbet halinde gezi programları yapıyoruz. Adam 10 yıldır motor kullanıcısı. Geçen lift e atmışlar motoru diske bakıyorlar bahs ettiğim konu üzerinde tartışıyorlardı. Tesviye yapılması yaklaşık sıfır disk maliyetinin yarısı eder demişti o an bende F650 nin sıfır disk maliyetini sormuştum. Usta da bana dönüp 600 yada 700 lira KDV siz fiyatı vardır dedi. Bende 18% KDV ile 800 YTL yapar ehh ustada bunun yarısını tesviyede alır deyince 800/2=400 eder diye hesap yaptım. Yoksa elbette hayatımı yüksek cc li motorların fren disklerini tesviye ederek kazanmıyorum. Bunlar 50 yıllık motor ustasının sözleri. Bu arada bu motorun sıfırının 26000 YTL olduğunu düşününce bence çok yüksek değil lakin 8-9 milyarlık motor kullanıcılarına elbette yüksek gelebilir.
    2. Konuya gelelim BMWF650GS nin yağ+filtre değişimi 400 YTL dir. Geçenlerde arkadaşım Özgür ile ANTALYA BMW BORUSAN a gittik. Bu arada ciddi ciddi açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum çünkü bazı üylerin (DRAGGY ve özellik Dragstar 650cc kullanıcıları gibi) bu forum veya başka forumlarda hala yazdığım bazı yazı ve önerilere 3 aylık motorcu 1000 km lik motorcu gibi alaycı ukala ve küstah laflarıda olmaktadır. Hayatımda kafadan hiçbir şey atmadım. Bakın burada adres, link, isim, gerekli herşeyi yazıyorum. Yüreği yeten varsa araştırır ondan sonra hakkımda alaylı yazılar yazar. Cevap vermeyim bırakayım dedim ama o ve onun gibiler bazı forum başlıkları altında arayıp beni buluyorlar; ama bu forum GV250 forumu ve cevap veremeden duramadım. Bu arada fikir beyan etmek için motosiklet üzerinde 30 yıl geçirmenin gerekli olmadığını kafanın içindeki akıl ile ilgili olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca DRAGGY bey ve Hasan bey ve onun gibi düşünen diğerleri; Diyorum ki; 3.000.000 km motor üzerinde yol almış olabilirsiniz bende 3800 km yol almış olabilirim. Bu sizin veya diğer forumdaki Hasan beyin 3.000.001 kilometrede kafasının üzerinde düşüp beynini asfaltın ortasına dağıtmayacağı anlamına geldiğini düşünüyorsanız gerçekten kafatasınızın içinde koruyabileceğiniz bir materyal olmadığına inanmaktatım.
    HAL BÖYLE İKEN;
    Gelelim 2. konuya;
    Antalya BMW Borusan Motosiklet servisinde Satış Temsilcisi UĞUR bey var. Bence internetten telefon numarasını alıp UĞUR beyi isteyip sou sorma özgürlüğünüzün olduğunu biliyorum ama yüreğinizin olup olmadığını bilemiyorum. Geçelim..
    BMW motosiklet bölümündeki Satış temsilcisi arkadaş; benim arkadaşım ÖZGÜR AKIŞ Havalimanında Hava Trafik Kontrolörü; BMW F650 GS ye binip sele üzerinde kendisini görmek istedi lakin sadece R1200 serisi vardı. Bu arada bizde UĞUR beyin hem çayını içiyor hemde sohbet ediyorduk. Bir ara ben bu motorların (650gs) yağ+yağ filtre masraflarını sordum. Uğur bey kaçamak cevap verdi. Selçuk bey dedi. Direkt öyle ücretlendirmemiz yok dedi bizler serviste motorlarımızı periyodik bakımlarını yaparız aksi halde verdiğimiz garanti bozulmuş olur garantiyi kapatırız dedi. Bende olur dedim. Mesela masrafsız rutin bir bakım fiyatı nedir dedim ? 400 YTL civarında dedi. Mesela bir fatura örneği var mı dedim . Elbette dedi. Faturaya baktım yapılan malzemeli iş sadece yağ değişimi ve yağ filtre ekipmanı gerisi ıvır zıvır.. Eksoz kontrolu, tahrik aktarma zincir kontrolü, lamba ve flaşör kontrolü gibi sonuçta periyodik bakım işçilği ve KDV Yekün 387 YTL idi..
    Benim öğrendiklerim bunlardı sadece paylaşmak istemiştim. Ama bazı kasıtlı ve art niyetli kafadan atmacı tipler cevap vermedikçe adam arayıp beni buluyor..
    Her ne halt ise;
    Kalın sağlıcakla..

