Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Airhawk

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    03 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı LostRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternette malesef yok mağazalarda obulabilirisiniz.
    Ben aldım ama bir türlü seleye sabitlemek için cırt diktiremedim. Bu haliyle altınızdan kayar çünkü. Ama airhawk a para gömmekten iyidir.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    28 Ağustos 2015
    Benim rossmandan aldığım minder patladi. Bir süre sonra iniyor küçücük bir delik var, nasil onarabilirim?

  3. #43
    LostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2004
    Motosikleti
    Star Fire 48
    decathlonda şişme yatak vs için tamir kiti var. ama yeni minder daha mantıklı fiyat olarak

  4. #44

    Üyelik
    29 Nisan 2018
    Alıntı biglebowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oyle bir aksesuar dusunun ki; cok faydali ama bir o kadar da pahali olsun; urunun markasi -uretici baska firma olmadigindan- ayni zamanda o urunun adi haline gelsin! Hava destekli sele pedi ya da motosiklet minderi olarak aniliyor internette.
    Motosiklet konfor ve koruma aksesuarlarinin bircogu surucu gereksinimlerine gore; turlu testlerden gecirilerek ve uzun soluklu suruslerde denenerek hayata geciriliyor olsa gerek. Airhawk da bu urunlerden bir tanesi ve ici hava ya da benzeri bir madde ile dolu bir minderden ote birsey olmayan bu urunun fiyatinin bu kadar yuksek olmasi ancak kullanilan tasarim ve muhendislikle aciklanabilir sanirim(!)
    Birlikte bir geziye gittigimiz ve 400 km civarinda yol yaptigimiz bir arkadasim kullaniyor. Benim kuyruk sokumumda agri iki gun sonra gecmisken arkadasim neredeyse hic agri hisstmedi. Agri dayanilmaz hale gelince artik matimdan sele genisliginde bir parca kesip anam babam usulu bir minder yaptim. Anca bitirebildim geziyi. Simdi gel de bu minderi alma!
    Yalniz cok faydasi olmakla birlikte zaten yuksek olan enduro motosikletlerin daha da yukselmesine neden oluyor ki bu hic istenmeyen bir durum.
    Piyasada ikame bir urun yok mudur? Cin'in el atmadigi tek urun bu olsa gerek. ya haberleri yok ya da gercekten de uretim maliyeti yuksek...
    Yani gozden kacirilmis boyle onemli bir ayrintiya ragmen bu urunun bu fiyata satiliyor olmasi cazibesini de azaltiyor aslinda.
    Su siralar Metro, Koctas ve Praktiker gibi magazalarin kamp malzemeleri bolumundeki minderlere bakiyorum ama onun yerini tutacak birsey bulamiyorum. Sisme yastik turu birsey aldim, 20x30cm civari birsey, 3 lirami neydi. baklavali degil airhawk gibi.yanyana tupler gibi duruyor. eger bu isi kotarabilirse devrim olur ama pek sanmiyorum...
    AirHawk gerçekten güzel bir teknoloji ihtiyacın varsa al, ama gerçekten dediğin fiyatlara çıktıysa biraz düşündürücü, en son 1-2 sene önce uygundu fiyatı diye biliyorum.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)