Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Fiyat/Performans Alarmlı Disk Kilidi Önerileri

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Erenk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2017
    Motosikleti
    Honda CBR500R(2018)
    Arkadaşlar malumunuz yaz geliyor, bununla birlikte hırsızlar da inlerinden çıkıyor. Motorumu normalde evin açık otoparkında maggi 16mm zincirle direğe bağlıyorum, ekstradan MTS alarmlı disk kilidi ve branda kullanıyorum. Bu MTS alarmlı disk kilidi aliexpresste, mağazalarda heryerde 100-130 lira aralığında farklı isimlerde(vexo vs.)bulunabiliyor. Şu videoda görebilceğiniz gibi https://www.youtube.com/watch?v=5CodLsWZQJg&feature=youtu.be&t=790 Bu ve bunun gibi bir çok disk kilidi rahatlıkla kırılabiliyor.

    Yarın yeni disk kilidi almayı düşünüyorum ama ne alacağıma hala karar veremedim. Burda başlıca kriterimiz bir geceliğine misafirliğe gittiğimizde motorumuzu dışarı bıraktığımızda içimizi rahat ettiricek hırsızlar tarafından kolayca kırılamayacak alarmlı bir disk kilidi olması. Biliyoruz ki her markanın çeşitli kilitleri kırılıp etkisiz hale getirilebiliyor, önemli olan kilidimizin hem fiyat olarak daha uygun hem de sağlam olması. Benim şuan aklıma yatan bazı disk kilitlerinin linklerini aşağıya koyacağım fiyat olarak 1000 tl nin üstüne çıkmamaya çalışıyorum. Piyasada bulunan Securage Zovii, Kovix, armor ve bazı diğer markaların Amerikada Xena ismiyle bilinen bir markayla aynı modeldeki ürünleri sattığını farkettim. Bu markalardan hangisi orjinal bilmiyorum revzillada bir çok eleştiri aldığını gördüm. Abus'un 8008 ve granit modellerini biliyorum fiyat olarak çok yukardalar. Özellikle aşağıdaki disk kilitlerini kullananlar varsa önerilerini almak istiyorum.

    https://www.motomax.com.tr/securage-pro-14mm-alarmli-disk-kilidi-11999 (Revzilla'da alarm hassasiyetinde sorunlar olduğunu, hatalı ürünleri olduğunu okudum Xena adıyla).
    https://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-motosiklet-disk-kilidi-7000-RSI-DETECTO_698.html (Abus markası için pil değiştirdikten sonra alarmda sorun, içinde anahtar kırılması gibi sorunlar okudum).
    https://www.motosikletaksesuarlari.com/ARTAGO-30X-Alarmli-Disk-Kilidi_36665.html (Artago(Ispanya) ve Urban(Fransa) markaları hakkında fazla inceleme bulamadım kendi sitelerinde bir çok Dış etkene dayanıklı olduğu, SRA ve çeşitli sertifikaları olduğu yazıyor).
    https://www.motosikletaksesuarlari.com/URBAN-SECURITY-UR14S-ALARMLI-DiSK-KiLiDi_52448.html
    https://www.motosikletaksesuarlari.com/ARTAGO-32S-ALARMLI-DiSK-KiLiDi_52436.html (a
    https://www.motosikletaksesuarlari.com/KOVIX-KD6-BM-ALARMLI-DISK-KILIT-GRI_50859.html (yine xena markasının benzer bi modeli)
    https://www.motodium.com.tr/urun/artago-alarmli-32x-disk-kilidi


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    10 Ekim 2019
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Piaggio X EVO 250
    güya motosiklet forumundayız hiç yorum yok. heralde kimse disk kilit kullanmıyor!!!!


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)