    Ha Bu arada Arkadaşlar ben konuşmuyorum. Diyorum ki; GV250cc nin teknik özelliklerini ve Dragstarın 650cc nin teknik özelliklerini ve sıfır fiyatını ortaya koyup inceleyin! Özellikle sübab ve HP rakamlarına dikkat edin..
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

  6. #1206
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    selçuk abi bunların farkındayım bende.Siteye ilk katılımınızdan sonra bazı açıklamalarınızdan ötürü sürekli size eleştirel yaklaşan bir kaç kişi var.Artık bunları (saygı çerçevesinde olduğu sürece) normal görmelisiniz.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  7. #1207
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    GV 650 de yağ filtresi 25ytl,3.5 litre yağ alıyor shell advance en pahalı modeli litresi 18 ytl,hava filresi peryodik bakımlarda temizlenebiliyor ama bir kere alalım derseniz doğru tercih K&N olacaktır.8 numara standart resıstanslı ngk buji 2 adet tanesi 8 ytl (tanesi 25 ytl den 8 numara iridyum kullanıyorum),25 ytl de el emeği tutuyor.Aynı değerler dl650 içinde geçerli. Borusan araba olsun motosiklet olsun hem satışta hemde serviste tuzlu bunu bilmeyen yoktur. Garanti olayı sonlanmışsa BMW de yan servislerde bakım tutarı 100-150 ytl arasında bakım yaptırma şansına sahiptir.Yeterki parça değişimi olmasın!!...




















    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  8. #1208

    Üyelik
    04 Ocak 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    gv 250
    slm arkadaşlar. benim henüz bir motorum yok :( ama gv 250 almayı düşünüyorum uzun zamandır form u takip ediyorum. sizlerden çok önemli bilgiler aldım herkeze çok teşekkürler.şimdi bir motor hakkında sizden bilgi almak istiyorum,şuan ankarada 4400 km de 2006 model bir gv 250 li var sahibi 3800 istiyor motoru gidip gördüm(bu arada olursa ilk motorum olacak pek motordaan anladığımda yok ) eksozların olduğu tarafa düşmüş başparmagın ucu kadar depo da bi çöküklük var ve eksozda da çizik var.onun dışında motorun hiç bir aksesuarı yok. ne dersiniz sizce nasıl bu motor

  9. #1209
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakımları kendin yapacaksın. 10.000 km de hava filtresi ve buji değiştiriyorum 5.000 de de yağ. haa filtresi 30, bujiler 20, yağ filtresi 20, yağ 45 ytl toplamda 10.000 bakımına 115 ytl harcadım. Yağ, hava filtresi ve buji kullanıcının değiştirebileceği şeyler. Garantiye giriyo girmiyo bakmadım, kendim değiştirdim. Yoksa kullanıcı el kitabında bile yazmazdı bunlar. Tavsiyem bunları kendiniz yapmanız. Yağ ve hava filtresi çok kolay, bujide biraz zorlanırsınız ama o da aslında çok basit. Uzun yol yapan biri fren ve debriyaj telinin yedeğini yanına almalı (sigorta yedeği de dahil) , yolda bir arıza olunca değiştirebilmeyi bilmeli.
    draggy arkadaşım teşekkür ederim anlattıkların için.. tabi bunları ilk kez yaparken biri yaparken izleyip öğrenmek daha sağlıklı olur sanırım.. daha sonra bunları güzel bir şekilde yapacağıma inanıyorum.. bi süre zaten havalar :( yüzünden sadece garajda seyretmekle yetinicem mecburen.. tekrar teşekkür.. TÜM ARKADAŞLARA ; BEN HİÇBİR MOTORCUYU YOLDA KALMIŞ DİĞER BİR MOTORCUYU KALE ALMADAN GEÇİP GİTTİĞİNİ GÖRMEDİM.. ARABA KULLANICILARI MALESEF ÖYLE DEĞİLDİR.. İKİ TEKER SEVDALISI ÇOK İNSAN var TÜRKİYEDE.. İKİ TEKERİN, TRAFİKTE UMURSANMAMASININ SEBEBİDE BU.. BEN BU SİTENİN FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.. TARTIŞMALARI BİLE SEVİYESİZ DEĞİL.. Kİ KALİTESİ BURADANDA BELLİ OLUYOR.. BEN BİLİYORUM Kİ BENİM FİKİRLERİMİ BENİMSEMESEDE BİR GÜN BENİM YOLDA KALDIĞIMI GÖREN ZIT FİKİRDEKİ İKİ TEKER DOSTU DURUR VE ELİNDEN GELENİ YAPAR.. İKİTEKERİNİN MARKASI NE OLURSA OLSUN.. NAKLOV arkadaş hoşgeldin.. ben sorduklarına yorum yapacak kadar tecrübeli olmadıgım için yorum yapamayacagım. inşallah tertemiz bir gv 250 seni bekliyordur.. diğer arkadaşlar mutlaka bir şeyler yazacaktır sana.. tekrar hoşgeldin..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  10. #1210

