Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Türkiye Enduro Şampiyonası Anakara Çubuk'ta

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 3. Ayak yarışı 1 Haziran’da Ankara’nın Çubuk ilçesinde yapılacak.

    Türkiye Motosiklet Federasyonu 2014 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı Çubuk'un Evci Yaylası'nda düzenlenecek. Hitit Motosiklet Kulübü tarafından organize edilecek yarışlara, Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve Çubuk Orman İşletme Şefliği de katkı verecek. Hitit Motosiklet Kulübü Evci Yaylası'nda 25 kilometre uzunluğunda bir parkur hazırladı. Parkur, seyircinin ilgisini artırmak amacıyla yapay ve doğal engellerle donatılırken, görsellik düzeyi yüksek kısa mesafeli ve zamana karşı yarışılan uzun mesafeli "Enduro test" ve "ekstrem test" olmak üzere 2 test etabı da yer alıyor.

    Hitit Motosiklet Kulübü Başkanı Kubilay Karaca, test etaplarını birbirlerine bağlayan bağlantı yollarının işaretlemesini tamamladıklarını söyleyerek, hem parkurları hem de diğer hazırlıkları 30 Mayıs'a kadar tamamlayarak şampiyonaya hazır hale geleceklerini belirtti. Şampiyonaya katılacak sporcuların hafta sonları Evci Yaylası'na gelerek parkuru tanıma antrenmanları yapmaya başladıklarını kaydeden Karaca, "Çubuk Evci Yaylası'nda tamamıyla bu sporun doğasına uygun bir parkur hazırladık. Parkurda doğal olmayan hiçbir şey bulunmayacak. Yarış severleri aileleri ile birlikte Çubuk ilçesinin bu güzel doğasında heyecanlı bir yarış izlemenin keyfini çıkartmaya bekliyoruz" ifadesini kullandı.

    Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    berkaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KLX
    Ben daha önce hiç böyle bir şeye gitmedim izlemek için bilet gibi birşey gerekiyormu yoksa gidip izliyormuyuz ücretsiz ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler