Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motorculara Farklı Bir Bakış.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    POSEİDON71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    YAMAHA ROYALSTAR 1300 CC
    Markette kasa kuyruğunda sana yaklaştığımda çantana sarıldığını gördüm. Fakat sen benim geçen pazar günü bağış tabağına fazladan 10 dolar bıraktığımı görmedin.

    Kaldırımda yanımdan geçerken çocuğunu kendine doğru çektiğini gördüm. Fakat sen benim aynı mahalledeki alişveriş merkezinde Noel Baba kılığında olduğumu görmedin.

    Restoranın önünde motosikletimi park edilmis gördüğünde içeri girmekten vazgeçtiğini gördüm. Fakat sen benim Kasırga Mağdurları yardımı için daha çok para toplamak adına bir toplantıya katıldığımı görmedin.

    Yanından motorla geçtiğimde camını kapatıp kafa salladığını gördüm. Fakat sen sigara izmaritini arabanın camından dısarı atarken arkanda seyrettiğimi görmedin.

    Çocuklarına gülümsediğimde bana kaşlarını çattığını gördüm. Fakat sen beni evsiz çocuklara oyuncak dağıtmak için işten izin aldigimda görmedin.

    Uzun saçıma gözünü diktiğini gördüm. Fakat sen benim ve arkadaşlarımın çocuk esirgeme kurumu icin saçlarımızı 25cm boyunda kestiğimizi görmedin.

    Deri ceket ve eldivenlerimizi görünce gözlerini dondurduğunu gördüm. Fakat sen benim ve kardeşlerimin eskilerini muhtaçlara bağışladığımızı görmedin

    Dövmelerime dehset içinde baktığını gördüm. Fakat sen beni çocuklarım doğduğunda ya da kalbime onların isimleri yazıldığında ağlarken görmedin.

    Bir yere yetişmeye calışırken şerit değiştirdiğini gordum. Fakat sen beni ailemle olmak icin eve giderken görmedin.

    Seni motosikletlerin ne kadar yüksek sesli ve gürültülü olabildiğinden şikayet ederken gördüm. Fakat sen cd değiştirip şeridime sürüklenirken beni görmedin.

    Seni arabanda çocuklarina bağırırken gördüm. Fakat sen beni, kızımın arkamda güvende oldugunu bilerek onun elini okşarken görmedin.

    Arabayı kullanırken gazete ya da haritayı okuduğunu gördüm. Fakat sen bana bir sonraki dönemeçten dönmem gerektiğini söyleyen karımın bacağını sıktığımı görmedin.

    Yağmurda hızlı gittigini gördüm. Fakat sen oğlum randevusuna arabayla gidebilsin diye benim tenime kadar sırılsıklam ıslandığımı görmedin.

    Sadece birkac dakika kazanmak icin sarı ışıkta geçmek icin acele ettigini gordum. Fakat sen beni sağa dönmeye calışırken görmedin.

    Senin olman gereken şeritte benim olduğum icin önümü kestiğini gördüm. Fakat sen benim yoldan çıktığımı görmedin....

    Arkadaşlarımın geçmesini sabırsızlıkla beklediğini gördüm. Fakat sen beni görmedin. Orada değildim.

    Seni eve, ailene giderken gördüm. Fakat sen beni görmedin. Çünkü ben önümü kestiğin gün öldüm...

    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

    Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.*

    yazarı kim bilinmiyor...................
    BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
    +905324776099
    ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    -eren- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Değişik bir sl 150


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)