    Üyelik
    04 Ocak 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    gv 250
    tşk ederim emekkoray bilmiyorum ilk motorum olacağı için bi türlü karar veremiyorum ve çok ince düşünüyorum motorun ilannı da verdim asağıda :d
    http://www.sahibinden.com/temiz_sati...XQQdisplayitem

  11. #1211
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    naklov aslında ankara karakusunlarda bir motor vardı sahibindende.. ona baktınmı bilmiyorum.. ben bu motoru görmeden önce onu istiyordum. ama getirmesi problem diye vazgeçtim sonrada cuma günü aldığım ilk motorumu aldım.. karakusunlardaki motor kırmızı gri renkli bi ona bak istersen sahibi titiz birine benziyor ve aksesuar full.. http://www.sahibinden.com/super_baki...XQQdisplayitem sanırım bu
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  12. #1212
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2008
    Şehir
    Tekirdağ-Süleymanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    merhaba arkadaşlar
    koray motorun hayırlı olsun. Fazla yazmasamda sizleri takip ediyorum...
    bu arada bi motor buldum uygun fiyata ama bana km biraz fazla geldi ne dersiniz. Fikirlerinizi bekliyorum.
    http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem

    http://www.sahibinden.com/2008_subat...XQQdisplayitem

    arkadaşlar bi de bu iki makine için fikirlerinizi bekliyorum...
    Siz olsanız hangisi vs...
    enjoy your ride and enjoy forever

  13. #1213
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    nightshift çok teşekkür ederim darısı tez zamanda senin başına inşallah.. gönderdiğin linkteki motor benimde çok hayallerimi süsledi.. hatta ilk bu motoru kestirmiştim gözüme.. ama volkan kardeşimin motoruna baktıktan sonra güngörene gidip bakmadım.. orhanın (orko_ye) motoru 14000 km de ama bi görmen lazım maşallah pırıl pırıl.. bende çok kaygılıydım km konusunda.. ama temiz kullanılmış motorlar dipdiri durabiliyor... sitedeki herkeste öyle demişti bana.. bak o motorun 1 artısı daha var.. resimlerinde 15000km deki hali var.. göstergesininde resmi var.. yani motor 2000 km deyken çekilmemiş fotolar.. eğer bu motoru almasaydım direk güngörendekine bakacaktım bende.. naçizane görüşüm budur.. inşallah güzeldir.. bide kask mont hediyesi var sanırım o motorun.. gidip görürsen haber ver bizede olurmu? en alttaki linktekisüper biraz tuzlu tabi benim güç yetmedi ona bakmaya ama tabi ilk ona bak istersen..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  14. #1214
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    En güzel bilgi sağdan soldan duyduğu bilgiyle değil kendin tespit ettiğin bilgiyle olur. f650gs uzun turlarda kendini kanıtlamış bir motordur, üstünde millet dünyayı gezmekte, nasıl gv ile siz dünya turu düşünmezseniz ben de Dragstarım ile nepale gitmeyi hayal etmem, edemem. Daha önceki yorumlarnda Selka Bey 650gs hakkında övücü yazılar yazarkenneden acaba birden ters döndü acaba inanın çok merak ediyorum. Size tavsiyem 2-3 kişinin lafı ile kesinlikle hareket etmeyin. Motorunun küçük tamirlerini yapamayan biri de kusura bakmasın hiç bir zaman route hesaplamaya, ülkeler arası yolculuklara heveslenmesin. Almanların eski TA ları ile Hindistan yolculuğunu ve bir dağ başında motoru bile indirip karbüratör taktıklarını gördükten sonra... bir forum sitesinde uzmanmış gibi kendini gösterirsen, doğruyu bilenler elbette yazacaklardır. Ve yanlış olduğunu kabulettikten sonra başka bir başlıkta da kötülemeye devam etmeyeceksin...

  15. #1215
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2008
    Şehir
    Tekirdağ-Süleymanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    eyvallah koray sağol yorumların için gidersem mutlaka haber vericem tabiki. aslında bir tane daha var o da çok temiz bi makine 1600km de 5000tl ye bıraktı. sıfır gibi ama kadıköyde ben avcılardayım. özellikle oraya gitmem lazım bide motordan anlayan usta lazım bakması için :(
    nasıl yapcam bende bilmiyorum.
    enjoy your ride and enjoy forever

  16. #1216
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ben hiç ustaya göstermedim motoru.. sahibi çok önemli alacağın motorun hatta her eşya için.. ben gittim volkanla tanıştık.. güven duydum.. ve orhanla gidip aldık.. ustaya göstermedik.. tabi böyle olmalı demiyorum ama öyle oldu işte.. senin bütçen sıkıntı yapmayacaksa tabiki düşük km li araçlara bak.. istanbulda bir yerden bir yere gitmek mesele gerçekten.. bende sabah 10 daçıktım darıcadan beşiktaşa gittim.. eve dödüğümüzde gece 1 :30 du sanırım..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  17. #1217

    Üyelik
    04 Ocak 2009
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    gv 250
    emekkoray öncelikle cevabın için tşkler bu sitede insanların hiç tanımadıkları birisine yardımcı omaları çok hoş.çok haklısın o motor çok temize benziyor ve sahibi de titiz.ama 4650 diğeri 3500 civarı ama işte o eziklik önemli birşey mi ondan karar veremiyorum arada da 1000 ytl den fazla var nerdeyse .bu arada aynı sorun bende de var bende şuan ankaradayım ama iki hafta sonra izmir deyim motoru nasıl götüreceğim bilmiyorum satan kişi otobüsle yollarız dedi onun tanıdığı varmış

  18. #1218
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    bende o kadar çok soru sordumki burada insanlara.. sağolsun hepsi süper adamlar.. benimde en çok hoşuma giden kimse biribirine sınıf yapmıyor.. benim motorum daha pahalı tabiki havalı olurum demiyor.. mesela viceroy abimiz.. ne sorduysak söyledi.. bi dolu yüksek cc li motoru var.. ama bize yazarken bi kez bile hissetmedim kasıntılı, havalı bir cümle.. pazarlıktan çok sen elindeki parayı söyle karşındakine.. ben öyle yaptım ve volkanda sağolsun yardımcı oldu.. ısrar et demiyorum sen yapabilecegini söyle oda olur veya olmaz desin okadar.. depodaki eziklik konusunda diğer arkadaşlar yok şimdi online olup gördüklerinde seni cevapsız bırakmazlar.. bide bunun dışında aksesuar olayı çok zahmetli ve zaman alan bişey.. şimdi benim koruma demirim yok.. ne zaman param olur? param olduğunda zamanım olurmu? zaman ve para oldugunda o işi yapacak düzgün usta olurmu bilmiyorum.. aksesuarlarda dünyanın parası... onuda göz önünde bulundur.. tabi zamanla yaptırırım dersen o ayrı.. bence tabi bunlar.. üstadlarımız daha iyisini bilirler..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  19. #1219
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Selam arkadaşlar.

    Koraycım devralmışsın sorulara cevap verme işini Sende artık bir motorcusun arkadaşlara yardım ediyor yorum yapıyorsun sağolasın kardeşim.
    Eee neler yaptın bugün? Yağmur hiç durmadı burda sizin orasıda öyledir sanırım. Motorla garajda mı vakit geçirdin bugün?
    ..::.. GO ..::..

  20. #1220
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    kardeşim benim nerdesin yaaaa valla bak bütün yazdığım cevaplarda sonuna BENCE diye yazdım bilmediklerime hiç bişey yazmıyorum zaten.. yağmur hiç durmadı bugün.. zaten sabah 11 den akşam 17 ye kadar dersim vardı kafamda kazan gibi oldu... ara ara garaja gidiyorum bakıp bakıp geri eve giriyorum.. bi ara bana şu temizliğini anlatırmısın orhan detaylı olarak... bide yağlanması gereken parçaları hangi yağ ile yaglamam gerektiğini anlatsan.. geldiğinden beri yolun çamuru ile duruyor.. yanlış bişey yapıcam diye dokunamıyorum.. sen neler yaptın kardeşim tatil dimi?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler