Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Red Bull X-Fighters Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Mekan değişti, heyecan değişmedi! Red Bull X-Fighters Yedikule Zindanları’ndan Kazlıçeşme Meydanı’na alındı! Dünyanın en heyecanlı serbest stil motokros yarışması Red Bull X-Fighters Dünya Turu’nun İstanbul ayağı daha önce ilan edildiği gün ve saatte, 16 Haziran Cumartesi, 20:30’da, yeni mekanı Kazlıçeşme Meydanı’nda yapılacaktır.

    2001’den bu yana Rusya Kızıl Meydan, Mısır Piramitleri, İspanya Plaza De Les Toros gibi dünyanın önemli tarihi mekanlarında gerçekleştirilen ve tüm dünyada bir milyardan fazla kişinin takip ettiği Red Bull X-Fighters, yeni haliyle İstanbul’da daha da büyük bir seyirci kitlesinin izleyebilmesi için halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecektir.

    Üstelik Türkiye’de ilk defa yapılacak organizasyonda seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için planlanandan daha da büyük bir parkur inşa edilmektedir. Red Bull X-Fighters Dünya Turu spor direktörü Tes Sewell, “Birkaç günde yeni bir yarış parkuru tasarlayıp inşa etmek bizim için kolay olmadı, ama pist yapımcılarımız dünyanın en iyileridir. Genişletilmiş haliyle yeni parkur dünyanın en iyi sporcularının kıran kırana yarışmasına daha da fazla olanak tanıyacak” dedi.

    2011 Şampiyonu İspanyol sporcu Dany Torres ise "Motivasyonum çok yüksek ve genel pozisyonumu korumak için İstanbul'da podyuma çıkmak en büyük hedefim. İstanbul'a gelip hayranlarımla buluşmak ve onlara unutulmaz bir gece yaşatmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

    13 Nisan’da Dubai’de (BAE) başlayan ve 12 Mayıs’ta Glen Helen (ABD)’da devam eden Red Bull X-Fighters Dünya Turu, 20 Temmuz’da Madrid (İspanya), 11 Ağustos’da Münih (Almanya) ve 6 Ekim’de Sidney’de (Avustralya) gerçekleştirilecektir.
    İstanbul ayağı için önceden satılmış olan biletlerin para iadesi Biletix üzerinden yapılacaktır.

    Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan heyecan fırtınasında yerini almak isteyen herkesi 16 Haziran 2012 Cumartesi 20:30’da Kazlıçeşme Meydanı’na bekliyoruz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    Istanbul / Beyoglu
    Motosikleti
    Cosa 200
    Orada olacagim
    First Day Of My Life


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler