Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Kaza geciriyordum!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2006
    Şehir
    Istanbul
    Arkadaslar Merhaba, az once pazar sabahi motosikletimle tur atayim derken bagdat caddesi feneryolu isiklarda 2 kopek yolumu kesti ve havlamaya basladi yesil yanana kadar ara gaz verip korkutmaya calissamda nafile yesil yanar yanmaz kalkim derken tam kaval kemigimin ordan isirdi ve o an gazlayim derken motor 2 kez kafa kaldirdi ve artik o an yeni aldigim motosikletimin altimdan gidiceni dusunsemde ne olduysa debriyaji sıkıp o an toparlamaya calistim kendimi ama akla karayida secmedim degil. Cok urkutucu korku dolu anlar gecirdim anlayacaginiz suan yazarken bile tuylerim urperiyo. Yazim ve imla kurallarina uymadan yazdigim icin kusura bakmayin allah hepimizin yardimcisi olsun hayirli keyifli sürüsler dilerim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Dazer 2 , tek çözüm...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

  3. #3
    kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    znu 125
    o köpekleri biliyorum. bende feneryolunda yaşıyorum. genelde arabalara saldırırlardı ama senin şansına bu sefer seni seçmişler. cok geçmiş olsun.

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Geçmiş olsun, hareket halinde olsaydın zaten ısırmaları mümkün olmazdı, ama ben olsam haydarı alır bidaha giderdim aynı yere, hesabı kapatmaya...

  5. #5
    HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2008
    Şehir
    ısparta
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    sen avatara kaplan koy sonra köpek ısırdı de =) şaka bir yana zamanında bisiklet sporu ile ilgilendim yıllarca hemde köpek hep bana sorun olmuştur en son fark ettimki köpekler üzerine geldiiklerinde sadece dur bir süre sonra gidiyorlar =)

  6. #6
    myhammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha xmax250
    ara gazı verip onlarıda gaza getirmişssin köpekler zaten sese geliyorlar keşke uslu uslu bekleseydin geçmiş olsun

  7. #7
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2009
    Şehir
    istanbul
    aslında inip üstlerine koşmak da etkili olabiliyor

  8. #8

    Üyelik
    23 Nisan 2010
    Şehir
    istanbul-fatih-çekmeköy
    Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    geçmiş olsun... biber gazını bunlaradamı püskürtsek acaba

  9. #9
    X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    izmir/buca-ödemiş
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında inip üstlerine koşmak da etkili olabiliyor
    hastaneye davetiye bizim köyün yollarında çoban köpekleri olurdu saldırdıklarında beklemek söz konusu değil sizi kafasına taktıysa gitmez bekler orda yavaş hızda durmadan geçmek ve sessiz olursanız köpekleri ürkütmemiş olursunuz karşılık vermeyin sakın.

  10. #10

    Üyelik
    01 Mayıs 2010
    Bana da saldırı oldu. Gazlayarak kaçtım. Aklıma savunma silahı olarak jop geliyor.
    Akordiyon gibi küçülen cinsleri var. Bulursam alacağım.
    Silahım olsa inanın hiç acımam sıkarım. Golden tarzı güya zekası ve eğitimi iyi olan köpeklerin bile sahiplerinin yanında g*tleri kalkıyor. Vuracan abi. Acımayacaksın.
    An olur ölümüne sebeb olur.

  11. #11
    X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    izmir/buca-ödemiş
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    yetişkin bi köpeğin çenesi 1.5 ton basıyo senin ayağını kırdıktan sonra sopayla köpeği bayıltsan nolur geçelim bu önlemleri hasar almadan olayı atlatmaya bakın sıkarım takarım bunlar gareksiz şeyler nerede yaşıyosun sen köylük biyerde sık bakalım birinin köpeğine sahibi seni tüfekle kovalar kim vurduya getirirler burası türkiye tışın tışın kovboylukla çözemezsin herşeyi en doğru çözüm ürkütmeden uzaklaşmak benimde köpeğim vardı bekçilik yapıyodu hastalanıp öldü 2 sene önce onların saldırmasının sebebi seni tehtit olarak görmeleri karşılık vermeyin bişey yapmazlar kabadayılık yapmayın şakası yok.

  12. #12
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    köpeklere güven olmaz.akıllı olsalar kimin tehtit olduğunu da anlarlar.yolundan giden arabaya motora ölümüne saldıran köpekler çok.motorla giderken sıyırıp kurtulmaya çalışıyorum.arabayla da her seferinde üzerinden geçip gebertmek!!! ama arabamın da alacağı hasara değmez diye vazgeçiyorum.kimsenin bahçesine yerine girmediğin halde sokakta saldıran köpeklerin ölümü hakettiğini düşünüyorum.yarın aynı yerde benim eşim çocuğum da olabilir.köpekleri i savunanlarında olabilir.o it çocuğunu ısırıp (dilim varmıyor ama çok kötü bir hale gelmesine bile gerek yok) çocuğun babası da :ya çocuğu tehtit olarak görmüş! diyebilirmi acaba??? yoksa hemen o iti öldürmeye mi gider???
    bırakın kardeşim köpekleri savunmayı...ne kadar da olsa hayvan onlar..akılları yok.akıllı olan bir tek insandır..akıllı olduğu için Allah katında mükelleftir...çok iyi bekçilik yapan köpeğin cennete pislik yapanın da cehenneme gideceğini savunan varmı???onlar içgüdü ile hareket ederler.onun adı akıl değildir..kimse karıştırmasın...

  13. #13
    X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    izmir/buca-ödemiş
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    samet abi köpekleri korumuyorum yanlış anlamayın insanların kendilerini korumalarının yollarını söylüyorum silah sopa bıçak hiçbiri önlem değil kendilerini boşa riske atarsınız kaçın kurtulun öldürmek yanlıştır köpeğiniz olsa ne demek istediğimi anlardınız sokak köpeklerinin saldırmaya hali yok zaten bi kopek saldırıyosa bişey sezmiştir yanlış hareket sizide götürür söylemedi demeyin.

  14. #14
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    kardeşim seni anlıyorum.zamanında köpeğimde oldu.şimdi sorma sırası bende cevap ta bekliyorum ama

    şehir için de caddede gidiyorsun sağlı sollu arabalar insanlar filan.birden itin biri çıkıyor havhavhavhav bacağını kapıyor...düşüyorsun kafanı vuruyorsun en iyi ihtimalle kaşın açılıyor dizin dirseğin sıyrılıyor.motorunda granajlar ayna debrijaj maneti vites kolu sinyaller kırık.gidon eğrilmiş...şimdi bu it seni tehtit olarakmı gördü de saldırdı???bişey olmamış gibi kalkıp gidermiisin? yada orada köpek var diye (ki çoğu zaman aradan biyerden fırlarlar göremezsin)yolmu değiştireceksin.suçlu senmisin???

    yada benim yerimdesin 35 yaşında 2 çocuk babasısın..Allah korusun çocuğuna saldırdı...senaryoya gerek yok...ne yaparsın????

    sokakta gezen başıboş olsun yanında sahibi olan itler bile saldırıyor yaw.böyle bir olayda çoluk çocuğuma zarar gelirse önce iti sonra da dayılanırsa sahibini.....kimsede itiraz edemez...

    haaa ben senin bahçene gizlice girdiysem,ağacına v.s çıktıysam,yada bahçede duran köpeğini kudurtana kadar kızdırdıysam yani kabahatim varsa amenna..saldırılmayı hakederim..
    kısaca yolcu yolunda giderken sebepsizce anlamsızca saldıran köpeğin bu saldırısı son hatası olmalı...ya köpek saldırdı bi gazladım vın diye geçtim yetişemedi arkamdan salak salak bakakaldı..hahaha olayı yanlış...ya gazladığında kaçarken önüne bebek arabalı bir kadın çıksa ve duramasan(dursan köpekte geliyor zaten)çünkü yarın başka üzücü sonuçlar ortaya çıkabilir..
    şimdi cevap sırası senin sevgili kardeşim...
    bu arada kimse yanlış anlamasın kimsenin suçlandığı yok.muhabbet ediyoruz.köpekleri korumuyor yada hepsini öldürelim demiyoruz...

  15. #15
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Haziran 2006
    Şehir
    Istanbul
    Arkadaslar cok tesekkur ederim. Yorumlara simdi bakabildim fakat bu olay sabah olduktan hemen sonra evimin yolunda minibus ustume kirdi ve selektor atip noluyo diye el salladigimda minibusu trafigi durdurup bana saldirmak icin inmeye yeltendi allahtan en iyisi beladan kacmaktir diyip soldan uzadim... Kisacasi sevgili arkadaslar bir pazar sabahi basima gelen olaylara hayret ediyorum fakat allah beterinden korusun hepimizi. Tesekkur ederim.

  16. #16
    X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    izmir/buca-ödemiş
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    abi haklısın kimseninin canı yanmasın hele korumasız insanların canı kendimindinden kıymetlidir bana bişey olsun onlara olmasın aman derim hep ancak şimdi bu köpekleri öldür öldür bitiremeyiz bize saldırınca köpek motordan arabadan inipde onunlada savaşamayız sahibini görürsen söylersin başı boş salmışsa o sahibinin hayvanlığı zaten köpek laf anlamaz kimisine saldırır kimisine saldırmaz napcakları belli değil halısın bilemezsin ama biz şunu biliyoruz tehlikeden kendimizi uzak tutmamız için en hasarsız bi şekilde uzaklaşmanın yöntemleri var ben diyorum ki saldırsın yavaş geçin gaz kesin devriyajla rolantide gidin huylanmasın hayvan ne siz inip kurtulmak için öldürmek zorunda kalırsınız nede köpek görünce kaçıp birine çarpma olasılığınız olmaz. denedim gördüm. benim derdim kötü şeyler olmasını engellemek köpek ısırmış bi sabiye zarar vermiş bunlar insanı çileden çıkartır bi başkasınada yapmasın diye bu köpeği bağlar sahibi böle köpeği yanında tutmaz bi kişiyi ısırsa köpek adı çıkar vs. vs. butarafı motor sürücüsünün işi değil kendimi köpekden korumak için silah mı taşıyalım hayır dikkatli olun akıllı davranın uzak durun yeter.

  17. #17
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Var
    Geçmiş olsun öncelikle..
    Lakin;

    Eğer yolda elinde sopayla veya copla köpeğe hamle yapan bir motorcu görsem iki yumruk ben çakarım ona..Çok ciddiyim..

    Bu işin çözümü şiddet değil..
    Üstünüze hamle yapan köpeği gördüğünüzde ya kaçacaksınız ya da motoru stop edecek ve aşağı ineceksiniz..

    Hayvanlar doğaları gereği sese tepki gösteriyor başka bir şeye değil..Hayvan kadar düşünemiyormusunuz bunu?

    İnsandan başka canlı da karşısındakine kin gütmez bunu da unutmayın..

  18. #18
    KANUNİ 150 C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mayıs 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KANUNİ SEYHAN 150
    cok geçmiş olsun kardeş yorumları okudum hepside ilğinç tespitler yapmışlar en yakında bir kangal köpeği bul ve aynı yere git sonra otur bak bakalım seni ısıran coniler nasıl hallaç pamuğu gibi parcalanıyor seyret ve belediye bu köpekleri kaldırması lazım veya sepetinde zehirli et götür ver kesin çözüm cok geçmiş olsun......

  19. #19
    Aragorn78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2009
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Cok gecmis olsun
    HONDA Hayat ONDA

  20. #20

    Üyelik
    09 Haziran 2010
    Şehir
    Firarda
    Motosikleti
    Regal Raptor
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun öncelikle..
    Lakin;

    Eğer yolda elinde sopayla veya copla köpeğe hamle yapan bir motorcu görsem iki yumruk ben çakarım ona..Çok ciddiyim..

    Bu işin çözümü şiddet değil..
    Köpeğe şiddete hayır İnsana evet diyorsun yani
    Napalım madem bizi döversin ( ) köpeklerle iyi geçinmeye çalışırız napalım


    Unutmadan sanada geçmiş olsun dostum
    Yukarda bir arkadaşın dediği gibi, kap haydarı git hesabı kapat, ama dikkat et Osbourne görmesin
    ASALET;boyda değil, soydadır! İNCELİK;belde degil, dildedir! DOĞRULUK;sözde değil,özdedir! GÜZELLİK;yüzde değil, YÜREKTEDİR!!


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)